@FrankvanderReest
- 2015
prima camping waar we eerder zijn geweest. Zeer vriendelijke ontvangst. niets mis mee voor een dag of paar dagen
kwamen hier terecht door toeval omdat we dachten dat het de cp was. beetje dom we hadden een bordje gemist. De cp is ca 1 km dichterbij het dorp. Het was hier verder prima met zeer vriendelijke behulpzame ontvangst. Bij nat weer wel een beetje drassig. wel iets duurder dan verwacht
prima plek met alles wat nodig is. zeer vriendelijke ontvangst. cp loopt snel vol en is gezellig druk
Prima! Keurig nette en gezellige camping. Niet te groot. Gelegen in een pracht omgeving. Een vriendelijk en behulpzaam beheerders team staat altijd voor je klaar. Wij komen hier zeker terug.
prima plek. uiterst vriendelijke en behulpzame ontvangst. Ondanks drukte ivm een groot feest vond men voor ons een mooie plek. let op heb je een wat grootte camper dan is de service plek wat lastig te bereiken maar met wat manouvreren lukt het uiteindelijk wel
voor ons een prachtige plek met een uiterst vriendelijke ontvangst. Dit is zoals een cp voor ons moet zijn . alles is er prima in orde . Doornik is zeker de moeite van een bezoek waard. je kunt vanaf de cp lekker wandelen en fietsen
ik begrijp waarom deze camping vaak vol is. alles is er meer dan prima geregeld inclusief een vriendelijke en behulpzame ontvangst
inderdaad een fijne kleine camping met een erg vriendelijke ontvangst. hij loopt snel vol dus kom op tijd of reserveer op tijd. alles is keurig netjes echter de verzorgings plaats zou iets handiger kunnen. wil je wandelen naar aromanches dan kan dat maar let op dit moet langs een drukke weg en dat kan best gevaarlijk zijn. er is helaas geen wandelpad vanaf de camping want dan zou het echt helemaal super zijn
nette camping aan zee. nette verzorgings plaats. sanitair rommelig en niet echt netjes. wel een vriendelijke ontvangst
echte strand camping. Toen wij er waren was het rustig. inderdaad zijn er weinig vlakke plaatsen. toerit met een grootte camper te doen maar uitdagend. wel een erg vriendelijke en behulpzame ontvangst wandelen aan het strand en naar granville vonden wij prachtig
prima strandcamping sanitair om toilet te reinigen niet optimaal. als het hier druk is geeft dit mogelijk problemen. het is zeker een mooie camping. ik kon geen plek ontdekken waar ik je het grijs water kan lozen. jammer
wij komen hier vaak. alles is er netjes echter mocht je van de verzorgingsplaats gebruik willen maken dan is dat zeker met een grootte camper lastig maar de ontvangst is erg vriendelijk en behulpzaam. graag tot een volgende keer
Als camperplaats helemaal top ook voor een wat grotere camper. je moet op de automaat goed de instructies volgen maar dat is prima te doen. Het terrein kent meerdere verzorgingsplaatsen die echt super zijn. Wij staan liever op gras en ook dat is aanwezig. Echter kom op tijd want het is er soms druk ivm bezoek aan Mont St Michel en dan zijn de plaatsen op het gras snel weg. Mont St michel moet je gezien hebben maar is erg druk
prima plek, zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. gezellig wij hebben gekozen om op een veld ( oude ncc stuk) te staan dat gaf iets meer privacy maar de camperplaatsen zijn ook prima
dit is prima voor 1 nachtje maar voor een langer verblijf zou ik een plekje op de camping zoeken. omgeving is ronduit prachtig ! we werden prima en vriendelijk geholpen toen we problemen hadden met de registratie zuil en het stroompunt maar dat zou eigenlijk gewoon moeten functioneren.
