@FrankvanDiepen
prima plek geregeld door de gemeente. Elektra/water/lozen grijs/zwart water. rustige plek. Montone niet bezocht. Gevonden via Park for Night en die geeft aan dat de plek gratis is. Er hing ook geen tel.nummer die je kon bellen.
Hier 2 dagen gestaan met volle tevredenheid. De hartelijke ontvangst, de prima faciliteiten en lekkere weer maken het een prima verblijf. Ook 2x gebruik gemaakt van het diner (50,- euro voor 2 personen) en 1x ontbijt. Een aanrader 😄
Wat een leuke locatie en een vriendelijke ontvangst van dhr Gennarino. Is erg enthousiast en wil je voor alles van dienst zijn. Alleen in Italiaans, maar Translate gaat prima. Kregen koek bij de koffie (door eega gebakken) en flesje likeur die hij zelf maakt. Alle CP-service prima voor elkaar. In dorp kleine supermarkt en pizzeria die ook bezorgt. Wandeling naar Sera Cerrosa leuk en stijl, maar niet heel bijzonder. uitzicht is wel mooi
Ondanks dat er een verbodsbord staat om tent/caravan/camper te plaatsen stonden er ook nu meer dan 20 campers en 2 caravans. vuilnisbakken aanwezig, waterkraan functioneert nu niet. Rustige nachten gehad en idd 15-20 minuten lopen naar de Sassi. Picknicktafels aanwezig. Ernaast wordt er aan flat gewerkt, maar nauwelijks overlast
we kunnen onderstaande revieuws alleen maar onderschrijven 😊 Tip: Tegenover de CP zijn ook wandelpaden die je over de berg leiden langs Grotwoningen met uiteindelijk prachtig uitzicht op Matera. Tip: De stroom is 3 en 6 ampere. vraag naar de juiste stekkerdoos
Sitecode: 12078
wij waren hier ook een paar dagen geleden. infocentrum was open en CP is niet meer beschikbaar. verwezen naar CP Kartodromo. Is perfecte CP
Bij toeval hier beland op 12 februari. is gewoon geopend met alle service. Prima douche, echter zonder wasbak en spiegel. Die is er wel aanwezig op het toilet. Zelfs ook een WC-bril. receptie niet aanwezig maar gebeld met één van de beheerders. Die kwam later langs, betaalden 20,- Hek ging in ‘‘s nachts dicht. rustige plek
Voor bezoek aan Bari prima plek. Beheerder spreekt alleen Italiaans, maar weet met trefwoorden alles prima duidelijk te maken. Douche niet gebruikt, maar groot invalide toilet naast de receptie zeer netjes. Rustige nachten gehad. 25,- per nacht, met stroom 30,-
mooi gelegen en alle faciliteiten. Winkeltje klein en nu veel lege schappen. Eenvoudig sanitair, maar goed schoon en lekker warme straal van de douche. Meer gasten aanwezig, dan we tot nu toe op CP of camping zagen. Ook overwinteraars😊
Prima plek, 2 nachten gestaan. Even bellen om de code van het hek te krijgen. faciliteiten prima op orde. Beheerder kwam s’avonds langs voor betaling, 15,- euro per nacht voor VW camperbusje. Prima fietspaden, naar strand en leuke boulevard en verderop
prima CP, water helaas afgesloten. Leuke wandeling kunnen maken. De kanovaarders waren net klaar, jammer. Had het wel willen zien. Plek wordt beheerd door soort CP-vereniging. vragen om vrijwillige bijdrage. Stonden nu met 3 campers. Mooi voor tussenstop
Camping is open. Eenvoudig en ziet er wat rommelig uit. Zijn in opbouw. Zie verder vorige review. 4 sterren voor de vriendelijke ontvangst, ligging, thee/koffie/ broodjes service. Geen lozen grijs water en chem. toilet. Voor 2 nachten incl stroom 66,- euro betaald.
