@FrankSjakkelien
- 2021
- Weinsberg Cara Loft
- 2018
Wat een feest. Teintig jaar geleden hier geweest met onze puberende dochters. Gern stroom, petroleumlampen voor de verlichting en “tot overmaat van ramp” KOUD water om te douchen. we hebben het er thuis nog steeds over. Nu anno 2025: warm water, een zonnepaneel om telefoon of iPad op te laden maar nog steeds petroleumlampen, prachtige natuur, donkerte en rust. Ik heb genoten en kom zeker terug.
Mooi klein terrein midden in de natuur naast het Kootwijkerzand. 23 plaatsen en een trekkersveld. Prachtig nieuw sanitair. Top. Heerlijk schoon en warme douches. Vreemd is dat je boekingskosten moet betalen als je je ter plaatse inschrijft (op een zuil). Verder top.
Top plek. Ruim veld en indien je wenst kun je onder de bomen staan. Toen wij er waren (september) stonden er 10 campers. Leuk dorp eenvoudig met een kleine wandeling te bereiken.
6 mooie camperplaarsen. Jammer dat de meeste plaatsen in bezit zijn genomen voor het parkeren van campers uit Turnhout. De eigenaren zouden zich best mogen schamen want de camperaar die de stad bezoekt én een overnachtingsplaats zoekt grijpt er naast. overigens is de parking groot en kun je op een gewone parkeerplaats gaan staan maar of dat mag??
leuke plek. ook in september nog volle bak. €20, voor deze omgeving redelijke prijs hoor. Ondanks drukte ‘s avonds rustig. Relaxte sfeer. geen gebruik gemaakt van douche en toiletten. douchen in camper biedt meer zekerheid ;-)
Beheerder is beetje stug maar uiteindelijk goed bedoelend hoor. Douches netjes. Prima plaats om van hieruit omgeving te verkennen.
prima plaats om van hieruit het eiland te verkennen. centraal gelegen. chemisch toilet lozen in de put in de bosjes bij het toilet. lastig te vinden. grijs water lozen in put voor deur keuken. daar kun je ook water krijgen. wel even vragen: slang komt dan vanuit de keuken. hele donkere en rustige nachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Gewoon een topplek. Keurig netjes. Alle voorzieningen aanwezig. Zelfs een schuil/eethuisje met info over de streek én bibliotheek. Eventueel 20 minuten stroom gratis. ledigen chemisch toilet, grijswater en tanken drinkwater. dank je inwoners van dit authentieke, stille dorpje.
Hele fijne plaats om te overnachten. Veilig gevoel. Stonden met vier medecamperaars. mooi uitzicht en soms binnen een minuut volledig in de wolken.