@Frank888
De parkeerplaats kost nu € 22,-.
Nu in het laagseizoen geen probleem met overnachten. Ik sprak met een lokale boven bij het kasteel die zei dat je nu onbezorgd kunt blijven. Kamperen voorzichtig, we hebben niet de neiging om te parkeren. De strandtaverne is gewoon ingenieus en eenvoudig gehouden en biedt geen menu. Maak je geen zorgen als je de prijzen niet kent, goedkoop en goed. Veel Duitsers hier.
Wilde slechts één dag blijven, het was 4 dagen, vriendelijke plek. Weinig te beleven in de tijd van het jaar, rustige nachten direct aan zee met in de verte uitzicht op Patras, de brug was van ons niet te zien. Water kan ter plaatse worden bijgevuld. Kan een probleem zijn bij een storm omdat het heel dicht bij het strand ligt.
Afgelopen vrijdag aangekomen en stonden vast in het verkeer bij de ingang op straat. Ik vroeg de vrouw die het ticket heeft uitgegeven of er vandaag een noodtoestand is vanwege de haast, antwoord vorige week waren er meer dan 1000 kampeerders hier. Het is interessant wat Corona doet. We hebben een leuke plek gezocht en het was goed. Afstanden werden gehouden, maskers werden gedragen.
Voor een overnachting ook ideaal voor een bezoek aan de oude stad. Ga alsjeblieft op tijd naar het plein zodat je daar kunt staan, velen moesten na 17.00 uur vertrekken, geen ruimte meer beschikbaar. 'S Nachts weinig verkeer, de site ligt direct aan de hoofdweg, anders hoorbare geluiden. Desalniettemin is het een zeer goede parkeerplaats met een goede service. Afvoer van grijs water moeilijk.
We verbleven er 3 dagen en voelden ons zeer comfortabel. Midden in de natuur, absoluut kalm en erg vriendelijk, de baas en het team. De plaats is zeer goed bezocht en van tevoren bellen of wat gratis zou zijn, is niet verkeerd. Mooie fietstochten langs het meer zijn mogelijk. Al het andere is goed beschreven. De Coronavierus heeft bij aankomst schriftelijke informatie nodig.
Goede locatie met gedeeltelijk uitzicht op het meer en het schip. Zien en gezien worden volgens het motto. Pech of geluk, er was geen ruimte meer. We vonden wat we zochten op een parkeerplaats op 6 km afstand. Hoor van camperbestuurders dat er in de omgeving van Müritz nauwelijks gratis parkeerplaatsen zijn. U kunt het beste eerst bellen en vragen wat gratis is.
Rustig en vriendelijk kloppen, volgens de eigenaar is er al zo'n 4 jaar geen 2,50 voucher voor het restaurant. Midden in de natuur op een weide is er iets om voor te staan. De ruimte is verdeeld voor caravans links en rechts stacaravans en goed bezocht.
Begin oktober op de prachtige CP geweest. Waren op een terras met een mooi uitzicht op de zee en het zwembad. Voor aperitief en diner heeft het restaurant echt een zeer goede keuken. Het is een voordeel om de CP eerst goed te bekijken, omdat deze erg groot is.
Nogmaals bezocht de plaats en alles is OK daar. Let op, ik heb met een collega uit Baunach gesproken en gevraagd wanneer het water is uitgeschakeld, hij zei dat het binnen 1 tot 2 weken is uitgeschakeld.
De spa zou van mij 8 sterren krijgen, het veld maar reed gisteren ook over de laatste vrije ruimte en ik keek er nog naar uit. Toen wilde ik me inschrijven bij de kassa, in reactie daarop kreeg ik de stoel bezet en moest ik wegrijden. Het was niet duidelijk dat de plaats al bezet was ... Godzijdank zijn er meer kuuroorden in mijn omgeving dan ik kan bezoeken
Wat te doen om de opgraving in Agrigento te bezoeken. Wil beide niet, CP en Agrigento. Niet het geld waard. Wilde 's avonds een pizza eten, werd geweigerd... Ze hadden 2 pagina's pizza in het menu, alleen was er geen. Plaatsen zijn bezet en steeds meer mensen komen naar de CP. ACSI-kaart terughoudend om te nemen. De plaats is echter erg leuk.
Heb de tempels bezocht, ze zijn echt het bekijken waard ... Maar de CP is het niet waard, zijn alleen gebleven omdat het laat was.
