@Franke
Juni 2026
Mooie campingachtige Camperplaats. Wel even bellen voor de code van het hek. Werd in goed engels te woord gestaan en via WhatsApp van alle informatie voorzien. Op heuvel, dus naast schaduw ook heerlijke wind.
2018
mooie plek langs de rivier. geen dieren stront gezien op camperplek. wc aanwezig binnen en buiten restaurant ( buiten links de trap op)we hebben 8 euro per nacht betaald. aardig echtpaar. mooie 3daagse berghutten wandeling gemaakt.
2017
onze campingkaart was hier niet geldig. voor 16 euro konden we er een kopen. 46 euro totaal vonden we te duur. We hebben van de receptie een adresje gekregen voor een andere kamping
voor en na onze vakantie in Noorwegen hier gestaan. heerlijk uitgerust. strand waar de honden op mogen, wandelen, fietsen. veel actieve mensen komen hier met de auto even langs om te wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen enz
Sitecode: 20657
geweldige plek, schone wc en douche aardige uitbater.
Geweldige mooie rustgevende plek. We werden met een heerlijke kopje koffie ontvangen. Sanitair is goed en de douche is fantastisch. Deze plek is zeker een aanrader. Volgend jaar weer.