@Frank-van-den-Akker
- 2017
Wat een rust, ruimte en vriendelijkheid. en die vogels, het ene na het andere concert. 100 lampionnen hoog in de bomen over de hele camping. Fietsmogelijkheden en om er opuit te trekken naar Kopenhagen, Helsingor en de noordkust. Geweldig!!!
Fijne, groene, vriendelijke camping. Authentiek Zweeds. Keurig verzorgd en schoon. Douches 5 kr, prima, geen speciale muntjes. Heerlijk 1 km loopje naar het strand met grote keien, prachtig!
Qr scannen. maar je ziet niemand. toiletten niet schoon. verder alles aanwezig, maar veel te duur!!
Een prachtige natuurlijke camping op een back to basic manier. Geen elektra, douches met waterzakken, water oppompen, maar prima te doen allemaal. Prachtige plekken, maar kijk verder dan je neus lang is want de keuze is reuze. Een ritje ter oriëntatie is de moeite waard. Wandelroute is er van 4 km, door het bos, mos, langs het water. Geweldig. Het is niet goedkoop, maar wel bijzonder.
Een fijne, gemoedelijke superschone plek. Verharde oprijstroken en privacy dmv een heggetje. vriendelijke ontvangst. Aanmelding via contactformulier. Er kan cash en met betaalverzoek afgerekend worden. Formulier in de desbetreffende bus. Ruim en groen, met schaapjes en voor de hond een speelveld. Fiets en wandelmogelijkheden te over. Perfecte plek en zeker een aanrader. 29/03/25
Wat een ontzettend mooie en leuke camping. We hadden een camperplek vooraan rechts, aan het watertje. in de ochtend zon en tot een uur of 5. Heel erg rustig, met loof en dennebomen. Schoon sanitair. Tip: In de hal van het sanitair een sensor, zodat het licht aan gaat en je je kunt orienteren waar je bent en de lichtknopjes kunt vinden. Aanrader!!
Mooi gelegen, goed onderhouden, grote plekken, schoon sanitair, Prijs/kwaliteit oké. mooie fietsroutes in de buurt. Bosrijke omgeving, Gemert leuk dorp en vooral heel rustig
Op zich mooi gelegen camping, maar eenden/ganzenpoep overal op het gras, niet echt lekker, maar och. Dan kom je bij de afwas om de vaat te doen, heb je muntjes voor nodig. Dat was er niet bij verteld. Daar betaal je dus €31,40 voor. Hoe droevig dit. Eens maar nooit weer!
Sitecode: 20151
Prima verzorgde camping, met camperplaatsen in een cirkel. Voldoende sanitair met ruime douches en verwarmd , schoonmaak kan op details wat beter. Even wat controle. Lastig om in het donker door het lange gras bij het sanitair te komen, ook door weinig verlichting. Tip: Sluit in het najaar wat toiletten en douches af, dit om energie en schoonmaakkosten te besparen.
Wat een warme ontvangst. Enthousiaste eigenaren, die aan het opbouwen zijn. Een menu besteld en ze kwamen het zelfs op de plek brengen, wat een service! Een echte aanrader! Plombiére les Bains een echte oude Franse fotogenieke stad, op ongeveer 3 km.
2 nachten gestaan om te fietsen door de appel en perenboomgaarden, langs doorkijkkerkje en zaterdag de markt in Sint Truiden, heel gezellig. Broodjesservice indien gewenst en vrij rustig. soms wat last van scooterverhuur. Tip: bv waterautomaat, stortplaats chemisch toilet. €15,- vrij duur voor alleen electra Vriendellijke eigenaren.
Prima plek, wij stonden er een nacht na veel regen, dus modderig, maar het sanitair was steeds brandschoon. Mooie ligging en verharde plekken voor campers. Broodjesservice en terras.
Prima camping met restaurant, aan een meer "de Plas". Werkt met kaart voor sanitair, even wennen, maar werkt goed en superschoon! Vriendelijk personeel en goede locatie voor fietstochten, bv fietsen door het water en fietsen door de bomen.
Wat een fijn persoonllijk welkom. Mooie ruime plekken en super sanitair. Mooi uitzicht over de heuvels en toen we bertrokken, kwam er nog iemand naar ons toe om te vragen of alles naar wens was geweest. Waar vind je dat nog??? Aanrader!!!!