mooie rustige parkeerplaats op deze vrijdag middag. Bij de molen kun je, ma-vrij, gebruik maken van ontbijt en lunch en op zondag brunch. stonden er nu met 2 campers
Mooie CP, met goede voorzieningen. Mis wel afvalbakjes en aparte wastafel bij de douche. Fiets rondje om het meer, leuk te doen, beetje avontuurlijk. Misschien toch het wandelpad?😊 Kort douchen voor 2,- euro wel aan de prijs
Een kleine boeren camping. Vriendelijke ontvangst. alle voorzieningen aanwezig, ook nog een broodjes service. Rostock op de fiets prima te doen. Tip: de botanische tuin van de universiteit. Nu in mei prachtig in bloei
we stonden hier op rustige parkeerplek. Zagen later pas de gemarkeerde plekken voor campers. Toilet nog redelijk schoon en functioneert. leuke wandeling door nabij gelegen bos. Prima voor 1 á 2 nachten
Prima plek voor een bezoek aan sauna de Veluwse Bron. Ruime parkeerplaats en rustige nachten gehad. Bij 2e ingang is het makkelijk weg te rollen. Bezoek aan de forellenkwekerij wel interessant, Op dit moment veel vissers actief. Daar meteen even gebruik gemaakt van het toilet. Bij vertrek lekker gerookte forel mee genomen
hier 2 nachtjes gestaan. Gemoedelijke sfeer en meerdere “vaste” bewoners. goede wifi. Rustige nachten.
Op doorreis hier gestaan. prima plek, naast rivier die dmv “waterval” verder stroomt. van dat geluid hebben wij geen last gehad ‘‘s nachts. Leuk plaatsje trouwens. Heerlijke pizza’s gehaald in het dorp en in camper genuttigd
prima plekje uit mogen zoeken. Stonden op leuke plaats bij het kanaal. Faciliteiten prima en vriendelijk personeel bij de receptie. Richting Nerezine loopt een fietspad langs de 100. Bij tankstation route vervolgen langs smal pad aan de zee. Prachtige wandeling vanaf de camping naar de top van de Televrina gelopen. Pittig maar erg mooi. 3 dagen zonder stroom 68,- euro
Rustige CP, met de fiets zo in het centrum. Leuk plaatsje. In Toilet gebouw 4x urinoir en 1x gewoon toilet. De laatste niet al te schoon. Naast dit gebouw lozen grijs water en chemisch toilet. Afvalbakken. onderzijde staat Konzum supermarkt. Aanwijzing op ticketzuil klopt niet. Voor dagticket, toets op knop +60, taal veranderd, keuze voor dagkaart in beeld. Toets in scherm hierop en viola, je kunt betalen
Prima plek zoals eerder al beschreven. 1e nacht 35,- en volgende voor 30,- Plus 1,50 pp voor lokale belasting. ook veel ruimte voor tenten!
prima een rustige plek. Lopend naar de leuke boulevard via klein pad aan overzijde weg langs de tennisbanen. 18,- euro zonder faciliteiten. betalen met pas werkte niet, dus cash betaald
Prima en een rustige gratis plek om te staan. Vriendelijk personeel bij Gasthof Fischer. Daar lekker gegeten. Resto was open, ondanks “Hochzeit”-feest.
