@Frank61
Ontvangst, vriendelijk, gedocumenteerd in woord en geschrift. Toegang met “druppel”..camperplekken ruim, veel waterpunten, douche/wc prima, lekker zwembad. Restaurant met kok Erick uit Heerlen en vriendin Lyan(!?) alleraardigst en lekker gegeten. Centrum op fietsafstand 2.5 km goed bereikbaar. Cafe The Mine op het pleintje…lekkere Spaanse en NL biertjes. Jammer dat we maar één nacht konden blijven! Aanrader.
Deze plek is met €25 per nacht te duur voor wat hij te bieden heeft. Pas een jaar in de running maar het verval is al zichtbaar. Steile stoffige toegangsweg vraagt wat stuurmanskunsten, maar nodigt niet uit om even te voet of met de fiets naar het centrum te gaan. Douche zonder slang en douchekop met lauw water is niet de service waar je op zit te wachten. Uitzicht is mooi.
Inderdaad, je denkt als je aan komt rijden. wtf is dit, maar na een vriendelijk ontvangst ontdek je dat aan bijna alles is gedacht. Staan onder een afdak, praktisch zeker met regenachtig weer. maar gebruik je een schotelantenne, dat kun je onder een verhoogd afdak staan. Sanitair ok. Magnetron, bbq-plaat en jacuzzi aanwezig..luxe voor maar €17 per nacht
Er was geen internet door wegwerkzaamheden, ok, overmacht, maar dat je dan niet van de camperplek af kon rijden voor 09.00u, dat de douches pas om 09.00u opengingen en dat je geen schoon drinkwater voor 09.00u kon krijgen dat nodigt niet uit voor herhaling. Je zou maar een noodgeval hebben en van de plek afwillende rijden dan moet hd eerst op iemand met een sleutel 25 min wachten….
Sitecode: 20025
Camping met goede voorzieningen en goed sanitair. Vriendelijke service (zelfs in Limburgs dialect!) bij de ontvangstbalie. Fijne busverbindingen met Mataro en Barcelona. Wifi hapert echter regelmatig. Zoals zoveel zuidelijke landen is ook deze camping niet goed berekend op een stortbui, grote modderstromen onder je camper door.