2* door het zeer matige sanitair. Echt niet schoon. Begrijpt men niet dat wanneer het spic en span is de kampeerders dit ook schoon houden?? De basis is goed, veel ruimte, lekkere pizza's. Bezuinig niet op de schoonmaak en plankje voor bij de afwas misschien!!
Al meerdere keren hier één of meerdere keren geweest, maar het wordt steeds meer een doortrekcamping, erg druk, veel auto's en sfeerloos. Voor ons is het genoeg geweest.
Een prachtige plek aan de rivier, met een mooi strandje, een terras en broodservice. Prachige schaduwplekken, maar ook plekken met zon. Op bestelling friet te krijgen. Het sanitair is keurig schoon, maar sterk verouderd en aan vernieuwing toe, vooral de afwasplekken.
Mooie verzorgde camping. £37,- in juni vind ik erg prijzig, ook in verhouding tot 2023.
we hebben hier 2 nachten gestaan met onze camper. Lekker onder de dennebomen. Het is niet echt ons soort camping, te groot, te veel van het goede. veel vaste plekken ook. maar wel een prima plek om het leuke havenplaatsje Piran te bezoeken. personeel was erg vriendelijk en hulpvaardig, moet gezegd.
Wat een rust hier en echt Provencaals doorgetrokken in het sanitair, met terra geel en groen. veel aandacht aan besteed. afwaswater mag paar graadjes warmer. mooie ruime plekken, veel olijfbomen ziet rr verzorgd uit. Aanrader!
Erg leuke, charmante camping. Aardig welkom, prachtige grote plekken met zon/schaduw. broodservice, zwembadje, restaurantje en op loop/fietsafstand van Sisteron. wij waren er begin sept. en daardoor 1 sanitairuinit afgesloten. Dat begrijp ik, maar 3 afwasplekken is dan echt te weinig. je staat in de rij. afwas/douch combinatie begrijp ik niet. Dames/heren door elkaar, maar ergens voelt het ongemakkelijk door de combinaties. Dat maakt het 3*.
Prachtige ligging en verschillende sanitairgebouwen op deze langgerekte camping, maar erg verouderd en echt aan renovatie toe. Douches perfect, maar afwasplekken donker en verouderd. In het wknd was de camping voor 2/3 vol en zaten verschillende wc's verstopt. Snack en restaurant in het wknd in september bij 2/3 bezetting om 18.00 uur dicht is volgens mij gemiste kans. Leuk strandje, prachtig meer. Aardige mensen bij receptie en restaurant.
Een heel fijne terassencamping, met heel schoon en prettig geurend sanitair. Heerlijk brood en een aangenaam restaurant met wijn uit de streek. Prachtige plekken met voldoende schaduw. Heel aardige eigenaren. Arbois is een heel gezellig en mooi wijnstadje. Aanrader!!!!
Sitecode: 20258
Erg leuke en verzorgde camping en een enthousiaste eigenaar. Leuke creatieve details. Restaurant en terras heel uitnodigend. Wij stonden met camper boven en dat was duidelijk wel minder. Zoveel mogelijk, dus dicht op elkaar en erg donker bij het sanitair. Voor 1 of 2 nachten prima. De Soča is geweldig en leuke active mogelijkheden.
eenvoudige camping voor 1 nacht. Sanitair is ok en schoon, afwasplaats gedateerd en erg laag. Een heerlijk terras, met uitzicht op de besneeuwde Alpen. Restaurant en broodjesservice. Eigenaar niet heel enthousiast, maar verder prima.
Prachtige groene camping, met stroompjes en bruggetjes klimbomen, zwemmeertje en goed sanitair. wijnproeverij en een goed restaurant.
Prijzen schrikbarend voor een eenvoudige plaats. Sanitair prima, maar wel douchen achter een sober douchegordijntje en dat voor €91,- voor een camper met 2 pers.
Wat een prachtig plekje en wat een ruimte en rust. schitterend uitzicht en goede voorzieningen. En...een buitendouche, heerlijk. Een keuken met alles erop en eraan, voor iedereen te gebruiken. Chemisch toilet en grijs water kan niet geloosd worden. Wij vonden het een perfecte plek.
Sitecode: 19229
Weggestopt op een gecreerde plaats voor reizigers voor 1 nacht, met 2 meter naast je camper en dat voor meer dan €40,- p/n Sanitair prima en met de fiets vlot in het centrum van Ljubljana, maar de prijs is veel te hoog.
