@FrankRob
- 2014
- Carado T447
- 2016
Fantastische camping. Veel mogelijkheden voor activiteiten. Zeer vriendelijke beheerders. Ruime plekken. Maar let op!!! Rijd onder het dorp door en volg de bordjes camping, ga dus NIET het dorp in!!
Mooi aangelegde camperplek in een schitterende omgeving waar we prachtige wandelingen hebben gemaakt vanuit de CP. Leuk plaatsje op loopafstand met gezellige terrassen en interessant kasteel. En Yvon en Joop zijn top!!

6 grindplaatsen, niet al te groot, in het dorp en achter de bakker. Prima door CP voor de doorreis.
Perfecte CP. Alles wat je nodig hebt en dan nog een schitterend uitzicht. Top!
Schitterend gelegen CP aan de Cure. Perfecte basis voor prachtige wandelingen en mountainbikeroutes. Prima restaurant met WiFi. Als straks de voorzieningen klaar zijn, dan geven we een 10.
Sitecode: 20731
Mooie plaats en direct een wandelroute voor de hond erbij. We hebben heerlijk geslapen :)
Wij zijn hier geweest in januari 2019. Heerlijk rustig bij een mooie speeltuin en een cafetaria waar je voor weinig geld iets kan drinken of eten. Ook met mooie wandelroutes! Wij komen hier zeker terug!
Rustige plek, mooi uitzicht, alle basisvoorzieningen, in dorpje alleen een bar.
Parking zonder voorzieningen, dichtbij historisch centrum van leuke plaats, veel stadsverkeer, nachts rustig.
Direct aan het strand. Buiten het weekend heerlijk rustig, ook 's nachts. En ook nog in het voorjaar gratis. Wat wil je nog meer...
Midden in de natuur. Wandelmogelijkheden. Ideale plek om te relaxen.
Rustige plek. We stonden er in begin november alleen. Van de fabriek is alleen de rook te zien en een monotoon geruis te horen.
Schitterend uitzicht. Direct aan het meer. Wel veel verkeersgeluid.
Perfecte plek. Rust en ruimte en midden in het bos. Ook leuk met kleine kinderen. Onze kids 3 en 5 jaar hebben zich prima vermaakt!