@FrankSjakkelien

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat een feest. Teintig jaar geleden hier geweest met onze puberende dochters. Gern stroom, petroleumlampen voor de verlichting en “tot overmaat van ramp” KOUD water om te douchen. we hebben het er thuis nog steeds over. Nu anno 2025: warm water, een zonnepaneel om telefoon of iPad op te laden maar nog steeds petroleumlampen, prachtige natuur, donkerte en rust. Ik heb genoten en kom zeker terug.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Mooi klein terrein midden in de natuur naast het Kootwijkerzand. 23 plaatsen en een trekkersveld. Prachtig nieuw sanitair. Top. Heerlijk schoon en warme douches. Vreemd is dat je boekingskosten moet betalen als je je ter plaatse inschrijft (op een zuil). Verder top.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Top plek. Ruim veld en indien je wenst kun je onder de bomen staan. Toen wij er waren (september) stonden er 10 campers. Leuk dorp eenvoudig met een kleine wandeling te bereiken.

6 mooie camperplaarsen. Jammer dat de meeste plaatsen in bezit zijn genomen voor het parkeren van campers uit Turnhout. De eigenaren zouden zich best mogen schamen want de camperaar die de stad bezoekt én een overnachtingsplaats zoekt grijpt er naast. overigens is de parking groot en kun je op een gewone parkeerplaats gaan staan maar of dat mag??

leuke plek. ook in september nog volle bak. €20, voor deze omgeving redelijke prijs hoor. Ondanks drukte ‘s avonds rustig. Relaxte sfeer. geen gebruik gemaakt van douche en toiletten. douchen in camper biedt meer zekerheid ;-)

Beheerder is beetje stug maar uiteindelijk goed bedoelend hoor. Douches netjes. Prima plaats om van hieruit omgeving te verkennen.

prima plaats om van hieruit het eiland te verkennen. centraal gelegen. chemisch toilet lozen in de put in de bosjes bij het toilet. lastig te vinden. grijs water lozen in put voor deur keuken. daar kun je ook water krijgen. wel even vragen: slang komt dan vanuit de keuken. hele donkere en rustige nachten.

Gewoon een topplek. Keurig netjes. Alle voorzieningen aanwezig. Zelfs een schuil/eethuisje met info over de streek én bibliotheek. Eventueel 20 minuten stroom gratis. ledigen chemisch toilet, grijswater en tanken drinkwater. dank je inwoners van dit authentieke, stille dorpje.

Hele fijne plaats om te overnachten. Veilig gevoel. Stonden met vier medecamperaars. mooi uitzicht en soms binnen een minuut volledig in de wolken.

Wat een heerlijke plaats. Wij hadden niet verwacht dat er nog een plaats vrij zou zijn maar bij aankomst drie campers. Overdag veel bezoekers omdat je er een mooi punt hebt om foto’s te maken. Na 21:00 uur rustig. Veilig gevoel. Bergen op de achtergrond zijn prachtig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Perfecte plaats om wc en grijs water te legen. Ook tanken van schoon water prima geregeld. Afvalbakken aanwezig. 800 meter van doorgaande weg. Eij hebben er niet overnacht want waren op doorreis.

Geweldige CP gecreëerd met liefde. Alle voorzieningen aanwezig. Staat nu vrijwel vol maar toch erg rustig. Twee leuke strandjes. Erg relaxte sfeer. De weg er naartoe is een avontuurtje, evenals de route naar je plaats. Geduld, rustig aan en het komt allemaal goed.

Twee nachten gestaan met gemiddeld vier andere camperaars. Er is inderdaad niks maar 300 meter van strand en centrum. Voelde veilig.

prima CP voorzien van alle verzorging muv stroom. Mooie ligging aan voet van kasteel/hotel en soa/wellness/thermaal bad. Heerlijk gebadderd van 18:30-20:30 uur. €13 pp. Huur kluisje is niet nodig. €5. Je kunt je spullen prima bij je strandbedje kwijt. CP is ideaal voorafgaande of na overtocht Elba.

Hele fijne plek. Zeer rustig, tenminste als je het stromende water van de rivier niet bezwaarlijk vindt. De moeite waard om het dorpje in te lopen met veel gerestaureerde huizen. Leuk leespark voor kinderen. Van vrijdagmiddag 15:00 uur tot zondag 15:00 uur is het niet toegestaan hier te staan. Gratis water aanwezig.

Topplek. Wat een rust. Koor van krekels. Leuke dorpjes in de omgeving, Anno 1950. Water: -80 liter 2€. lozen grijs water en toilet gratis. Geen stroom. Aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gewoon alles wat je nodig hebt. Ben je zelfvoorzienend dan betaal je €14. Ook grappig gemaakt met de rotondes. Door het ontwerp sta je bijna allemaal met voldoende privacy en ruimte voldoende om bijvoorbeeld luifel uit te draaien. mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie veldjes. Prijs is €26 (2 personen per nacht). Is best prijzig. toiletruimte erg vochtig en alles net niet af. Terrein wat rommelig. Wel erg vriendelijke ontvangst. Vermelde prijs is oude prijs aldus beheerder.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie nieuwe camperplaats. prachtig sanitair. In de nacht zeer rustig. vlak bij Beekse bergen. Prina vertrekpunt voor fietstochten naar Campina en drunense duinen. vriendelijke ontvangst door eigenaresse Loes. Tarief is incl douchen en water op de plaats.

Top locatie. betalen op vertrouwen…. alleen al om die reden een bezoek waard. Met fiets naar Luzern prima en veilig te doen (7km).. De altstad is een aanrader.

Sitecode: 101936

Gewoon toplocatie. 5 dagen gestaan. Afwasplaats nog wat verbeteren en dan zeker 5 sterren waard. Mooi fietsen in omgeving. s’Avonds heerlijk rustig. Kampvuurtje op strand. Top. Konen zeker nog een x terug.

Fijne camping. Relaxte sfeer, mooie, grote plaatsen. Gezellige indeling met veel bomen en hagen. Daardoir zeker geen opgesloten gevoel. Brouwershaven, Brouwersdam, Renesse allemaal binnen 10 km fietsafstand. Komen hier zeker terug.

Prima plaats om de overtocht naar Corsica af te wachten. Wij moesten om 05:00 uur al vertrekken naar de haven en de beheerder mochten wij wakker maken om de poort open te doen. Top natuurlijk. s’Avonds wilde zwijnen over het terrein.

Wat een geweldige plek. S’Avonds écht stil. voorzieningen zijn sober maar schoon en netjes. Aardige eigenaar. wij stonden met camper (7meter) op veldje aan overkant van de weg. Voorzichtig manoeuvreren maar gaat allemaal prima.

Inderdaad een fijne en nette camping. Sanitair en zwembad is vernieuwd. Dicht bij mooi breed zandstrand. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nette camping. Sanitair keurig op orde. vriendelijke ontvangst. Oudere dame heeft een beetje norse uitstraling maar is gewoon vriendelijk. Prima camping voor bezoek Ajaccio

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Hele mooie maar vooral nette camping. Veel nieuwe plaatsen waarvan veel speciaal voor campers. Sanitair is super. Zowel qua vormgeving als hygiëne. Domburg en strand op 1,5 km. Voor twee nachten waren wij totaal €49 kwijt (ACSI Card). Wij beoordelen niet snel met een 10 maar deze camping komt aardig in de buurt.