gewoon een gezellige ietwat drukke cp. wel een leuk startpunt om te fietsen langs de Rijn of de lahn. wij vonden het er prima
hoewel we uiterst vriendelijk zijn ontvangen en we een leuk plekje vonden is het voor ons veel te lawaai van de weg. pech voor de eigenaar maar als je even snel wilt overnachten is het er prima
helemaal top. 5 sterren geven we niet vaak. maar dit is een prima plek waar we zeker vaker terug zullen komen. lekker wandelen en fietsen. uiterst vriendelijke ontvangst
voor ons zoals het moet zijn. prachtige plek , rust en lekker wandelen en fietsen. we kwamen hier toen het pas gestart was en zien nu hoe mooi het is. we komen hier zeker vaker terug
inderdaad prima plek. wel snel vol. wij vonden een prima plek op de aangrenzende parkeerplaats waar extra plekken zijn als het vol is. tip parkeer je camper even aan de zijkant en loop even over de cp want hoewel het vol lijkt zijn er soms wel vrije plekken zeker op het tweede terras
inderdaad alles is al gezegd. Het is hier prima toeven met een uiterst vriendelijke ontvangst. Het is duidelijk te merken dat de eigenaren zelf ook camperen. Is je camper langer dan 8 meter dan is het erg moeilijk een passende plek te vinden. ik zou dan altijd eerst bellen voor je er langs gaat
wij zijn naast nkc lid al vele jaren ncc lid. voor ons is dit thuiskomen! helemaal prima. lekker wandelen en fietsen top
prima plek met leuke ontvangst super rustig. we zijn naast nkc lid al velen jaren ook ncc lid dus dit voelt voor ons als thuiskomen. de camper stortplaats ligt wat onhandig voor een camper maar voor de rest helemaal prima
Helaas kunnen de vriendelijke beheerders natuurlijk niets doen aan het verkeersgeluid maar als dat er niet was is het zeker 5 sterren. Niet goedkoop maar een leuke plek om Gent te ontdekken
Sitecode: 71986
ontzettend vriendelijk en behulpzaam ontvangen. prima voor een overnachting op doorreis. alles is tip top in orde. de ingang en oprit voor een grootte camper uitdagend.
ja dit is niet goedkoop. maar zo leuk voor alle generaties. we zijn hier vaak geweest en zullen er zeker blijven komen. wat ons betreft een aanrader. let wel op dat voor je naar je plek gaat eerst water inneemt op de verzorgingsplek voor campers want de tappunten op het terrein zeker bij het cricketveld zijn schaars. wij komen hier zeker terug
Sitecode: 22068
ik kwam hier als kleine jongen, later met mijn vrouw en kinderen. hoop ooit met mijn kleinkinderen. super leuke plek aan de voet van een ooit machtig kasteel. prachtig. alles is prima in orde. wij komen hier zeker weer terug
ok voor een nacht. morgen snel weer weg
we hebben het geweldig gehad. prima plaats, lekker strand, lekker fietsen alles keurig netjes en een vriendelijke ontvangst. we komen hier zeker nog eens terug. ( denk wel dat het in het hoog seizoen erg druk is)
Erg groot en massaal meer huisjes met diverse mooie kampeer plekken. het is erprachtig fietsen. Maar het is idioot dat er op een zo grootte camping maar een cp verzorgings plek is (lastig te bereiken) let op je mag de toilet cassette officieel alleen op de verzorgings plek ledigen en niet bij de sanitairblokken gevolg zowel caravan als campers ledigen het toilet toch in de wc bij de was blokken. bah goed voor max 1 dag. jammer
inderdaad helemaal ok. vriendelijke ontvangst , prima plaatsen en lekker fietsen in de omgeving.
voor ons absoluut teleurstellend. we hebben er rond gelopen maar er zijn echt maar een paar plaatsen. met een grootte camper is het spannend aanrijden we zijn uiteindelijk doorgereden
een prima camping voor een paar dagen. wij waren hier 1 dag voor de seizoen sluiting. kan me voorstellen dat het hier in de zomer erg druk is lekker fietsen langs de Loire
prima voor een nacht. service plaats lastig bereikbaar
kleine camping. goed voor een nacht op doorreis. vriendelijke ontvangst
we komen hier al jaren. als doortrek camping of kort verblijf. helemaal prima alles netjes enige punt van verbetering is de service plek die is voor een grootte camper bijna onbereikbaar zeker als het druk is
Een heerlijke plek om te staan, te fietsen en te wandelen. Gezellig plaatsje. Vriendelijke ontvangst en alles keurig netjes .