Hier op 6/9 gestaan. Alleen parkeerplaats met wat afvalbakken. Herrie van de fabriek viel reuze mee. wel vroeg wakker van kerkklokken die om 7.00 uur, een minuut lang, en daarna elk kwartier staan. Een Lidl op loopafstand. Goed voor een nachtje 😊
prima plek voor een overnachting, netjes aangelegd, speciaal voor campers. Hulde! Op deze zondag was het er rustig. Diverse wandel routes gaan hier langs. Toilet voorzieningen in het park waren nu afgesloten
prima locatie om de prachtige stad Sevilla te bezoeken, lopend of met de fiets. Rustige plek, ondanks dat er veel auto’s worden gebracht en gehaald. rustige nacht. Alle voorzieningen aanwezig. Bewaakt terrein, ook ‘s nachts. toeter even als het hek gesloten is, zoek een plekje en registreer je. Pas betalen bij vertrek, je betaalt per nacht
Vorige reviews gaan over een andere plek dan deze parkeerplaats. Hier eerst geparkeerd, waar herrie is door renovatie flats. Verderop ruim plek op grasveld van voormalige camping nabij voetbalveld. Bij regen zeer zompig, nu geen probleem. Omgeving is mooi
Ondanks dat het een heel grote camping is, hier prima vertoefd. Mocht zelf plekje zoeken. Vinden wij fijn. Alle faciliteiten dicht in de buurt, goed werkend. Douche was heerlijk. rustige nachten, wakker van de vogeltjes. Trein niet gehoord! Bij resto halverwege de camping 2x take away, was prima. Vriendelijk personeel, aansluiten stroom wat omslachtig. Natuurgebied naast de camping aan te bevelen Voor 3 nachten met stroom 41,10 € betaald (VW-bus)
Zeer ongezellige camperplaats, waar veel vracht wagens komen parkeren voor de nacht. Geen gebruik gemaakt van Sani station. We roken deze al op afstand. In de nacht wel rustig. Volgende keer rijden we deze voorbij
Fijn dat deze voormalige camping beschikbaar blijft. rondom de oude toilet gebouwen wel erg rommelig, maar je kunt water tappen en grijs en zwart water lozen. Rustige plek op loopafstand van de stad. Bezoek klooster de moeite waard!
Prima service station. prachtig geregeld door deze gemeente!
Vorige review gaat vast niet over deze plek. Dit is groot weiland, waar de schapen hoedster haar kudde even liet grazen. Leuk! We stonden met 3 campers op zelf gekozen plekken, zagen later pas de “afgebakende” plaatsen ( paar balken). Heerlijk rustig gestaan. Afvalbakken aanwezig. zag ook een kraantje, weet niet of die werkte. Paar honderd meter verderop prima sani- station. Aanrader voor tussenstop
Begin februari nog erg rustig, evengoed restaurant en supermarkt (wel wat lege schappen) open. Sanitair wat verouderd, maar wel netjes en schoon. Vriendelijk personeel, lekker gegeten in restaurant. Lozen toilet en grijs water gratis. 16,- euro met stroom. Mooie wandeling bij Odeceixe gemaakt. Nog veel zichtbaar van de brand van half jaar geleden. Natuur herstelt zich al wel.
Prima camping, is wat verouderd, maar alles functioneert. Wifi was redelijk, Wij stonden wel redelijk dicht bij de receptie. Hapje gegeten in het dorp, op advies van de nachtwaker naar Patio Alentejano gegaan. Echt Portugese kaart met lokale producten. Erg lekker 😃 Je hoeft pas na 18.00 uur te vertrekken, geeft dus de tijd om nog even rond te fietsen of lopen.
prachtig en nu rustig plekje met uitzicht op het stuwmeer. Faciliteiten nu gesloten. Wel afval bakken. Drijvend open lucht zwembad lag “geparkeerd” op het stuwmeer.
Prima plek voor een nachtje. Vlakbij doorgaande route, de N17. Alle voorzieningen aanwezig. Nog even leuk gewandeld in het eucalyptusbos aan einde van de straat. “Uitzicht” is wat beperkt
Leuke wat alternatieve plek om te staan. Zelf gebouwd toilet en douche. Water voor douche wordt verwarmd door de zon, maar die was er nu niet. Vanwege de harde wind die door de kieren waait, er nu geen gebruik van gemaakt😜 Na veel regen in de nacht stond gras blank, maar dit zakte daarna ook weer snel weg. Stroom 3,- euro. Water voor alles te gebruiken, maar advies van de beheerder het niet te drinken. Staat helaas niet zodanig op de camper-app
Keurige camping, net toilet gebouw met heerlijke douches. Vriendelijk geholpen bij de receptie. Nette plaatsen. Eén nachtje gestaan
Hier 2 nachten gestaan, idd gewone parkeerplekken. Nergens staat dat het een CP is, laat staan welke plekken dan voor campers bedoeld zijn. in de nacht rustig, loop afstand naar stad. waterkraan was nu afgesloten. Tip: Jeronimus toren (4,=) met doorgang op hoogte door beide kathedralen de moeite waard. Evenals het auto museum aan de overzijde van de rivier (5,=)
Voor het eerst op locatie van deze beheerder. Ter plekke bij automaat een pas kunnen regelen. Dag later via app opgewaardeerd. werkt prima. Keurige plekken, bij openbare P nog keurig toilet. Prima sani-zuil. Loop afstand van centrum en uitzicht op kasteel. Het is januari, maar er stonden toch 20 campers.
