@FrankSchotting
- 2016
- Chausson Twist 06
- 2016
- Buscamper
Wat een leuke camperplaats, zo leuk dat wij hier 9 nachten hebben gestaan. Sanitair super schoon, afgeschermde plaatsen. Wij hebben diverse leuke fietstochten gemaakt. Het vakantiepark aan de overkant met supermarktje en restaurant is een bonus.
Stonden hier 3 nachten geheel alleen en dat is niet zielig. De voorzieningen zijn prima in orde en als bonus is daar Eetcafé Sjuul een echte aanrader.
Sitecode: 20675
Hier 4 nachten gestaan, leuk maar niet aan het water, daar staan twee rijen geparkeerde auto's tussen. De voorzieningen zijn goed, dat is meestal het geval in een jachthaven.
Prachtige locatie met alle voorzieningen en een self service in de kantine. Goede restaurants in de directe omgeving.
Wat een toplocatie, stonden hier 6 nachten, alle voorzieningen aanwezig. De eigenaren zijn aardig en zeer hulpvaardig. Vanuit hier hebben wij prachtige fietstochten gemaakt.
2023
Wij staan er nu 22 mei 2023Mooie locatie, self service is goed uitgelegd. De eigenaren niet gezien. Het sanitair is goed en schoon maar heeft een bijzonderheid, toilet en douche is een combi, er zijn 3 combi's, als er 3 douches bezet zijn kan er van de toiletten geen gebruik worden gemaakt, is niet handig. Voor het douchen(6 min) moet 2 euro in de automaat.
2022
Sitecode: 19097
Stonden hier op 11 juli op een mooie plek. Goed sanitair. Het restaurant was gesloten???
Stonden hier 18/19 juli. Grote camping op loopafstand(10 min) vanaf de camping. Leuke ontvangst en dito plek met een vlonder. Sanitair was ok maar een beetje weinig.
59 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Grote camping met beschutte plaatsen. Sanitair is super en schoon. De weg erheen is over betonplaaten, dat rijdt niet lekker. Stonden hier 15,16,17 juli 2022