Gewoon prima. Beheerder doet er alles aan om het nog beter te maken. Voor ons hoeft dat niet. Alles is in orde in een leuke omgeving. Fietsen is er uitdagend maar wandelen is super. We kwamen hier al vaker maar zullen nog vaker terug komen!
Prima plek. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Heerlijk fietsen in de omgeving naar o.a chateau chambord en cheverny. Prima voor een paar dagen. Let goed op de borden want hij ligt niet op het aangegeven adres volg piscine en je komt er vanzelf
Alles is hier prima geregeld. Ruime plaatsen en keurig netjes. Wij zullen hier op doorreis nog vaak komen.
Prima camping nu zeker niet druk Alles aanwezig wat nodig is. Hebben ook een keer op de cp in gien gestaan maar dit is veel beter.
Prima camping met wat vaste bewoners. De bewoners zijn erg rustig en vriendelijk. ideale camping voor als je op doorreis bent maar ook het fietsen en wandelen in de omgeving is leuk. Wij komen hier zeker nog vaker.
Een prima plek met zeer vriendelijke ontvangst. Alles is aanwezig voor een pima verblijf. Wij zijn nu op doorreis doch komen hier zeker terug om te wandelen en te fietsen.
Alles is hier prima als altijd. Ontvangst vriendelijk. Succes heeft helaas een keerzijde en dus het loopt sneller vol zoals op meer plaatsen. Zeker de mooie plaatsen zijn snel bezet. Hoe dan ook wij zullen er blijven komen!
Prima plek voor bezoek aan leeuwarden. Alles aanwezig en tip top in orde. Het loopt hier snel vol met campers. Zeer vriendelijke ontvangst
Prachtige stads camping met alles wat je als camperaar nodig hebt. De camping wordt goed bezocht en ontvangst is vriendelijk .Dokkum is hartstikke leuk zowel te voet of per fiets. Let wel op: het aanrijden is goed te doen maar de weg is vrij smal. Ook sommige camper plaatsen zijn niet geheel vlak.
Prima plek met alles erop en eraan. Je kunt hier lekker fietsen en wandelen langs de dijk. Zonsondergang is prachtig bij helder weer. Harlingen is erg gezellig. Ook een prima plek als je de eilanden wilt bezoeken
Prima plek voor een nacht en een ritje bolsward en omstreken op de fiets. Terrein is ok maar als men iets zou investeren in bijv verharde plaatsen ien routing dan s het een prachtig terrein waar je nog kunt zwemmen ook in het binnenbad.
Sitecode: 20566
Prima cp met voor ons alles erop en er aan. Netjes en schoon. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideaal voor windsurfing en kiting! Maar ook prima fietsen. Hindeloopen is prachtig en ook Workum is een bezoek per fiets waard. Het Jopie Huisman museum in Workum is erg mooi alsmede het schaatsmuseum en de kerk in Hindrloopen Kortom een aanrader voor een paar dagen.
Lekker rustig, leuk stadje, goed fietsen/ wandelen. Komen hier zeker weer een keer terug.
Wij zijn ncc lid(eigenlijk sponsor) en nkc lid. Vroeger met de caravan nu met onze camper. De distel blijft ons erg dierbaar, rust, netjes, wandelen en heerlijk fietsen wat wil je nog meer
Zeer vriendelijke ontvangst ook al waren wij door omstandigheden later. Alles in orde en erg rustig. Ruime plaatsen zo moet het eigenlijk overal
Prima ruime plekken. Zeer geschikt voor een verblijf van een paar dagen. Alles keurig in orde. Lekker fietsen in de omgeving. Wij komen hier zeker terug.
