@Frankia790
- 2011
We hebben vier nachten doorgebracht op een van de mooiste campings van Nederland. Het is werkelijk een fantastische plek met lieve eigenaren. We komen zeker terug. 👏👍
We hebben acht nachten op deze heerlijke camping doorgebracht. Ruime plaatsen, alles wat je nodig hebt en zeer vriendelijke eigenaren.
Een werkelijk fantastische plek. Prachtig aangelegd en de plaatsen met grasveld zijn ruim. De beheerder is erg vriendelijk. We komen zeker terug.
We verbleven vier dagen op de camping. De plaatsen zijn ruim en erg rustig. Het restaurant is een echte aanrader. Erg lekker eten en redelijke prijzen. Helaas moeten we één minpuntje geven. De toiletten en douches zouden minstens één keer per dag schoongemaakt moeten worden. De nieuwe betaalmethode werkte voor ons alleen via de website en niet via CamperContact. De staanplaats kost nu € 16 per nacht plus € 2 voor reserveringen.
Één van de mooiste plekken die we ooit bezocht hebben. Eigenlijk zijn 5 sterren niet genoeg. Erg leuke plekken, 2 prima sanitairgebouwen, een boerderijwinkel met café en hele vriendelijke eigenaren. Wij zijn superblij 😊
Inchecken van 9.00 uur tot 11.00 uur Zeer vriendelijke ontvangst. Er zijn prachtige plekken direct aan het meer. We betaalden 540 SEK voor 2 nachten.
De plaats heeft nu elektriciteit en kost 170 SEK
Er is nu een gloednieuwe pitch hier. Allemaal met elektriciteit, V&E, zoet water. 230 SEC