@Frank123
- 1988
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Gezellige en ongedwongen ontvangst. Alles netjes en het restaurant eenvoudig maar zeer lekker en goed.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197538
Prima plek, waarvandaan je per fiets langs rivier de Mur over een mooi fietspad ongeveer 6 km zo naar het centrum fietst. Erg vriendelijke ontvangst , verder Self service zoals genoemd in andere reviews. Jammer dat je niet kunt lozen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 195652
Gastvrije ontvangst, ruime nette plaatsen, aan een prachtig klein meertje waarin je prima kan zwemmen. Sanitair ruim voldoende aanwezig, prima en schoon. Ongeveer de helft zijn jaarplaatsen, de rest tourplaatsen. Restaurant eenvoudig en lekker. Kindvriendelijke camping.
Mooie camperplaats dichtbij de Rursee. Restaurant op loopafstand.
Prima plaats, alles nieuw en vriendelijke ontvangst.
Het is ons niet gelukt binnen te komen. De terminal is niet in orde, scherm vol met lettertjes en zowel bankpas als creditcard leken te worden geaccepteerd, maar daarna gebeurde er niets. Wij zijn 1 km verderop gaan staan bij een prima camperplaats, iets duurder.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Dit lijkt een gewone parkeerplaats te zijn, nergens een teken waardoor je zou kunnen vermoeden dat het een camperplek is.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De camping is ruim opgezet, mooie plaatsen en ideaal als uitvalbasis om Lissabon te bezoeken. De minpunten in de andere reviews deel ik wel, maar toch vind ik dit een aanrader als je Lissabon wilt bezoeken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fijne camping met zonafscherming boven de plaataen voor meer schaduw en direct aan zee. Restaurantje prima. Wij betaalden 9 oktober € 30,- voor een na ht incl. elektra, water, lozen etc. Aanrader. Veel overwinteraars aanwezig, maar daar heb je geen last van.