Keurige parkeerplek nabij redelijk rustige weg. Alleen afval bakken aanwezig, waar de lokale bevolking ook hun zakken naar toe brengen. Camping nu gesloten. De 1e nacht stonden we alleen, 2e met 3 campers. Dorpje en haven op loopafstand.
prima en rustige plek voor een nacht. aanrij route idd via smalle weg, maar ook via dorp goed te bereiken. behalve picknick tafels, geen voorzieningen. we stonden er met 2 campers. overdag alleen auto’s van hondenbezitters
rustige plek voor de nacht, strand op loopafstand, heerlijk gezwommen. Alleen afvalbakken aanwezig
nog steeds prima plek. alleen afval bakken. vlakbij tolroute naar Spiterstulen. Prachtige rit, diverse wandel mogelijkheden op de top
Mooie route om naar de top te rijden. heel ander landschap. Één skilift. Bezoek zeker Klimapark2469 met gids. Uitleg klimaat en permafrost en bezoek ijsgrot. Wij zijn bij camping Raubergstulen aan begin tolweg gaan staan. 270 Kr met electra, mooi uitzicht en heerlijk restaurant. prima sanitair en gebruik keuken
inderdaad heerlijk rustig plekje. De locals komen hier ook naar toe om te vissen. Makreel en kabeljauw gevangen zien worden
leuke en rustige plek, mooi uitzicht op het fjord. Aantal picknickbanken aanwezig en zie ook paar bbq/vuurplaatsen. Locals vertoeven hier waarschijnlijk ook wel eens
prima plek voor de stad. Alles op loopafstand te doen. schoon toilet gebouw, mis wel plankje in douche. Wandeling naar Sukkertoppen mooi om te doen. neem buslijn 1, die brengt je in 10 minuten naar de start. CP is snel vol. Ik
Bij loosplek (grijs/chemisch) één kraan. wij hebben in tankstation flesjes water gevuld
weinig veranderd ten opzichte van de vorige reviews. rustige plek, ondanks dat het zondag was. COOP is basic. Stroom voor Bobil-leden. waterkraan. geen loosplek
hier afgelopen woensdag gestaan. Rustige plek met mooi uitzicht. het café was nog gesloten, toiletten wel beschikbaar en schoon. s’Avonds werd de betaal paal geplaatst, die de volgende dag nog niet werkte. Hier start ook de wandeling naar de Gaustatoppen. wij hebben de Gaustabaan genomen, ook bijzondere ervaring en de moeite waard
Hier alleen voor een stop, maar toilet gebouw open, redelijk schoon. diverse picknick banken.
dit servicestation is verdwenen!
Het hek zit dicht en het terrein wordt gebruikt als opslagplaats!
Hier 1 nacht gestaan. ommuurde parkeerplaats met padelbaan! onmacht wordt terrein afgesloten, je krijgt code mee. volgende dag rots Papoa ( ligt onder hoek) bezocht. beukendezee op de rotsen boeiend gezicht
rustige plek. op loopafstand van dorp en strand. de golven waren niet heel hoog, maar toch mooi om te zien. div. golfsurfers actief. gezellig dorpje Sitio)
mooi gelegen camping boven de stad. op de fiets is centrum te doen, wel wat stijgingen te overbruggen. Mooie stad om te bezoeken. Kanotochten gemaakt van Penacova naar Coimbra. website en telefonisch nederlandstalig. was op dat moment tegen de 20 graden☺️
prima CP na mooie route. op een mooi rustig plekje. compliment aan de gemeente. loosplek voor toilet niet gevonden, voorzichtig op toilet geloosd. lekker tapas besteld resto boven aan het grasveld.