Waren 1,5 nachten op de prachtige vrijstaande plek. Er is geen V / E dus zorg voor de tijd. Eerste nacht meerdere keren door de sterke wind gewekt. Op de tweede nacht en dan om 2 uur 's morgens vanwege de storm gevlucht. Hebben in het dorp San Vito op een parkeerplaats dan rust gevonden. De camper was vol met zout ...
We vonden het daar 2 dagen leuk, alles zoals al beschreven. Grote plaatsen, water elektriciteit heeft elke plaats. Het enige wat mij opviel en wat ik niet leuk vind, is de grijswaterafvoer. De stad ligt op loopafstand, maar weinig opties. Ik heb een grote supermarkt gevonden. Er is echter een verkoopster met broodjes, enz. Om 9 uur op de CP
Ik ben eigenlijk voorzichtig om 9 sterren te geven, maar hier zijn ze goed geplaatst. Zeer vriendelijk team en ook goede prijzen. Alles schoon en goed onderhouden, rustig en centraal, wat wil je nog meer. Restaurants op loopafstand, voldoende winkels ook. Zeer mooi complex met uitzicht op de Etna. De prijzen zijn gespreid en beginnen voor een nacht met 15 euro vanaf de tweede dag 13,5 enzovoort.
Sitecode: 20499
De plaats die we echt leuk vonden, de locatie direct aan zee. Niets om te zwemmen. De beheerder is erg vriendelijk geweest. Naar de stad was het te ver, maar het is haalbaar. Elektriciteit, water V / E, alles wat je nodig hebt. Eind september zou een goede prijs beter zijn dan geen of slechts enkele klanten. 15 Euro kost het veld.
Heb net het veld bekeken en ben toen doorgereden naar het volgende veld. Zeker niet slecht, maar ik vind het niet leuk als er een hek achter me gesloten is en ik weet niet meer hoe ik eruit kom.
Ik zag geen afval op het strand of op het veld, alles was schoon en goed verzorgd. Het enige wat mij opviel is dat alle restaurants gesloten zijn. 's Nachts hebben de dwergooruilen hun reputatie laten horen tot de ochtend, zodat een buurman van ons zonder succes tegen de bomen heeft geslagen. Elektriciteit is niet inbegrepen in de prijs.
Alles OKÉ op het plein is tevreden. In oktober is er op zijn minst veel ruimte en zijn er slechts een paar campers. Het centrum van de stad ligt op loopafstand en ik heb al enkele restaurants gezien. 15 euro is een goede prijs, met stroomvoorziening op slechts 4 ampère vliegt de zekering er snel uit.
De cp ligt naast het sportveld met V / E. Voor een rustige nacht denkbaar. Heb alleen de afvalverwerking gebruikt.
Ik wilde alleen de toiletcassette legen en verder rijden. Daar is het niet mogelijk, behalve dat ik iets over het hoofd heb gezien. Er is elektriciteit en water en is relatief stil naast een woonwijk.
Of het nu een parkeerplaats of een parkeerplaats is, kan ik niet beoordelen. Hij is goed geschikt om te winkelen. Maar ik zou daar niet blijven. Er zijn veel andere mooie plekken aan de Moezel.
Alles wat je nodig hebt wat je nodig hebt. De situatie had ons niet overtuigd en reed uiteindelijk door. Was niet zo druk.
Voor een goede nacht. Geen voorzieningen zoals V / E. Anders is alles redelijk goed gedaan, niet te ver naar het centrum van de stad Bakkerij is in de buurt, restaurants niet ver. Het kan zijn dat sommige plaatsen gesloten zijn vanwege evenementen, tenminste hier de volgende dag. Let op de bomen voor satellietontvangst.
Zijn er weer en het is weinig veranderd. Alles zoals beschreven. Staande in de eerste rij naar de Main. Op dit moment zijn er nog veel plaatsen beschikbaar. Vanwege de extreme hitte?
Leuk hier, maar de trein aan de andere kant van de Moezel is een beetje vervelend, tenminste het piepen. We bezochten ook de Brunnenweinfest, was geweldig. Het fietspad is geweldig en we vinden het leuk. W LAN is niet beschikbaar, we hebben het ook niet nodig. Vodafone, O2, slecht netwerk, 2G. Telekom LTE. Kom opnieuw 👍👍👍
Aankomen, stoelentafel en luifel naar buiten en de rest is er nog. Ken de plek al vele jaren en probeer ruimte te krijgen op de geïmproviseerde ruimte. Douches Elektriciteit Ik heb niet alleen V / E nodig dat ik gebruik. Alles is aan boord en wordt altijd gebruikt. Zelfs met kinderen is de plaats zeer geschikt. 'S Avonds eet je' s morgens brood om te eten. Alles is er. Vergeet je fiets niet.
