@FrankKerkemeijer
Fijne plek in het dorp, gebruik van de dauna is gratis, hout voor de sauna is te koop bij de winkel die in het museum gebouw zit. De sauna kan geboekt worden via de website van de camperplaats.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een mooie locatie, hier is echt werk van gemaakt. Prachtig aangelegd, goed verzorgd, schoon sanitair enz. enz. Mogelijkheid om gebruik te maken van de jacuzzi, de houtgestookte sauna, douches en toiletten die schoon en verzord zijn. Ook is er de mogelijkheid tot vliegvissen op regenboogforel en zijn er diverse activiteiten te doen zoals spellen op en om het water, midgetgolf, boogschieten en luchtbuks schieten. Kortom, genoeg te doen hier.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Hele mooie camperplaats die van alle gemakken voorzien is. Heel jammer alleen dat het toegestaan wordt dat er ook caravans gaan staan, dat is natuurlijk niet de bedoeling van een camperplaats. En dan met je sleurhut ook nog gewoon 2 plekjen innemen!! En dat terwijl op nog geen km afstand een minicamping is die half leeg staat. Dit zou de beheerder NIET toe moeten staan, op deze manier kunnen camperaars het wel vergeten, hierdoor maar 3 sterren.
2023
Parkeren in the middle of nowhere voor ruim 31 euro per nacht (3 personen) is veeeeeel te duur als je vervolgens voor alle voorzieningen appart moet betalen. Wij komen na deze ervaring niet meer terug. Geen enkele caperplaats is dit geld waard tenzij de camperplaats eigenaar de afwas komt doen, de eigenaresse je rug komt inzepen onder de douche en je gewassen kleding gedroogd, gestreken en opgevouwen bij je camper wordt afgeleverd. Erg jammer !!!
NIET gratis, €17,86 per nacht, te betalen via QR code. Discotheek recht tegenover de camperplek dus op zaterdag tot in de late uurtjes achtergrond muziek. Verder prima plek.
2019
Voor camperaars geen aanrader. Ze laten je bovenop de toch al forse prijs nog extra betalen voor dingen die je niet krijgt. Wij moesten 12 euro extra betalen per nacht voor de "Panorama Wiese" daar stonde we echter niet, we stonden op de camper parkeerplaats op beton. Bij klagen halen ze de schouders op en zeggen doodleuk dat de camperparkeerplaats bij die "Panorama Wiese" hoort. WAARDELOZE PLEK