Route pittig, steil en smal, maar een belevenis op zich. Electriciteit aanwezig tegen betaling, water idem en vuil water kun je kwijt. Goed restaurant op de top, prachtige wandelmogelijkheden en het uitzicht werkelijk fantastisch!
Aanmelden bij Grand hotel, daar vind ik al wat van, maar €45,50 p/n voor 2 pers met electra, zonder zwembad, vind ik buiten alle proporties, ook geen aardig uitzicht. Let wel, het sanitair was schoon en netjes, maar wel douchen achter een plastic gordijntje. Kan echt niet voor dat geld!!
Op zich een aardige camping met mogelijkheden. Maar er moet wel iemand staan die verantwoordelijkheid neemt en er is als dat wordt aangegeven. Degene die er af en toe was, wist niet of je was aangekomen of niet, geen overzicht dus. Jammer, want het is op zich een leuke camping. Sanitair prima, maar ook daar......net niet.
3* omdat de plekken erg smal zijn, maar voor de rest een toplocatie met gratis stroom en elektra. Mooi initiatief van de gemeente. Pracht stadje met vakwerkhuizen, veel bloemen en restaurantjes. Aanrader!!
Fijne camping met trefwoorden: vriendelijk, schoon, ruim, rustig, Loire en velo routes, broodservice, snacks en pizza's, stadjes, kastelen, ijs, dus gewoon goed!
Wat een verrassende, leuke camping. Heel vriendelijk ontvangen door een leuk koppel dat Engels spreekt. Prima schoon sanitair en water bij de plek. Leuk kunstzinnig stadje met overal kunstwerken, met goede bakker en afhaal pizzeria. Heerlijk gefietst langs de Loire op meest goede fietspaden en goed aangegeven. Topplek, echte aanrader!
Beplanting moet nog groeien, maar leuke camping van een leuk stel. prima sanitair, warm water voor afwas duurt even. Tip: broodjesservice en betere wifi. Verder is het heel compleet.
Een echt pareltje zoals je niet veel meer ziet. Rust, ruimte, schoon sanitair, alles wat je verblijf hier zo geweldig maakt. Een boomgaard en koeien als entourage, hoe mooi wil je het hebben. De mobile office, de bakker om 9.00 u. Fantastisch en dat voor €16,- nog wat en een douchemuntje. Vive la France!
Wat een fijne plek en wat een keurig sanitair. Dat zie je er aan de buitenkant niet vanaf. Op fietsafstand van Ieper en de Vredesroute is leuk om te fietsen. Men is gastvrij en bereid om je te adviseren over de highlights. Topplek, vooral rechts op het grasveld.
Leuke groene camping, buiten het massatoerisme. 45 min lopen naar Etretat, 50 min terug vanwege de klim. Aardige eigenaar, die hard werkt om alles rond te krijgen, met te weinig personeel. Tip: verlichting bij het stenen trapje bij het sanitair. wat extra haken in douche zou fijn zijn. Prachtig toiletgebouw, met voldoende warm water. Wij vinden het een echte aanrader. Wensen de boss veel succes in deze pittige tijden van personeelstekort!!
Toen we arriveerden was de boss er even niet. Geen probleem tel nr gebeld en we mochten zelf een plekje zoeken. Wat een enorm verzorgde camping, schoon, gemoedelijk en heerlijk rustig. Prima vertoeven hier!!
Kwamen in de middag, geen mens te bekennen, rond het huis gelopen, niets, ook geen telefoonnr. Geen gastvrije ontvangst dus.
Wij stonden op de camping, wat een mooi, verzorgde plek, met strand. Sanitair perfect en super schoon. een heel hartelijk welkom. wij hebben er de Zonnewende gevierd, met life muziek, eten en drinken. prachtige plek, aanrader!
Wat een leuke, gezellige camping in het groen. Warm welkom, supermooi en netjes sanitair. Broodjesservice, wij vonden het een aanrader.
Heerlijke camping, zonder veldjes, heggetjes, maar lekker natuurlijk duinlandschap. Sanitair prima en mooi douchesysteem met kaart: je betaalt wat je gebruikt. Dichtbij het strand en een prachtig natuur/vogelgebied met vogelhut, op de fiets te bereiken.. Een echte aanrader!
super locatie aanrader
Sitecode: 102085
Wat een lekker plekje na het bezoek aan het kasteel. Geen voorzieningen, maar dat hebben we zelf. Mooie molen, waar een steen/beeldhouwer zijn werkplaats/atelier heeft.
