@FrankHenriek
Prachtige plek met ligweide aan de Saône. Fietsen langs de Voie Blue. Aanmelden bij de Base de Loisir.
2023
Let wel op in het weekend! Op vrijdag begon de muziek om half 11 ‘s avonds en ging de hele nacht door tot half 5. Zaterdagavond hebben wij niet afgewacht.
De kosten zijn nu € 6,-, te betalen bij het Officina de Tourismo. Dat is ook (zaterdag)middag geopend van 17.00 - 19.30 uur. Superaardige dames! De toerit naar de camperplaats is wat steil met een paar gemene bochten. Voor onze VW California geen enkel probleem, maar lastig met een grote camper. Er is water, maar geen drinkwater. We stonden hier eind juli helemaal alleen, en heerlijk rustig!
gezien de hoeveelheid glas en half leeggedronken glazen drank, zou ik hier niet zo gauw gaan staan. Wij zijn doorgereden.
2022
prima camping met erg aardige beheerders. Ze schrokken toen wij de prijs lieten zien. Voor dat geld zou hij ook nog een diner voor ons koken. Als lid van NKC betaalde wij in het hoogseizoen £29,30 met een VW California en 2 volwassenen.
we waren hier op 30 april, en waren niet enthousiast. Het leek meer een kroeg dan een camping. luide muziek. We zijn weg gegaan.
2021
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime plekken. Beaune op loopafstand. Enige minpunt: douches niet instelbaar.
De godganse dag zeer luide muziek van naast gelegen waterskibaan. Geluid snelweg erg hinderlijk. Onduidelijk welke plaatsen wel of niet beschikbaar. € 23,- voor camper zonder elektra belachelijk duur.
Camping is tot nader order gesloten. Prima alternatief is La Pepiniere.
2020
Prachtig sanitair. Goede voorzieningen. Maar ... een drukke spoorlijn pal naast de camping.