Nogmaals de bezochte plaats en de Kreut Alm die bijna getest is. Omdat we geen zin hadden om te koken, was de alm precies goed, lekker eten en drinken met bier is leuk daar. De vriendelijke sfeer en het prachtige uitzicht was het waard. De nacht was rustig de volgende dag, 3 campers zijn toegevoegd. De inferieure wiggen zijn prettiger, als hellende plaatsen.
Voor een marktbezoek of een overnachting is de plaats van een gemengde parkeerplaats een goede keuze. Ondanks de kennisgeving dat geen campinggedrag is toegestaan, hebben mensen het negeren gezien. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat de plaats is afgesloten. Anders is alles behoorlijk goed beschreven.
Het is een prima camping met alle comfort, voor gezinnen met kinderen wordt er veel geboden. Wat me stoort is de staat van de staanplaatsen in de regen en op zoek naar een mooie plek met satellietontvangst. De obligate armbanden mogen niet zo erg op plastic ruiken, mijn vrouw zei dat we een kabelbrand in de Womo hebben. Het aanbod in het restaurant en de winkels is zeer goed.
Goed uitgerust voor een parkeerplaats. De locatie bij het meer is erg mooi, maar het verkeerslawaai is al aanzienlijk, maar 's nachts rustig. Het is ongebruikelijk dat het paspoortnummer en de kentekenplaat vanuit het voertuig nodig zijn. Als je goed te voet kunt rennen naar Desenzano, fietsen is prettiger, zijn ongeveer 3,5 km. Toegang tot het meer is in de buurt. Zal zeker terugkomen.
Leuk dat er deze plek is en oké voor één nacht. Alles in de buurt zoals is gemeld. Gedeeltelijk zijn de plaatsen een beetje scheef, maar aangezien de keuze aan vrije plaatsen niet groot was, is dat prima.
Vanwege motorproblemen die ons dwongen te stoppen, was het noodzakelijk om tijdens het weekend bij ons in de buurt te staan, we hadden geluk en een parkeerplaats was nog steeds gratis. Het is een zeer grote plaats in de buurt van sportfaciliteiten en zeer goed bezocht. De lokale RV-rijders gebruiken de ruimte als een permanente parkeerplaats. Er was geen camper bewoond. 's Nachts hoorden we de drukke weg.
We hebben gewacht op de veerboot die van Igoumentsa naar Italië gaat. Een leuke plek met winkels en tavernes om alles snel te bereiken. De politie reed ook af en toe voorbij zonder interesse in ons te hebben. Stil 's nachts, behalve enkele auto's en motorrijders die ons bang maakten met krijsende banden.
Sitecode: 71913
Heb bezocht de plaats is een beetje uit de buurt van de plaats. Er waren 3 campers er bepaald een goede locatie om een paar nachten door te brengen. We bleven liever vlak bij de haven als de bakker 's morgens langs kwam en een voertuig met verse vis. Er zijn ook tavernes in de buurt. De mensen waren erg vriendelijk.
We zijn begroet door de eigenaar van de vriendelijke plek en als hij ons kan helpen. De plaats is erg groot, maar het was alleen een caravan, was al aan het einde van september en daar is alles ook de taverne voor de oprit met een aquarium met veel grote forel erin. De plaats lijkt meer op een bouwplaats met allerlei dingen. Voor ons is de locatie te eenzaam en afgelegen. Niet blijven. De omgeving is erg mooi.
We verbleven in Carro voor een paar dagen, verse vis elke dag, bakkerij in de buurt. Had een goede plek met uitzicht op zee. Normaal gesproken is het verblijf beperkt tot 72 uur, maar kan ook langer blijven zonder opnieuw voor de slagboom te rijden. Kom zeker terug.
Ben hier geweest vanwege de nationale feestdag 14.07.18, Saint Tropez ligt op slechts 10 km afstand. Zijn mooi ontvangen. Bleef voor 2 dagen bleef 4 dagen, het strand is snel bereikt. De plaats was goed bezocht, maar nooit druk. Wat was verontrustend waren de helikopters die over de plaats en het strand vlogen. Het vuurwerk waar we in Saint Tropez naar keken, super leuk ...!
