@Frankhuy
- 2008
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 14 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Vriendelijke Nederlands sprekende eigenaar,, zeer behulpzaam om ons een plekje te geven voor onze 9m lange camper. Proper sanitair, nette camping. Wij komen nog terug !
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
2022
Gebeld met eigenaresse met de vraag of er nog een plek was voor twee dagen, die had ze maar das niet thuis op het moment dat wij belden. Duidelijk werd door ons vermeld dat het voor maandag en dinsdag was en dat onze camper 9 meter is, op de achtergrond bevestigde iemand dat het kon, maar bij aankomst blijkt dat de beloofde plek reeds aan iemand anders werd doorgegeven, heel jammer zulke dingen🤨
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2021
Geweldige plek om te staan, heel rustig, op een proper grasveldje. Toiletten zijn gloednieuw en heel netjes. Eigenaren zijn fantastische mensen, oprecht lieve mensen en erg gastvrij. Heel duidelijke uitleg over omgeving en hierbij een nooit eerder gezien zo gedetailleerde map met informatie over directe omgeving. Echt top gedaan! Wij komen zeker nog een keertje terug! groetjes Frank, Sofie en de doggies
Heel fijne en propere CP, je staat op een goed onderhouden grasveld. Supervriendelijke eigenaar en heldere uitleg over de buurt. Op loopafstand van Thorn. Ligt helaas vlak naast een heel drukke weg, best wel veel lawaai die de rust wat verstoort. Verder prima plek.