grote P met serviceplaats aan de weg. stad niet bezocht. Nabij div supermarkten
grote parkeerplaats aan rotonde, waar we weinig opvallend weinig last hadden van het verkeer. keurige serviceplaats. Viseu niet bezocht, waren op doorreis Op rotonde kleine fonteinshow met kleurige verlichting😊
Keurige camping, vlak aan zee. Engels sprekend vriendelijke receptie. Groot toiletgebouw, wat gedateerd, maar heerlijke douches. Prima WiFi op plek nabij restaurant. Porto prima op de fiets te doen, iig tot de stad. Wij hebben de fietsen bij de brug Luiz I geparkeerd. Daarna lopend de stad in. Al eerder geweest, maar blijft leuke stad om doorheen te struinen (wel veel trappen lopen☺️) In de avond heerlijk Tapas gegeten bij Tapas na Boca
Prima CP met idd dubbele afvalstation. Wij stonden nabij deze stations, waar nog wel wat autoverkeer dat langs rijdt. In nacht rustig. Stad op loopafstand, de moeite waard voor een dag
30-01-22 Camping naast oude sportstadion. Toiletgebouw matig, wel lekkere douche. Bij receptie wel Engels sprekend personeel. Lopend naar stad goed te doen, leuke oude stad met gezellig centraal plein. Op deze zondag spontaan muziek met diverse accordeons en dansende locals. 23,90 euro voor 2 nachten
28-01-22 Wat een leuke camping en mooie ligging. Zomers worden genoeg activiteiten georganiseerd. Restaurant en bar nu gewoon open en lekker eten voor weinig. Een wasdag ingelast. 18 graden overdag en volop zon, dat in januari😃 was nu uiteraard rustig, 2 campers, toevallig beide uit NL 35,- euro incl alles voor 2 nachten
25-01-22 Mooie plek aan zee. Geparkeerd aan zee, nabij het fietspad. Daar nauwelijks last van verkeer, branding is nadrukkelijker aanwezig☺️ Met fiets naar Baiona. Rondje kasteel gedaan, leuke vergezichten, verder niet bijzonder. Breng nog even bezoek aan de Virgin de la Roca. Je kunt er evt. lopend naar toe. Voor 1,50 euro kun je de trap “in de maagd” nemen en kom je bij haar armen uit. Mooi uitzicht
22-01-22 Prima plek om Santiago de C. te bezoeken. Lopend heen en weer. Resto was alleen ‘s middags open op dit moment in januari. Wat gedateerd groot douchegebouw, maar werkte prima. vriendelijk personeel
21-01-22 Prachtige plek, met name op het lagere gelegen plateau. Prachtige zonsondergang aan de kim. Daar komen locals speciaal voor. Leuke wandeling gemaakt in achterliggend park, wel even stijl omhoog lopen (asfalt). Toilet en afvalbak op loopafstand
20-01-22 prachtige stek op de klif. was wel winderig, dus doek van onze VW-camper klapperde er over. Daardoor iets minder geslapen en bleek ‘s morgens ook nog een lekke band te hebben. Via VW-mobiliteitsservice netjes geholpen en konden we anderhalf uur verder weer op pad. afvalcontainer aanwezig en op veld voor de kerk zelfs watertap
18-01-22 We stonden hier alleen, leuke slingerende route om er te komen. Alles doe-het-zelf. er stond op aanplakbord 10,- per nacht. Met stroom maar 12,- euro in de envelop gedaan. is aanrader
Sitecode: 51974
17-01-22 Verouderde camping, beheerder wel behulpzaam. Voor tussenstop prima. 18,- zonder stroom betaald
prachtig zicht op de stad. Alle voorzieningen prima. wel sleutel bij receptie halen voor toilet (tot 21.00). WiFi alleen bij receptie. De geiten achter de camping dragen een bel, klinkt gezellig als in Zwitserland. Lopend naar de stad, terug met de bus. Chauffeur zette ons voor de camping af😄
Even zoeken naar de ingang, navigatie werkte niet mee. maar mooi stekkie achter het wijnhuis, gratis stroom. Watertappunt was afgesloten, begrijpelijk. Het vroor ‘s nachts. volgende ochtend wel mooie rijp aan de ranken met mooi opkomend zonnetje
10/1/22 Is achterste parkeerplaats. bij Info vriendelijk geholpen. Daar zijn ook toiletten, welke ‘s nachts ook open waren. Lopend naar St. Mont gegaan, terug met pendelbus Leuke geocache te vinden als je rondje om eiland heen doet☺️
Mooie, relatief rustige plaats, maar ikzelf heb wel wat last van een schorre haan, die kort na 12 uur al begint. ook de torenklok is erg luid, maar die is s nachts stil! Verder gratis stroom! zou zonder de haan beslist 4 sterren krijgen
Hele vriendelijke ontvangst. Wij waren op doorreis en hier maar 1 nacht gestaan. Sanitair is gedateerd, maar schoon en zeer uitgebreid. Zelfs keukenunits te gebruiken met elektrische kookplaten. WiFi werkt niet, maar dat had de beheerder ons ook gemeld.
