@Frankieboy1960
Geweldige plek en zo leuk om de wijnen te proberen! We kochten een paar flessen en betaalden alleen voor de elektriciteit. Geweldige eigenaar!
Perfecte plek om een nachtje te stoppen. Kon niet vinden waar te betalen. Een prachtig strand!
Geweldige plek om te overnachten. Goed geslapen maar het stadje werd vroeg wakker. Erg mooi strand. Verbaasd dat er zo weinig campers waren. De politie vertelde me dat je hier op elke parkeerplaats gratis kunt overnachten. Uiteraard geen elektriciteit of water.
Mooi, schoon, stil en het maakt je rustig. Warm water en grote plekken! Mis deze camper niet. We zijn hier dit jaar twee keer geweest en we vinden het geweldig. We verbleven er 4 nachten.
Ik vind het een geweldige camper. Wasmachine 4 euro, 35 euro 2 personen, 2 honden, wifi en stroom. Geweldige douches, duurde even voordat het warm werd maar dan is het ook warm! Het restaurant was geweldig.
De route gaf ons een verkeerde richting en we kwamen in het stadje El Borge terecht en de straat was zo smal dat we in één bocht niet konden keren en dus vernielden we de achterkant van onze campervan, dus ga niet het stadje in! We hebben de camper niet gevonden. Het was een adembenemend moment en onze campervan is nog maar 6,30
Betaalde 16,50 voor plek en 9 uur elektriciteit. De grond was slecht en de elektriciteit werkte niet dus geen elektriciteit. Het water werkte ook niet. Het was moeilijk om de plek te vinden.