Prachtige plek, rustig en uitzicht op zee. Prijs per 2 pers, camper en electra €260 Dk per nacht.
Hele fijne schone camping, om door een ringetje te halen. Leuk atelier waar geknutseld kan worden. Mooi natuurlijk en schoon strand binnen 10 minuten. Heerlijke plek om uit te waaien.
Sitecode: 20537
Wat een perfecte, tot in de puntjes georganiseerde camping. Sfeervolle campingplekken rond de boerderij. Op een creatieve manier omgegaan met RIVM maatregelen. Superschoon sanitair, warme broodjesservice, gaan uit van vertrouwen en verantwoordelijkheid van de gasten. Er heerst een fijne en rustige sfeer. Tevens bed/breakfast locatie en rustpunt. Aanrader!
Wat een heerlijk plekje aan het water en wat een gastvrije ontvangst met druiven uit eigen tuin. En dan de rust die er heerst. Het lijkt alsof onthaasten hier is uitgevonden. Het sanitair is ietwat gedateerd, maar keurig schoon. Het dorpje op loopafstand met winkeltjes, terrassen en volop fiets en wandelmogelijkheden. Fietsen en kanos te huur op de camping. Wij hebben genoten, een echte aanrader!
Sitecode: 20189
Superleuke, vriendelijke camping met gastvrije ontvangst. Prachtig sanitair, maar inderdaad niet schoon. Plekken met schaduw door struiken en bomen met prachtige bloemen. Zwembad betalen is inderdaad te duur, maar ook de camping vrij prijzig voor wat men biedt.
Wat een prachtig gelegen camping. Het zou een geweldig uitzicht kunnen hebben wanneer de eigenaar meer aandacht zou hebben voor de camping. Zwembad is prachtig, maar je betaalt voor een stoel. Sanitair doet erg Spartaans aan, maar het werkt. Het zou een fantastische camping kunnen zijn met de juiste aandacht.
Camping met veel vaste gasten en gasten die al een tijd niet geweest zijn, gezien de staat van caravans. Troosteloze toestand, sfeerloos. Sanitair prima, maar verder kansloze camping. Enige voordeel: snelweg dichtbij.
Op zich mooie terassencamping met prima sanitair. Ze hebben enorm hun best gedaan een plekje te creeren, daar de camping vol was. Persoonlijk is de camping mij te groot met alle safarytenten, vacancesoleitenten, huisjes en huizen en te veel Nederlanders.
Wat een heerlijke rustige plek aan een riviertje, waar spontaan een trio op zondag bij de waterval een mini concert jazzmuziek gaf. Sanitair prima, vriendelijke meedenkende eigenaresse toen de dynamo van onze camper het begaf. Eenvoudig, maar prima! En er rijdt daar helemaal geen trein.
Erg tegenvallende camping. Niet verzorgd, rommelig en ontvangst bijzonder koel. Zwembad zonder water, maar wel 30 euro rekenen. Nooit weer!
Mooie nette strakke en schone camping met veel schaduw en op loopafstand van het prachtige Kaysersberg. Superplek als je op doorreis bent!
Gepassioneerde eigenaar runt sinds dit seizoen een kleine camping naast een olijfgaard, waar hij graag over vertelt. Mooi dat dit nog bestaat. Camping ligt wel aan een drukke weg. Je krijgt een sleutel van het hek en de voordeur van zijn huis, waar je de keuken/bad en eetkamer kunt gebruiken. Superschoon en alles aanwezig, koelkast, wasmachine. Hoe leuk is dat en natuurlijk koop je zijn olijfolie.
Ze zijn er dus nog. Kleine eenvoudige campings met gastvrije, enthousiaste eigenaren. Echt een aanrader voor een korte periode. Wij stonden er met onze camperbus 1 nacht. Ons eten werd gebracht, top!
Fijne, rustige camping met veel schaduw. Schoon sanitair, een deel wat gedateerd. Lekker restaurantje/pizzaria. Gelukkig geen overbevolking van Nederlanders. Wij hebben hier 3 nachten met ons campertje gestaan, maar vinden het echt een adresje om te onthouden.