We waren heel blij met deze prachtige plek, was de lavendelbloesem in die tijd. 10.07.18 We stonden naast een enorm lavendelveld op een weide in de penumbra, wat een geur. Bakkerij bij het tankstation op 400m. Betaald met Maestro zonder problemen, werd correct gedebiteerd. Zijn 2 dagen op de rustige plek geweest
We waren een beetje verrast dat ons de Navi op deze Sp stuurde. We zijn nog lang niet in Riez geweest. De plaats is een beetje ver van de stad voor mijn smaak. De plaats is OK. Het was daar te warm voor ons. Doorgereden. Een grote supermarkt is in de buurt.
We gebruikten het veld voor een nacht op 09.07.18, omdat we de lavendelvelden in de buurt hebben bekeken, de plaats is erg rustig. Er waren ook campers omdat ze goed waren ingericht, luifel onsweert ... Niets voor ons. We bezochten ook het dorp 500m van de Sp., Het prachtige uitzicht op de ingang van de vallei heeft iets.
Voor een Zwischenübernachtung zeer goed rustig veld, waren er op 08.07.18. De plaats is schoon en goed onderhouden. De watervoorziening is een beetje omslachtig, omdat de kraan alleen door water te duwen geeft. Eén tik was met slang, de andere zonder draad (1/2 inch). Een fout is of vers water of toiletspoeling niet is uitgesloten. We gebruikten onze gieter na het schoonmaken van de kraan.
Rustig gelegen, werden de standplaatsen gehandhaafd op 16.05.2018 tot nu toe was alles groen aan de randen. De volgende ochtend werd een barcodesticker aan de spiegel bevestigd, misschien vanwege de beperking van 48 uur? De gastronomie wordt natuurlijk ook door ons gebruikt. Geen of slechte netwerkverbinding met Telekom en O2.
We waren in oktober 2017 op de Cp. voor een week. Vanwege de goede locatie is de Cp. zeer goed bezocht. Het centrum van Lazise is snel bereikt. We vonden het daar leuk. De aanvoer en afvoer is goed gedaan, sanitaire voorzieningen zijn OK. W Lan was voldoende bij ons, maar het kon sneller. Het personeel was erg vriendelijk. Er is een bakker in de buurt, zondag was ze ook.
Helaas is er niets veranderd. Zeer lawaaierig omdat de hoofdweg loopt er direct langs, de treinen zijn luid. De V / E is het enige wat men kan gebruiken. Wat mij verbaast is dat de plaats meestal goed bezocht wordt, maar ieder zijn meug.
Het is waar dat daar oude campers staan gedeeltelijk nog niet klaar om te rijden, maar maak je geen zorgen, we hebben er nog nooit last van gehad. Mijn mening over de plaats is veilig. We bezoeken de parkeerplaats voor vele jaren. Het enige wat ons altijd bedrukt er is geen plaats omdat het vol is. Al het andere is niet veranderd
De camper moet al V / E zijn, het is er niet mogelijk. Maar de locatie, zou ik als heel goed beschrijven. Supermarkt niet ver, en "Little Venice" met zijn grachten, bruggen en niet te vergeten de vele winkels en restaurants, we waren enthousiast. Als we weer in de buurt zijn, zullen we graag terugkomen.
Zeer rustig, alles vlak daar, is de Po-vlakte, zijn er al meerdere malen voor één nacht geweest. Stonden altijd alleen, is voor ons oké, Betaald hebben we nooit iets er was niemand om te incasseren. V / E was ook niet mogelijk, omdat alles was afgesloten. Zijn meestal pas om 18:00 aangekomen en 09:00 weggereden.
De CP ligt direct aan de straat, maar 's nachts was het redelijk rustig. Uiteraard bezochten we het bijgevoegde restaurant en aten hier. De pizza was erg lekker en de prijzen voor alles OK. We werden erg vriendelijk begroet en de service stond open voor een grappig gesprek. Wanneer we in het gebied zijn graag weer.
Wij hebben de parkeerplaats bezocht op 2017/10/19, in de buurt was een bouwterrein maar stoorde. Voor een nacht zeer goed en rustig. V / E kan niet zonder elektriciteit. Om die frisse lucht en een prachtig landschap. Als een goede tussenstop plaats Optimaal, de op en afrit van de snelweg A95 is kort.
