@Frank_h

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Ik ben al een aantal keer op deze natuurkampeerplaats geweest. Vriendelijke eigenaren. Ydillische ligging in een keteldal. Vuur maken in een kachel bij je plaats. Prachtig wandelen vanaf de plek. Alleen bereikbaar via een steile, smalle weg met haarspeldbochten waar ik in moest steken om ze te halen. Afgelegen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Fijne camping met lekker zwembad dat tot 21.00 's avonds open is. wordt veel gebruikt als doorgangscamping maar dat doet hem eigenlijk tekort. Mooi, schoon en modern sanitair. plaatsen afgebakend met heggetjes. In de omgeving musea over de 1e wereldoorlog.

Nette, ruim opgezette camping aan rivier. Zwembad en glijbanen. Zeer betaalbaar restaurant. Sanitair redelijk, geen papier op toiletten. Wij betaalden in het hoogseizoen met 2 kinderen 36 euro per nacht, schappelijk gezien het gebodene. Wel druk, maar wat wil je eind juli. We komen graag nog eens terug. Bij beter sanitair zou het 5 sterren zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Vriendelijk ontvangen. Camping wordt opgeknapt. In het bovenste deel staan oude stacaravans die gesloopt of opgeknapt worden. Het onderste deel is meer voor kampeerders en hier staan wat moderne huuraccommodaties. Grote speeltuin die recent vernieuwd is. Sanitair ok. In april trekt deze camping veel buitenmensen die komen wandelen of klimmen. Vuur stoken op vuurschaal (ook te huur) toegestaan. Broodservice. Onderste plaatsen panoramisch uitzicht

Mooie ruime plaatsen. Grote speeltuin met springkussens en kinderboerderij. Zwembad aan de kleine kant voor de camping maar prima om af te koelen. Onze kids hebben zich er prima vermaakt. Mont-Saint-Michel is circa 45 minuten per fiets, voor onze kids te ver. Strand met groot geteideverschil en zicht op St. Michel wel goed te doen. Vlakbij ligt een dorpje met twee eetgelegenheden, de bakker is dicht. Geen supermarkt in de directe omgeving.

Geen serviceplaats meer op deze plek.

sterren zijn voor de locatie, vrijwel naast de stadsmuren van Aigues Mortes. Duur voor het gebodene maar wel ideaal om te slapen na een bezoek aan de oude stad. Op andere plekken sta je voor dit geld bij een stad echter op een camping met faciliteiten.

veilige overnachtingsplek vlakbij de snelweg naar het zuiden, maar ook voor een bezoek aan Dudelange. Er is zelfs een bushalte bij de CP. Gratis water, stroom en chemisch toilet legen. Voor water is een eigen slang noodzakelijk. Alleen niet super rustig 's nachts

Wat een heerlijke plek, mooie plaatsen, ongedwongen sfeer. Veel Nederlandse bezoekers en daardoor Nederlandse kinderen waar onze kinderen heerlijk mee gespeeld hebben. Riviertje om af te koelen. Wij betaalden 22.70 per nacht inclusief 2 kinderen en stroom in het hoogseizoen. Sanitair is redelijk. Toiletruimtes en WC's (met bril!) prima, alleen de douche was klein en koud. Met betere douches een 9.

Wij stonden hier een nacht in de zomer. Door de hoogte heerlijk koel tijdens een hittegolf in augustus. In de zomer rustig, er stonden ongeveer 10 campers verspreid over de geasfalteerde parkeerplaats. Redelijk recht. 's Avonds sterrenkijken met de kinderen in het donker en alleen het geluid van koeienbellen. Heerlijk geslapen. Sanistation niet gebruikt maar zag er prima uit.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke camping bij een watermolen aan vijvers waar gevist kan worden. Er zijn veel vaste plaatsen maar de plaatsen voor campers/caravans zijn mooi gelegen op terrasen. Wij stonden heel mooi aan het meer. Buiten de poort een paar speciale camperplaatsen. Acsi tarief 17 euro, hond gratis en geen extra kosten. Douchen kost 50 cent. Sanitair gedeeltelijk nieuw. Direct vanaf de camping mooi wandelen.

Sitecode: 20600

Mooie, rustige camping met mooi sanitair. Wel prijzig, wij betaalden met 2 kids van 0 en 3 33 Euro per nacht. Douchen kost daarbovenop 50 cent per keer en dan ook nog maximaal 4 minuten. Het openluchtzwembad is gemeentelijk en niet inbegrepen. Wel mooi. Het centrum van Fürth is 5 minuten fietsen.

Leuke camping, mooi gelegen aan de Neckar. De meeste plaatsen liggen direct aan het water. Ideaal voor een bezoek aan Heidelberg. 10 minuten met de bus of een km of 5 (vlak) fietsen. Zeer vriendelijke beheerder. Geluidsoverlast van de straat viel mee. Spoel reservoir chemisch toilet is vernieuwd en buiten. Sanitair is redelijk maar wel onbeperkt warm douchen zonder muntjes.

Voor een gratis plaats leuk. Mooi uitzicht, mooie omgeving waar spectaculaire wandelingen gemaakt kunnen worden. Het is eigenlijk gewoon een wandelparkeerplaats vlakbij de uitzichttoren waar overnachten in een camper toegestaan is. Er liggen enkele huizen dus erg afgelegen is het niet. Inderdaad erg schuin, de bus komt er draaien, leuke speeltuin en bankjes. Kerkklokken slaan af en toe.

Nette, grote camping met ruime plaatsen. Ook plaatsen aan de rivier, zon en schaduw plaatsen. Direct naast het plaatsje Le Rozier. Sanitair flink verouderd maar schoon. Leuk zwembad. Wij betaalden in juni met acsi kaart 18,50 voor 2 volwassenen + 1 kind inclusief stroom. Toegangsweg tikje steil maar goed te doen ook met een grote camper.

Nette camping met ruime plaatsen. Rustig. Net en schoon sanitair. Leuk zwembad met overkapping. Speelgelegenheid voor kinderen. Centrum van Vichy 10 min per fiets langs het water. Wandelen en fietsen direct bij de camping. De camping ligt aan de rivier maar daartussen is een dijk, pad en hek dus geen plaatsen aan het water.

Zeer mooie camping aan de rivier. Wij hadden in juni zonder te reserveren een ruime plek direct aan het water. Sanitair wat ouder, wel schoon. Tegenover de rivier loopt een weg en een spoorlijn. Overdag hoorde je die soms maar 's nachts was het heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Grote camping met huisjes, stacaravans en een groot campeergedeelte. Deze camping ligt perfect voor een bezoek aan het bos van Fontainebleu en dan vooral om te boulderen (klimmen) of te mountainbiken. Vanwege ligging erg prijzig voor het gebodene. Plaatsen liggen onder hoge bomen met veel schaduw. Veel faciliteiten voor kinderen. Sanitair overbelast daardoor snel vies. Tot laat onrustig 's avonds.

Gratis plaats naast de parkeerplaats van het Badeparadies Schwarzwald. Geen mooie plek en geen voorzieningen, maar wel veilig. Ideaal om het prachtige Badeparadies te bezoeken. Dat zwembad alleen al is een reden om deze camperplaats te bezoeken.

nette camping met schoon modern sanitair - zelfs zeep en handdoekjes op de wc - ideaal gelegen bij het station, bushalte en de riderhornbahn - in de zomer krijg je met de gastenkaart gratis toegang tot het ov en de bergbanen - ook ideaal gelegen voor wintersport.