@FrankTutelaers
geen cp, verkeersbord was met rood kruis doorstreept. weet niet of het tijdelijk of definitief is
topplaats met een zalig uitzicht. super vriendelijke mensen. je mag vuurtjes maken, zijn voorzien hout. bijna iedere plek eigen terrasje.
prima locatie! Rustig staan, fijne fietstocht gedaan. vriendelijke ontvangst, in info-hut alle nodige informatie te vinden, betaling cash of met QR code. we kregen zelfs lekkere cake aangeboden! Helemaal TOP ! een aanrader 👍🏻
genoten van het paas arrangement; alles tip top . heel lekker ijs. fijn gefietst

mooie rustige plek, fijne fietstocht gedaan en genoten van een bende reeën die in de wei huppelden
Sitecode: 19815
zeer nette, ruime plaatsen top sanitair dicht bij dorp fijne fietsknooppunten tochten gemaakt zeer vriendelijke eigenaars

zeer nette, ruime plaatsen. we hebben er fijn kunnen fietsen en wandelen. zalig lente weertje erbij . kortom ideaal voor een leuk weekendje
prachtig plek! zeer strak onderhouden gazon. we hebben kunnen genieten van landende en opstijgende zweefvliegen. En genoten van een royaal ontbijt dat aan de camper werd gebracht voor een zeer democratische prijsje! mooie fietstocht gemaakt. hier komen we beslist terug!
rustige omgeving om te overnachten en vele mogelijkheden om te wandelen( knooppunten) en te fietsen. s avonds de suggestie menu gegeten: HEERLIJK!
mooie plaats( incl stroom) met WiFi ( code op toegangskaartje) verschillende wandelingen vertrekken vanop marktplein

5 nieuwe plaatsen; mooi aangelegd. voorzieningen ( stroom , afvalwater) aanwezig maar nog niet operationeel. topplek voor start Streuvels’ wandeling. en tot nu gratis!
Sitecode: 92001
Betty Mercikes voor de hartelijke ontvangst! We hebben een leuke fietstocht langs doorkijk kerkje gemaakt en heerlijk , rustig geslapen.

Zeer mooie plaats, zeer vriendelijke eigenaars , top sanitair! Rondvaart met boot( met “gondelier”) vanaf de camping voor €16; echt een aanrader
Sitecode: 72035
Proficiat voor de gemeente gavere voor dit prachtig initiatief!! Niet te geloven dat deze mooie plaats gratis is. Enige min punt: we zouden graag een loospunt voor chemisch toilet erbij zien + eventueel om afval te sorteren aangezien container park toch aan overzijde ligt(i.p.v. 1 vuilbak waar iedereen alles in doet en containerpark medewerker meermaals dagelijks komt ledigen)
Rustige plaats! Direct aan zee, met douche en winkel in de buurt. Hou wel rekening met siësta ; tussen 12u30 en 15u30 is slagboom dicht en kan je dus niet binnen rijden
Topplek ; aan de oever van de Dordogne gestaan, waar 10 tallen zwanen af en aan komen vliegen. Warme douche; broodjesservice en dat voor €14
Top plekje 👍🏻; alles prima voor mekaar.we hebben 2 prachtige fietstochten gemaakt van de 14 aangeboden en komen nog zeker terug voor de andere.
Sitecode: 51991
Prima plaats, voor wie van rust houdt
Topplaats aan het water met mooie fiets routes via knooppunten.
Een dikke pluim voor Maassluis; echt top! Leuke fietstochten gemaakt + maeslantkering bezocht.
Zeer mooi, alles aanwezig ; enkel wat last van trein die op tijd en stond passeert
Zeer nette plaats, werkt perfect met slagboom (in 4 talen)! 5€/24u (incl stroom), mooi afgebakende plaatsen met bloemenstruiken als tussenscheiding. Een voorbeeld voor vele anderen.
Rustige, mooie plaats.