@FrankvandeVelde
- 2016
Wat een leuke rustige plek, prima sanitair en een super vriendelijke eigenaar. Rudolf is een top gastheer, zelfs de honden worden verwelkomd met een lekkere snack, nog nooit meegemaakt. We gaan hier zeker terugkomen 😉👌
Leuke plek, vriendelijke ontvangst, we hadden niet gereserveerd, maar toch een plekkie voor 2 campers. Top, we gaan hier zeker terugkomen 👍
Zowel op de site als op de app zouden ze het gehele jaar open zijn, helaas wij kwamen voor een gesloten poort, dicht tot 02/02/2026. Daarnaast blijkt ook dat honden niet toegelaten worden, fijn als dit ook op de app vermeld zou worden.
Het is geen camperplek, er zijn alleen 2 gites. Maar omdat de gites niet bezet zijn mogen we blijven. De gastheer en vrouw zijn super vriendelijk en gastvrij, we mogen van alles gebruik maken. Niet nodig voor ons, maar het maakt ons wel super enthousiast.
Wat een prachtige locatie, vriendelijke ontvangst, uitleg over alles inclusief wandelroute naar rivier. Mooie omgeving en super stil. Wij komen hier zeker terug 👌
Fantastische camping met prima voorzieningen. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. perfect om Mostar te bezoeken, kan met de bus (200 m. naar halte), maar eigenaar wil ook taxi regelen. Die zet je af bij de oude brug en haalt je daar ook op. En dan is er ook nog een gezellige bar bij het mooie zwembad. Voor ons eigenlijk 6 sterren ⭐️
Wat een schitterende plek, zelf een plek uitzoeken, zeer gastvrij en behulpzaam en super schoon en netjes. Zijn een dag extra gebleven.
belachelijk hoge tarieven, maar ja het schijnt dat mensen dit betalen
Vandaag 14 maart is alles afgesloten, site is niet bereikbaar, e-mail contact evenmin en op een berichtje wordt ook niet gereageerd. ziet er ook verlaten uit. Op het publicatiebord staat ook geen enkele info m.b.t. Camperplek. Jammer
Een review is altijd heel persoonlijk, wij stonden prachtig, ondanks de regen. Een toiletgebouw dat superschoon is en vloerverwarming heeft. De eigenaar komt ‘‘s avonds even afrekenen. Rust en genieten, toplocatie.

Leuke plek, gastvrij, ruime plek, water en stroom. En bovenal prima restaurant. Eventueel lawaai van weg en trein neem je voor lief.

Een topplek! Hartelijke ontvangst, super gastvrij. Grote plaatsen, keurig verzorgd. Sanitair nieuw, ruim, fris en superschoon. En dan ook nog eens een schitterende omgeving en op loopafstand (5 minuten) van Westerhoven waar je heerlijk kunt eten, drinken en feesten bij de Neut. Ook als we geen feestje hebben komen we hier zeker terug 👌👍
Prachtig terrein, tot 2021 betaalde je hier €14,=. Normale prijs, niet goedkoop maar er zijn ook geen voorzieningen, alleen lozen toilet. De NCC vraagt nu €23,= per nacht zelfde tarief als je op een terrein komt met toilet douche etc. Dus …….. gaan we niet meer heen
Voor ons top, één nachtje op doorreis, hele ruime plekken als je bovenaan blijft. Sanitair wordt 24/7 bijgehouden en is superschoon. wij betaalden €22,= inclusief stroom, belasting, warm water. 21/5/2023 , aanrader
Geen sterren, 21/5/2023 alles gesloten. Diverse telefoonnummers gebeld van de website, maar geen enkele reactie. De poort bleef gesloten.
Ook wij troffen gesloten plek aan, gaat medio lente pas open. Daarnaast zijn honden niet welkom in tegenstelling tot vermelding in app

Fantastische plek, de weg is uitdagend maar goed te doen en de beloning ……. prachtig uitzicht. In winter sanitair gesloten, maar wel electra. Wij zijn enthousiast.
Sitecode: 2032
Jammer dat aan het eind van het seizoen het terrein zo onverzorgd is. Niet gemaaid gras sinds zeker 3 weken, paden niet meer herkenbaar. jammer, met een beetje zorg is er zoveel meer van te maken
Wat een toplocatie, heerlijk rustig, super sanitair, mooi uitzicht, maar vooral die heerlijke super relaxte ontvangst. Je bent hier om te genieten zei Paula, de beheerster. Top, wij komen hier zeker terug
Sorry maar hierbij een negatieve reactie, wij hebben even gekeken, stond behoorlijk vol en alleen plaatsen op grind. Dus besloten om verder te rijden. Bij vertrek werden we op een onbeschofte manier te woord gestaan: Staat het je niet aan joh, we hebben toch voldoende schaduw. nog nooit ergens zo behandeld. 50 km oostwaarts een perfecte plek gevonden
Op 25 mei 2022 was deze camping verlaten, hek gesloten net zoals al het overige. Zelfs bij receptie geen bericht wanneer hij open zou gaan.
Voorzieningen zijn top, alles aanwezig, vriendelijke ontvangst …….. geen opmerkingen daarover. Echter nergens zie je iets van tarieven, als je dan na één nacht moet afrekenen schrik je wel. Per hond € 4,50, wij hebben er twee ( daar kies je voor), maar als het totaal dan € 50,77 is …….. sorry maar dat is de week voor Pasen niet als hoogseizoen tarief te verantwoorden.
Fantastische plek, heel vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, super sanitair ………. het is dat we niet meer sterren kunnen geven. We gaan hier zeker nog eens terugkomen.
let op: stukje ontbrekende info, honden zijn niet toegestaan. Dus erg jammer, deze wijngaard in Nederland hadden we ook graag een keer bezocht
Het is en blijft een pracht plek, maar die prijsverhoging is ver buiten proporties.
De prijs is ineens met € 4,90 verhoogd, daarnaast zijn honden niet meer welkom. Jammer

Prachtige rustige lokatie, ruime plaatsen aan rand van golf terrein. Voorzieningen prima
Goeie plek, schone toilet, prima restaurant, heerlijk gegeten.........., maar voor zowel camping als restaurant geldt dat je contant moet afrekenen. Geld pinnen ....... 950 meter lopen naar Volksbank en weer terug 🤣
Fantastische rustige plek, midden in natuur. Grote plaatsen. Schoon eenvoudig sanitair. Mooie vergezichten.
Fantastische plek direct aan zee. Goed restaurant. Stonden bijna alleen. Vriendelijke ontvangst.