@FrankvandeBaan
- 2017
heerlijk rustig nu nog en schitterend weer. grote plekken en veel vogelgeluiden, straks lekker fietsen. Zierikzee op 4 km fietsafstand
leuke cp, geweldige gastvrij. mooi sanitair, schitterende omgeving voor fietstochten en daarna met een leuk boek uit de bibliotheek in de stal in de camper. Heel fijn dat er geen v
Genoten van de plek. Eigenaren die je met alles willen helpen. Heerlijk gefietst en gelukkig zonder hulp van het gras af gekomen. Heerlijke douche. Wij komen zeker nog eens terug.
leuke camperplaats, ruime plekken, Goed sanitair. leuke tip van de eigenaresse, doe in Woerden de foodtour. Je leert Woerden kennen en hebt een leuke dag. Nog veel niet gezien, dus we moeten nog een keer terug. Hele grappige kunst op het terrein.
vriendelijke ontvangst, mooie omgeving, lekker eten in het restaurant. svr-tarief 19,50 voor 2 personen inclusief stroom. douche en toilet gratis

supermooie camperplaats, vriendelijke eigenaren en hele leuke plekjes, ook wij komen hier zeker terug

prima plek om te fietsen in de mooie natuur hier in de omgeving. Heerlijk soft-ijs en aardbeien. We staan hier 6 dagen, helaas morgen weer naar huis. Vriendelijke eigenaren
Fijne camperplaats, let wel op dat je gelijk stroom en water aan de zuil koopt, dat is makkelijker. leuk fietsen langs de Maas
voor ons perfect. wij waren hier van 6/9 tot 10/9 maar wilde wel langer, zo rustig. Fantastische gastvrouw. Veilig terrein, hek gaat op slot en je krijgt een sleutel. Er is een barreltje en ze heeft verschillende bomen geplant, waaronder een peperboom en granaatappelboom. Je mag alles plukken en meenemen. Tussen de olijfboomgaarden en amandelbomen

mooi omgeving, fijne camping met ruime plekken, wij stonden aan de weilandkant. mooi uitzicht. Goede WiFi. je kunt zelfs gebruik maken van een app voor meer info over de camping en bezienswaardigheden in de omgeving

mooie camping vriendelijke eigenaren, eieren, jam, brood en taart te koop. Hele ruime plekken. fiets en wandelroutes, voor de kinderen ook wat te doen.
beetje lastig manoeuvreren voor de put maar met behulp van een slang geen probleem
Kleine camping, uitstekende (gratis) wifi. Heel leuke plek om fietsend de buurt te ontdekken. In de buurt van fietspaden. Tja, drukke weg in de buurt en inderdaad een bedrijf waar 's ochtends vrachtwagens komen. Wij hebben daar alleen niet zo'n last van. Wij wonen naast de A13, dus voor ons lekker rustig. Prima sanitair en prima prijs
geweldig mooie plek, fantastisch uitzicht. Geen voorzieningen
plek zat nu, wij staan op het grote veld achteraan de camping met nog 1 andere camper. Geweldig net sanitair. Klein restaurantje maar een lekker schnitzel was er wel te krijgen. Eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Voor het eerst een kolibrievlinder gezien (sorry kom uit de stad)
leuke plek, (nog) geen stroom, maar mooie omgeving, net sanitair
wanneer je Utrecht wilt bezoeken of lekker wil fietsen is dit een prima camperplek. vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam. prima wifi. komen zeker nog eens terug. teveel musea nog niet bezocht 😃
prima verzorgd, gras staat er nog steeds mooi groen bij. leuk maisdoolhof, dicht bij leuke stad Breda. mooi schoon sanitair
Heerlijke plek, geen sanitairgebouw maar wel elecktriciteit, een eigen stukje gras en uitzicht op de koeien en ezels. Je kunt zelfs brood bestellen bij de bakker en dit op je plek laten bezorgen. Top
prima kleine camping, hele vriendelijke eigenaar. supermarkt tegenover de camping en restaurant 100m lopen. goed sanitair
Sitecode: 52078
Prima camping. Wij kwamen om 19:45 uur aan en de receptioniste kwam toch even zeggen dat we mochten staan waar we wilden en dat er dan de volgende dag even betaald kon worden. Gratis water en lozen afvalwater en op de hoek een restaurant.