@FrankenEmmy
Sitecode: 161902
We vonden het moeilijk om te kiezen tussen het aantal sterren. Als je van luxe houdt 3 sterren. Als je romantisch bent 5 sterren. Dus 4 sterren. Eenvoudige camping. Sanitair oud maar schoon en warme douche. Receptie/bar pittoresk met hoofdletter P. Voorzieningen bar zeer eenvoudig. Zwembad prima. Mooie uitvalsbasis voor wandelingen in natuurgebied. Zeer vriendelijke eigenaren. Veel schaduw. Wifi bij bar prima. Voor ons: toppertje.
Keurig nette camping. Uitstekend en schoon sanitair. Veel ruime en schaduwrijke plekken. 6 en 10 ampere elektriciteit. Goede wifi. Prima bar met gezellig terras. Mooi zwembad. Goede uitvalsbasis voor pittoresk stadje Cudillero. Karakteristieke stranden op een paar minuten fietsen (terug wel stevig bergop). Tip om te eten: op loopafstand in El Pito: Sidrería Taperia El Centro. Reserveren aanbevolen!
Geweldig fijne camping! Hartelijke ontvangst. Prima campingwinkeltje. Barretje niet bijzonder. Fantastische sanitaire voorzieningen! Subliem. Uitstekende wifi. 5 minuutjes lopen naar strand. Tegenover camping een fijn restaurant met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Op 3 km bij groot winkelcentrum is metro naar Porto (in 30 minuten sta je in de stad). Ga NIET lopen naar metro (levensgevaarlijk) maar neem een Bolt/taxi.
Ideale camping om Santiago te bezoeken. Op paar honderd meter van camping gaat bus naar centrum (€1 pp). Terrassencamping zelf niet bijzonder. Kleine plaatsen (maar daarvoor ga je hier ook niet naar toe). Groot winkelcentrum dichtbij. Wasgelegenheid op camping uitstekend. Schoon en goed. Wifi prima.
Drukke maar leuke ontvangst door campingbaas. Kleine plekken. Strand dichtbij op 5 minuten lopen. In stadje (2 km) metro naar Bilbao (40 min) genomen. Sanitair oud en beetje hotsieknotsie maar schoon. Warm waterstraal douche wisselvallig. Barretje geen aanrader, want ongezellig. Receptie zeer vriendelijk. Wifi nauwelijks van toepassing.
We waren hier een paar dagen om te wandelen in nabijgelegen natuurgebied en om San Sebastian te bezoeken. Voor beide is dit een prima uitvalsbasis. De bus naar San Sebastian stopt nagenoeg voor de deur (retour 3,9). Met fiets naar het natuurgebied gegaan. Eerste kilometer een beetje overleven in het drukke verkeer maar dan kom je op een heerlijk fietspad. Camping zelf: sanitair oké. Geen wifi. Restaurant leuk voor (gefrituurde) taps en drankje.
Deze camping is helemaal prima voor op doorreis in elk geval. Ruimte genoeg. Sanitair oud en onhandig dat het om 8.00 uur in de ochtend wordt schoongemaakt. Geen wifi. in nabijgelegen dorp zelfs op maandag voldoende restaurants en cafés open om prima te eten. Mooi dorpje aan de Loire.
Fijne camping in mooie omgeving. Heel goed sanitair. Leuke veldjes. Prima wifi. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Nationaal Park de Alde Feanen. Vriendelijke en behulpzame beheerder.
We stonden op een mooi ruim grasveld. de voorzieningen waren prima. Schoon en degelijk sanitair. Prima douche. Uitstekende wifi. Goede uitvalsbasis voor fietstochten. Het was rustig in de omgeving van de camping. We werden ontvangen door een vriendelijke beheerder die zelf ook overdag op de camping stond. De volgende dag maakten we kennis met de vriendelijke eigenaar en diens zoon.
Een fijne camperplek. Op het eerste veld zijn de geordende camperplekken met verharding. Prima als je daar van houdt. Wij stonden op veldje achterin. Lekker rustig. Het tweede toiletgebouw was prima. Fijne douchecabine bijv. Bij volle bezetting camping wel te klein, maar in april prima. Wc-papier te weinig aangevuld maar ach als dat alles is. Geen wifi achter op terrein. Grote plus: prima en gezellig restaurant. Vriendelijke staf.
Goedverzorgde camping. Mooi en modern sanitair. Vriendelijke eigenaars. Oud-Heusden ligt om de hoek. Drunense en Loonse Duinen op half uurtje fietsen. Net geen vijf sterren omdat wifi buiten weliswaar goed is maar binnen te zwak.
Prachtige camping rondom een plas. Goede sanitaire voorzieningen. Mooi grasland. Je kunt ver weg kijken. In de verte licht geluid van autoverkeer. Vriendelijke eigenaar. Vlakbij toegang tot natuurgebied De Groote Peel (let op: in het broedseizoen is deze dicht en moet je naar het bezoekerscentrum 9 kilometer verderop). Een minpuntje: wifi-signaal is niet heel sterk. Daarom een ster minder.
Direct aan de Maas is het fijn toeven aan een van de picknicktafels aan het water. Camperplekken zijn zo gepositioneerd dat je altijd wel wat van het water ziet. aan de andere zijde van het veld safaritenten. Tijdens ons verblijf verhuurd aan groep jongeren maar die hielden hun Halloweenfeestje beschaafd rustig. Sanitair is heel eenvoudig maar schoon. Wifi is krakkemikkig. Vlakbij camping leuk eetcafé.
We stonden begin november op de camping van Erik en Suus. Alles tiptop in orde. Goed en schoon sanitair, streekproducten te koop, perfecte wifi. Mooi is de passie van de eigenaars voor de omringende natuur (Maasheggen) en lokale producten. Mooie fietstochten door Maasheggengebied en aan overzijde van de Maas in nationaal park Maasduinen.
Fijne kleinschalige camping tussen de fruitbomen. Gezellig en goed restaurantje. Keurig sanitair al is het als alles vol staat misschien net iets te beperkt. Bijv. maar 1 vaatwasplek. Maar dat is allemaal overkomelijk. Vriendelijke eigenaars. Fijne uitvalsbasis voor fietstochtjes en op steenworp van Roermond. Wij komen beslist nog een keer terug.
Wat een geweldige camping is dit! Heel vriendelijke eigenaren. Heel modern en goed sanitair. Twee douches en twee toiletten voor de mannen en vrouwen ieder. Ruim opgezet. Ruim opgezette kampeerplaatsen, in veldjes van vier. Gezellig en tegelijk met voldoende privacy. Uitgebreide afvalscheiding. Grijs water afvoer. Mooie omgeving met tal van fiets- en wandelroutes. in de zeer uitgebreide informatiemap bij aankomst vind je werkelijk álles.