Een inderdaad idyllische natuurlijke locatie, vooral aan de rand van de CP. Daar sta je direct aan de heide! Het is een rustige CP waar je diverse wandelroutes kunt lopen, maar ook mooie fietstochten. Betalen kan met pas of munten. Als geld aan de natuur wordt besteed, vinden wij het zeker waard. Wij hebben hier 3 dagen gestaan.
prima CP, net buiten de camping, op fietsafstand van binnenstad Bremen. Kortste route dwars door het park. Gebruik voorzieningen (van de camping) zijn netjes. In het restaurant op de camping kan je tevens lekker eten. Geen WiFi op CP.
De sterren zijn voor de locatie! Een hele goede plek om de binnenstad te bezoeken op loopafstand en ook prima te fietsen. Overdag voor 50 cm een openbare wc aan overkant van de CP en via Mobiklick is er 4 uur gratis WiFi (tussendoor WiFi uitzetten werkt). De plek is niet helemaal rustig, maar dat nemen we voor lief. Met name s nachts geven passerende auto’s veel geluid over de oude keien. Verder een veilige (voor ons gevoel) en rustige plek!
Fijne rustige plek om te staan, met landelijk uitzicht. Hele vriendelijke beheerder! Alle sanitair, incl afwasplaats, onder 1 dak én verwarmd. Omdat het nog rustig was op de camping mochten we wat langer blijven staan dan tot 11 uur. Helaas was de Peel grotendeels afgesloten ivm broedseizoen. We komen later hier vast nog een keer terug!
Rustige landelijke locatie met hele vriendelijke eigenaars. Verwarmd sanitairgebouw en een aantal boerderijdieren, waaronder ook leuke ezeltjes. Die kan je huren en verder ook vertier voor de kinderen op de camping.
Receptie ontvangst heel vriendelijk. Camping netjes onderhouden, lange grasvelden, met veel hoge bomen. Sanitair wat gedateerd, maar netjes. Helaas mochten de afwasplekken voor de vaat niet gebruiken worden Ivm Corona, maar douches gelukkig wel beschikbaar!
Mooie locatie aan het eind van de haven, met uitzicht over Lauwersmeer. Hier sta je op gras, met 4 campers naast elkaar (en 2 extra langs bosjes). Langs terras mag je niet staan! WiFi is uitstekend en toiletgebouw zag er ook netjes uit. Mooie rustige plek in combinatie met de veerboot naar Schiermonnikoog. Overige camperplekken op asfalt, zijn meer saaie parkeerplekken en naast botenstalling.
Kleinschalig en knus. Uitzicht op graslanden met paarden. Leuk dorp en mooie omgeving. Uiteraard beperkingen door corona. Vriendelijke gastvrouw en heer.