Zoals altijd bij de ncc hier weer een prima plek voor een lekker weekend gevonden. De verharde plaatsen zijn prima en van mooi gras voorzien. De voorzieningen zijn dik in orde en de ontvangst hartelijk en behulpzaam. Een pva is de stortplaats bij de in/uitgang van het terrein:keurig afgezet helaas stonden er auto’s haaks op geparkeerd zodat het onmogelijk het water te lozen. Jammer!
Cp is ok voor een nacht. Camping is veel beter voor langer verblijf maar duur ivm toeristenbelasting. Op de camping is alles prima in orde . Restaurantje is ok. het verzorgingspunt is super en een voorbeeld hoe het moet. Schoon en netjes Koblenz is een leuke stad fort op de berg is indrukwekkend en een bezoek zeker waard je kunt hier een dag dwalen en dan heb je nog niet alles gezien.
Zoek maar een plaatsje Wel gezellig maar maakt het rommelig. Een enorme camping. stroom ok minpunt: stortplaats niet handig eigenlijk onbereikbaar en veel te klein voor een dergelijke camping Douches prima
Prima voor kort verblijf. Zeer vriendelijke otvangst. Plaatsen niet groot maar voldoende. Fietsen in omgeving is leuk. Restanten van oude rijnbrug opgeblazen aan het eind van wo2 indrukwekkend. Wel wat last van oude riool faciliteit als deze droog staat
Voor ons een prima locatie ideaal voor een bezoek aan onze camper dealer. Ben je langer dan 7 mtr bel dan of er plaats is. Ontvangst is uiterst viendelijk en voorkomend. Alles prima in orde. Wandeling naar de stad is leuk
Wat een prachtige kleine camping waar alles tip top in orde is. Ideaal voor wandelaars uitdagend voor e bikers. De ontvangst is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen zijn niet echt vlak dus extra blokken nodig Tijdens een kort gesprek komt naar voor dat men plannen heeft om een en ander nog aantrekkelijker te maken voor campers. Wij komen zeker terug
Met een grote camper wat lastig aan te rijden via krappe weggetjes komend vanaf het dorp. Prima plek voor een kort of wat langer verblijf. De uitbater is erg vriendelijk en het eten is er goed. We komen hier zeker terug als het beter weer is
Het is en blijft een topplaats maar de goede beoordeling(en) zorgde er kennelijk voor dat hij afgelopen donderdag helemaal vol stond. Dat hadden we niet verwacht deze tijd van het jaar. Dus voortaan maar even bellen nu moesten in het donker uitwijken naar een veel mindere cp in de buurt waarbij we nog schade reden ook
Mooie camping met wel een beetje achtergrond lawaai van waarschijnlijk een fabriek aan de overkant van de rivier. Niet echt storend maar wel hoorbaar. Alles is er en men is erg vriendelijk. Prima voor langer verblijf en lekker fietsen
Zijn op dit moment nog de enige maar dat is te verwachten in november. Prima voor een nacht. Morgen snel weer verder
Het ziet er mooi uit maar is gesloten van 1-11 tot maart in tegenstelling tot wat de app aangeeft. Jammer want we hadden leuke plannen. Let wel op bij het aanrijden want je moet over een smal bruggetje. Als je > 3,5t bent en erg lang zou ik het er niet meer op wagen. Any way jammer
Als je zelfvoorzienend bent is deze plek een aanrader. Als je een golfer bent en een rondje speelt is het verblijf zelfs gratis! Heerlijk rustig in een prachtige omgeving met een mooie golfbaan en een gezellig clubhuis met vriendelijk personeel We komen hier graag terug.
