@FrankVredeveld

- 2012
Augustus 2026
Sitecode: 19049
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima voor een duik in de zee. 400 meter. En met de bus naar het centrum. 10 a 15 minuten. Alles premitief, maar dichterbij het centrum en 24 uur bewaakt vind je niet voor €25 in het hoog seizoen.
Januari 2026
Alles in nette staat. Harde ondergrond. Prijs is nu ineens €28 per dag. Dit is een behoorlijke verhoging. Ongeveer 40 minuten lopen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
voor €30 parkeren omdat het een camper is. 100 meter verder tegenover de benzinepomp geparkeerd. dagkaart €5. 2 minuten verder lopen naar het centrum Netjes in het vak geparkeerd. Bij terugkomst staat politie een bon uit te schrijven, blijkt dat alleen auto,s hier mogen parkeren. Dus parkeerkaart niet geldig. Omdat het al donker werd op het industrieterrein een camperplek gevonden. Hier zijn er 3. En gratis ov naar het centrum .
Meer dan een hartelijke welkom. Netjes tot op de plek geholpen. Ruime camping aan een mooie rivier. Klein maar een geweldige lekkere keuken. De eigen gemaakte wijn is heerlijk. Voelden ons wel schuldig wat je als welkom krijgt. Schaal vol fruit. Een gebakje, heerlijk. Fles rooie wijn uit eigen productie. En een welkoms drankje, en dat werden er twee....😋. sanitair iets verouderd maar schoon. En onder de rook van Mostar. Taxi 30 euro retour.
kwam met camper en aanhanger. Werd geholpen op de plek met afgekoppelde aanhanger . Heel gemoedelijke sfeer, vader moeder zoon dochter, alles behulpzaam en vriendelijk. Duitse taal geen probleem. Sanitair schoon en netjes. pal aan een mooi schoon stukje strand. Kiezel. Weet tentjes ,supermarkt, alles op loop afstand. Komen hier graag nog een keer terug. Voor mij een 10.
mooie zwembad , sanitair zeer netjes, mini supermarkt. En zelfs een restaurant. Wasmachine en ijsblokmaker aanwezig. Dit is hun eerste seizoen dat ze open zijn. Zeer vriendelijke ontvangst.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prima camperplek. 8 meter is geen probleem. Bij regen wat drassig, grint /gras. Geen stroom , maar voor de rest zijn alle faciliteiten aanwezig ( bij de prijs in ). Super vriendelijk. We betaalde 16 euro. Vaste prijs voor het hele jaar . Mooie wandeling om het meer gemaakt. En het toeristische plaatsje Titisee bezocht. Morgen weer verder.