Hele vriendelijke havenmeester en vlak bij het centrum maakt veel goed, maar wel jammer dat sanitair (door zijn lange afwezigheid) niet te gebruiken is! Plaatsen zijn netjes, maar niet sfeervol. Redelijk wat vrachtverkeer over de naastliggende weg.
Mooie ligging en korte wandeling (deels langs Loch) naar Castle. Na aankomst in de namiddag nog even prachtige foto’s gemaakt bij zakkende zon! Het sanitair is oud, maar de douche is heerlijk warm! We missen alleen wel een spiegel met wasbak bij de douche of elders in het gebouw. Daarvoor moet je naar de wc. De elektra deed het geen 12 uur, was sneller uitgeschakeld. Voor ons toch een aanrader!
Leuke plek langs rivier, maar verder eenvoudige camping. Prima voor nachtje onderweg. Faciliteiten oud, maar wel erg lekkere stortdouche. Veel water en heerlijk warm, naar de cessie duurt kort! Kost 20 cent per cessie, maar dan moet je heel snel zijn! Wij meten een duur van nog geen 2 minuten op een muntje. Je kunt wél gelijk een volgend muntje gooien. Dus minimaal 2 muntjes meenemen is het advies
Mooie kleine rustige plek aan de rivier! Hier vandaan wandel je ook makkelijk naar Glenfinnan info center en monument. Niet te zien op Maps, maar er is een brug over de rivier! Vanaf de P rechts af, langs de slagboom lopen. Na ca 30 min doorstappen bij richtingpaal rechts houten vlonderpad op. Hier is het verder een leuke wandelroute van ca 10 min. Met rechts ook een leuk viewpunt over het meer.
Perfecte plek, direct bij de prachtige stad! Kijk ook bij donker naar de prachtige verlichte Catedraal. Plaats direct langs weg. Is s nachts redelijk rustig, maar ochtends vroeg al druk verkeer dat hard rijdt en vlak langs de auto! Toch vonden wij ivm perfecte ligging voor 1 nacht een aanrader. Camping ligt 100m lager en vonden wij niet te befietsen. Niet bij drempel staan, die geeft veel lawaai
op weg naar WK voetbal voor vrouwen. wilde nabij centrum en stadion. laatste was 15 lopen. centrum 25 min met fiets. wel pittige klim retour. Le Havre als stad niet echt boeiend. CP plaats voor wel 15 campers, ook stonden er in midden extra, ruimte genoeg. Partner wist snel wakker, maar weg langs CP gaf geen overlast, grenzend aan kerkhof, rustige buren dus. 6 euro per dag.
op doorreis hier nacht gestaan. prima plek, 6 euro. gewoon betaald met rabopas. voor kleinere campers prima te doen, voor grote is toegang en staanplaats wel smal. sind nagenoeg vol. gezellig dorpje. Heerlijk mosseltjes gegeten in goed gesorteerd biercafe.
Fijne camperplaats! Netjes en rustig gelegen en op loopafstand van Traben T. Sanitair eenvoudig maar schoon! Douche maar 5 min en niet te pauzeren, maar wel verwarmd! Als het druk is zal 2 douches niet veel zijn. Nu was de camperplaats al ongeveer 2/3 tot 3/4 vol. Plekken ruim genoeg en netjes met stukje gras. Stadje prachtig. Mooi uitzicht boven bij ruïne en daar ook leuke geocache!
Ontvangst door Nederlandse vrouw is vriendelijk! Het sanitair is zeer compleet en schoon! De camping zelf oogt wat rommelig en dicht op elkaar, maar nu was het erg rustig! Broodjesservice niet bekend, maar ook niet aan gedacht te vragen. Prima uitvalsbasis voor de Calmont Klettersteig. Een aanrader voor iedereen die fysiek in staat is om een pittige wandeling te doen en geen hoogtevrees heeft!
Wat ons betreft een prima plek om een nacht door te brengen. Rustige plek (wij stonden alleen) en mooie wandelingeving! WC aanwezig. Kost 50 cent per keer, maar is wel superschoon en compleet met wc-papier, fonteintje met zeep en droogdoekjes. Zeker voor een bezoek aan de Geierlay een aanrader.
