@Frank_h
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Ik ben al een aantal keer op deze natuurkampeerplaats geweest. Vriendelijke eigenaren. Ydillische ligging in een keteldal. Vuur maken in een kachel bij je plaats. Prachtig wandelen vanaf de plek. Alleen bereikbaar via een steile, smalle weg met haarspeldbochten waar ik in moest steken om ze te halen. Afgelegen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Fijne camping met lekker zwembad dat tot 21.00 's avonds open is. wordt veel gebruikt als doorgangscamping maar dat doet hem eigenlijk tekort. Mooi, schoon en modern sanitair. plaatsen afgebakend met heggetjes. In de omgeving musea over de 1e wereldoorlog.
2023
Nette, ruim opgezette camping aan rivier. Zwembad en glijbanen. Zeer betaalbaar restaurant. Sanitair redelijk, geen papier op toiletten. Wij betaalden in het hoogseizoen met 2 kinderen 36 euro per nacht, schappelijk gezien het gebodene. Wel druk, maar wat wil je eind juli. We komen graag nog eens terug. Bij beter sanitair zou het 5 sterren zijn.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Vriendelijk ontvangen. Camping wordt opgeknapt. In het bovenste deel staan oude stacaravans die gesloopt of opgeknapt worden. Het onderste deel is meer voor kampeerders en hier staan wat moderne huuraccommodaties. Grote speeltuin die recent vernieuwd is. Sanitair ok. In april trekt deze camping veel buitenmensen die komen wandelen of klimmen. Vuur stoken op vuurschaal (ook te huur) toegestaan. Broodservice. Onderste plaatsen panoramisch uitzicht
2022
Mooie ruime plaatsen. Grote speeltuin met springkussens en kinderboerderij. Zwembad aan de kleine kant voor de camping maar prima om af te koelen. Onze kids hebben zich er prima vermaakt. Mont-Saint-Michel is circa 45 minuten per fiets, voor onze kids te ver. Strand met groot geteideverschil en zicht op St. Michel wel goed te doen. Vlakbij ligt een dorpje met twee eetgelegenheden, de bakker is dicht. Geen supermarkt in de directe omgeving.
Geen serviceplaats meer op deze plek.
2021
sterren zijn voor de locatie, vrijwel naast de stadsmuren van Aigues Mortes. Duur voor het gebodene maar wel ideaal om te slapen na een bezoek aan de oude stad. Op andere plekken sta je voor dit geld bij een stad echter op een camping met faciliteiten.
veilige overnachtingsplek vlakbij de snelweg naar het zuiden, maar ook voor een bezoek aan Dudelange. Er is zelfs een bushalte bij de CP. Gratis water, stroom en chemisch toilet legen. Voor water is een eigen slang noodzakelijk. Alleen niet super rustig 's nachts