We hebben genoten van de tijd op de Cp. Zeer gastvrije eigenaar en dochter. Duits spreken. De voorstoelen zijn aan zee snel weg, de beste Reserve. Hoewel de toegang tot de weg en oprit Curvy en steil, maar geen probleem. De taverne is goedkoop en goed. In de kleine winkel krijgt alles wat nodig is. Douches, toiletten waren altijd schoon. De baai en het strand erg leuk.
Begin juli werd ontruimd in de bossen en op de wal door de politie. Iedereen stond daar met de camper kreeg een Busgeldbescheid van 300 euro verbonden aan de voorruit. Ook in de Karenza baai. Discussie met de politie, die twee van ons als burger en de andere als een politieagent was, was niet mogelijk. Zelf werd aangetast en hebben betaald.
Hebben gebruik gemaakt van de parkeerplaats als een passage Notplatz vanwege de achtergrondgeluiden, maar past absoluut niet bij mijn behoeften en ik was niet uitgeslapen 's ochtends, plan ik volgende keer beter. Voor een pauze is de plaats oké.
Staan hier af en toe op deze parkeerplaats, zijn altijd tevreden. Voor ons is de locatie gewoon mooi en ook rustig. Dat er geen camperservice is aanvaardbaar, met de camper kan je er een paar dagen blijven dankzij toilet en douche in de camper. Bovendien neem je je voorzorgsmaatregelen voor je er gaan staan. Met dank aan de gemeente.
Alle te corrigeren wat er gezegd werd, waarmee de toonhoogte eigenaar bereid om advies te geven geeft en is zeer vriendelijk Spreekt Duits woonde in Keulen sinds vele jaren en er was een taverne. Is ook goed als tussenstop omdat het veilig is. 'S Nachts om 23.00 uur, de deur is gesloten, maar er wordt gezegd hoe de toonhoogte toch vertrekken.
We waren in september een paar dagen daar. Gelieve kijken naar de oprit voor het parkeren, rijden de bocht waar het gaat over de brug aan de rechterkant, anders kan het zijn dat men zit terug, zoals wij deden. Zijn de enige geweest op het veld. Het is een heel mooi gebied, het water in het zwembad warm, tickets kosten € 2. Tavernes zijn er eerst winkelen moet je
We zullen niet langer naar toe rijden. Weliswaar gratis, maar je bent gedwongen om in de taverne te gaan eten/ Wij geven er de voorkeur aan om zelf te kunnen beslissen waar we gaan eten. De plaatsen op de eerste afbeelding zijn erg schuin, zonder keggen gaat het niet. Bij stromende regen zal er een waterval de helling afkomen.
Zijn er één nacht geweest. Wij zijn hartelijk welkom geheten door de beheerder. De CP is achter de haven muur, het verbodsbord had ons een beetje verontrust. De CP is erg mooi, geen lawaai. Het enige dat ons hinderde waren de schijnwerpers. Bij de weg ernaar toe had het Navigatiesysteem ons over een drijvende brug gevoerd, die erg slingerde ... niet goed.
We gebruiken deze plaats al meerdere jaren. De camperplaats ligt dicht bij het centrum van de stad met veel winkels en restaurants. Toch is het er rustig en veilig, heb tot nu toe alleen goede ervaringen. Hij is de laatste halte voor de veerboot van Ancona naar Griekenland. Er zijn water en lozen, maar geen elektriciteit. Dank aan de stad Fano.
OK voor een nacht. Men is snel in het centrum. De camperplaats is gewoon een parkeerplaats voor campers en bussen. Geen stroom, geen V / E. Rustige locatie ondanks straat in de buurt. 6 euro betalen bij de automaat voor 24 uur.
We verbleven er een nacht. Als we weer bij deze prachtige plek komen gaan we er weer staan. Het centrum ligt op ongeveer 1,5km. Je kan er goed uit eten. Alles op de camperplaats is al meermalen omschreven en OK.
We bezochten de plaats. Mooie omgeving. Op de voorste parkeerplaatsen zie je de schepen goed voorbij varen. Vroege vogels hoeven op op weekdagen geen wekker, de veerboot is dan vanaf 6.00 uur in bedrijf. Prachtige plek inclusief stroom, en camperservice 7 euro.
We hebben op 13.04 op deze camperplaats gestaan. Het heeft alles wat een goede camperplaats moet hebben. Dank aan de voorbeeldige gemeente.