Nette, rustige camperplaats. In de app staat dat er een wc is, maar die is alleen beschikbaar tijdens openingstijden restaurant; Overdag tot 21:00 uur! Geen grote plekken, maar in het weekend maar half vol; Dus ruimte zat! Voor 10 euro incl stroom en water is het niet duur. Vlak bij Cochem, ca 20 min fietsen over vrij fietspad. Bakker, slager (ook zondagochtend open) en restaurant naast de deur!
keurige plek met mooi uitzicht. vriendelijke receptie, met broodjes service. Schoon toilet/douche gebouw (verwarmd), maar wel 3.50 pppn. supermarkt op loopafstand. plek met stroom en afval lozen 19,- Totaal wat prijzig, maar de mooie locatie maakt veel goed. goederentrein andere zijde rivier, voor ons niet storend.
Op 27 februari samen met mijn dochter bezocht. De beheerders (man en vrouw) zijn beiden zeer vriendelijk! Wegens de vele regen was de weg naar het sanitair de volgende dag slecht begaanbaar door veel plassen, anders zeker een hogere beoordeling. Erg fijn was dat de broodjes s ochtends door de beheerder naar ons toe werden gebracht! De binnenstad is goed te doen, in 30 min met openbaar vervoer.
Niet ver van snelweg. 1 nacht gestaan. Inderdaad gedateerd sanitair, maar schoon en heerlijke douche. wifi werkt prima op de kampeerplek. brood, enorm stokbrood, bij de receptie. 19 euro (all in)
Perfect voor bezoek aan Parijs. Waren er in december voor de kerst. Mooie kerstmarkt op de Champs Elysee en extra verlichte Eifeltoren. Bus 244 op loopafstand, of busje vanaf camping. Brengen je beide naar Porte Maillot. Vandaar verder met de metro. Verwarmd netjes sanitair, WiFi redelijk bij receptie of restaurant. Stonden dicht bij de Seine, weinig last van verkeer. Aanrader.
Rustige plek bij rugbyveld. Water lozen en tappen kan, ook 1 toilet functioneert, is ook wel alles mee gezegd. Met code op je entree biljet kom je ook weer van het park af. 5,- euro alleszins redelijk.
Voor bezoek aan het verwoeste dorp goed te doen, loopafstand, rustige plek. Sanitair slecht onderhouden, spoelt wel door. Andere faciliteiten werken niet. Van half december tot begin februari bijbehorend museum gesloten. Check even de website. Nog wel een geocache gevonden! Zijn er ook in het verwoeste dorp.
prima camping, we stonden aan de boulevard met inzicht op zee. toegangshek bediend met code. Dan loop je zo naar het dorp zelf. langs de boulevard nog gezellige drukte. Wifi wisselend van sterkte en werkt maar op 1 apparaat tegelijk. Sanitair netjes. vriendelijk personeel.
prima camping met uitstekende faciliteiten. sportschoolfaciliteiten, waarna je zo kan doorlopen naar het overdekte zwembad. wifi soms redelijk op de camping, gaat echter iedereen online, moet je toch naar resto voor betere verbinding. Ook in deze periode een nagenoeg volle camping. Echter alles inclusief, maar 19,- euro. kinderanimatie ook aanwezig. geldautomaat!
Zoals al eerder beschreven, een prima camperplek met goede faciliteiten. (Invaliden-) toilet, douche, WiFi voor 4 apparaten, ruime plekken. Ook onze gastank werd er bijgevuld met LPG. Watertank gevuld, echter een raar bijsmaakje. Op volgende plek weer vervangen. Aanmelden in kantoortje tankstation.
Ik vond het een fantastische mooie, rustige plek! Niet alleen langs de weg, maar ook plaatsen knus tussen het groen. Daar kan een grote camper inderdaad niet komen, maar ideaal voor onze VW buscamper. Er lagen 4 boten, maar erg rustig en ook nog stroom over. Van JeuDeBoule baan geen last, ligt iets verderop achter de speeltuin. Alles gratis, dus niets te klagen.