Sitecode: 51917
Prima camping met alles er op en er aan. Zeer vriendelijk personeel. Een camperplaats waar wij zeker vaker zullen komen. Golfbaan OGC is er vlakbij. Fietsen en wandelen helemaal prima.
Een vriendelijke en gemoedelijke ontvangst. Camping of cp niet echt groot maar heel mooi gelegen in het Limburgse boerenland. Alles is aanwezig. Je kunt er prima fietsen en wandelen. Een bezoek op de fiets aan Weert is zeker de moeite waard. Prima voor een paar dagen.
Wat ons betreft erg gezellig met mooie plaatsen. Je kunt er lekker fietsen of wandelen of gewoon lekker naar zee. Helemaal prima maar niet goedkoop.
Niet echt bijzonder, doch alles wat je nodig hebt is er. Vriendelijke ontvangst. Leuke map met info ter inzage van beheerder meegekregen Enkhuizen op de fiets is een bezoek meer dan waard. Super gezellige stad waar veel te zien is. De cp in de jachthaven van Enkhuizen is het overwegen waard maar kan erg druk zijn.
Leuke omgeving om te wandelen of te fietsen. Standaard camping met alles wat je nodig hebt. Vriendelijke ontvangst. Bij uitrijden let op dat je de juiste uitrit pakt. Campers en caravans die in en uit gaan maken gebruik van dezelfde poort, hetgeen niet echt handig is
Prima op doorreis. Alles in opbouw. Wel veel lawaai van de weg.
Met wat stuurmanskunst op een prima plek aan zee gestaan. Wij kenden deze camping van vroeger. Mooie fietstochten gemaakt. San Remo is top! Zeker de moeite van een bezoek waard.
Prima voor een kort verblijf of overnachting op doorreis Vriendelijke beheerder die ook wat nederlands spreekt
Kleine plaatsen met zeer vriendelijke beheerders. We hebben er een nacht gestaan en goed geslapen. Omgeving is niet veel aan en fietsen is lastig en riskant
Zeer grote camping We zijn hier nu eind october, prima plek, alles aanwezig. Echter ivm naseizoen is alles op de camping gesloten. Bakker in het dorp is prima aan te lopen, doorgaande weg goed hoorbaar. In de zomer stampvol lijkt me.
De tijd heeft hier stil gestaan. Nostalgie jaren 70 met veel vaste oude kleine caravans. Hoewel het verkeer duidelijk hoorbaar is is dit in potentie een prima camping met sommige plaatsen die een schitterend uitzicht op de baai hebben. Mevrouw bij de receptie is helemaal niet zo verkeerd. Wees een beetje lief voor haar. Ik zou ook somber worden als ik hier alle dagen moest werken.
Mooie luxe camping.Niet goedkoop. Met zeer grote camper plaatsen. Alles is aanwezig, echter je hebt veel blokken nodig om de camper enigzins waterpas te zetten. De ontwerper danwel aannemer had zijn waterpas vergeten tijdens het aanleggen :)
Prima plek voor een tussen stop of lang weekend Beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam je moet wel even goed opletten om het te vinden maar ben je er dan is het top
Alles is er. Goed voor een paar dagen in combinatie met wandelen en fietsen.
Hier alles inderdaad tip top in orde. Zeer vriendelijke ontvangst helaas veel regen.
