@FrankHaak
Mooie ruime plekken voor €10,- per nacht. €1,- per dag voor stroom. Super markt in. de buurt, dus ideaal als je op doorreis bent. Water tappunt bij elke plek. Je kan hier teven je waterlozen
Laat je niet afschrikken door de onvriendelijke receptioniste. We hadden wel een mooi plekje toegewezen gekregen. Wat gedateerde sanitaire voorziening maar voldeed. In het restaurant gegeten en dat was heerlijk en leuke bediening. De weg naar de camping is wel goed te doen, maar sommige borden (verboden voor 2,5 ton en hoger) was wat verwarrend. deze hebben we genegeerd maar bleek ook te mogen. ( dit was ons niet duidelijk)
Mooie stads camping. op loopafstand leuke (sportieve ) activiteiten en mooie omgeving. lLpen fietsen paragliding de gondel treinrit - zeer nette keuken met alle voorzieningen en sanitair. voor mij 5 sterren. we zitten wel later in het seizoen maar toch helemaal vol de camping.

fijne overnachtingsplek met nette voorzieningen. de openings periode in de informatie is niet juist. hij is zeker open tot 30-09 (30 september). wij betaalde 300 kronen. (210+ 45pp). vriendelijke mensen en uitzicht op het water. We hadden geen last van de weg die er langs loopt