Mooie camping echter aanrijroute is uitdagend voor grootte campers Je kunt er pas van 12.00 uur terecht ben je eerder buiten wachten Men raad aan de website te raadplegen voor info fietsen in de ongeving is zonder ebike uitdagend
Eerder gweest blijft mooi maar niet voor een lang verblijf
Camping is wat lastig te vinden prima voor een paar nachten en bezoek aan chateauneuf du pape
Camping is massal , erg rommelig en stoffig maar wel leuk voor een kort verblijf aan zee en een bezoek aan de camarque per fiets
Camping lastig bereikbaar maar als je er eenmaal bent is alles aanwezig en heb je op sommige plaatsen een eeg mooi uitzicht op de mont ventoux de service plaats is erg onhandig geplaatst fietsen zondet ebike is af te raden voor de niet geoefende fietser Voor geoefende fietsers is het zeer uitdagend
Mooie camping. Goed georganiseed en schoon. streek en plaatsje nodigen uit to wandelen en fietsen. komen hier zeker terug
Hier op 23-09 geweest Drum maar gezellig rommelig behulpzame beheerders fietsen op de spoorbaan is een aanrader Aanrijden met grootte camper is lastig maar te doen
Prima voor een overnachting gezellig druk
Top plek, rustig met prima sanitair en mooie staanplaatsen. Omgeving is super om te fietsen en wandelen. Wij komen hier zeker vaker terug. Het ijs van Co in Hoenderloo is een aanrader.
Prima plek voor bezoek Den Helder en Texel. Sanitair schoon en beheerders zeer vriendelijk.
Cp is prima. Camping er naast echter zeer gezellig, die proberen we volgende keer uit.
Prima rustige plek gezellige gastvouw en lekker eten Ga je fietsen dan is het met een gewone fiets uitdagend 😀 met ebike goed te doen
Voor bezoek aan Trier prima. Voor ons te massaal en super ongezellig. Achteraf hadden we beter op de camping er naast kunnen gaan staan. Anyway meer een veredelde parkeerplaats, sanitair niet optimaal, kaartsysteem begrijpen kost even tijd en is lastig. Heb je het door dan ok.
Prima plek, goed verzorgd. Redelijke prijs. Op dit moment niet zo erg druk.
Top plaats. Goed fietsen in de omgeving. Lekkere wijn in Reil.
Inderdaad te duur, echter wel een mooi uitzicht en voor een nachtje te doen.
Prima plaats. Alles wat je nodig hebt is er. Fietsen in de omgeving is heerlijk. Oorlogs museum een aanrader . Er is hard gevochten in deze omgeving in 1944.
17-11-2016 hier een nachtje gestaan. Prima plek. Mooi uitzicht op Avignon. Komen hier zeker terug.
18-11-2016. Inderdaad een prima plaats. Winkels op loopafstand. Alles netjes in orde. Stonden er als enige, doch voelde vertrouwd.
Waren hier 11-11-2016 tot 17-11-2016 Prima camping voor een lang verblijf. Alle voorzieningen top. Leuke stad en stranden. wel voorzichtig zijn met fietsen alhoewel de spanjaarden wel goed afstand houden. (E-bike is erg handig). Komen hier zeker terug
Waren hier 8-11-2016. Prima voor een paar dagen of als overnachting op doorreis. Terrein bij regen wat drassig. Vriendelijke receptioniste.
Waren hier 10-11-2016. Bepaald niet zoals wij een camping graag zien. Plaatsen zijn echt veel te klein, manoeuvreren erg lastig en ook de plaats voor lozen is waardeloos. Even overnachten en dan snel wegwezen. Receptioniste is daarentegen erg vriendelijk en behulpzaam.
Prima plek alhoewel niet echt goedkoop. Lekker eten in restaurant.
Leuk gezellig plaatsje. Camperplek rustig alleen wel opletten als je langer dan 7 meter bent, want niet elke plek is voldoende verhard en wat scheef.In potentie een heel mooi plekje maar de campers staan te dicht op elkaar. Ook zijn de plaatsen te kort voor een wat langere camper. Als men zou renoveren is hier veel meer van te maken.
Prima plek! Lekker rustig. Heerlijk fietsen en goede wifi, maar dat komt waarschijnlijk omdat het vroeg in het seizoen is. Als je gaat fietsen is het pittig.
Waren hier eind april 2015 en hebben ondanks dat we op de tijdelijke voorziening stonden ivm de renovatie volop genoten van ons verblijf. Vriendelijke beheerders, schoon en alles prima in orde. Een aanrader!