@FrankyK
- 2025
- Challenger Mageo 118
- Integraal
Sitecode: 195325
Keurig verzorgde camperplaatsen, met wat schaduw van bomen als dat je wil. Rustige locatie. Stroom eenvoudig (vooraf) te betalen aan de paal bij de stroomvoorziening (met bankpas, in 4 tarieven). Het (gratis) sanitair is supernetjes, met qr-code te openen. Erg vriendelijke ontvangst ook! Met de fiets (+/- 1:15h) naar Osnabrück is goed te doen, veel binnendoor, en op de drukkere wegen met apart fietspad. Heerlijk genoten 2 nachten hier.

Erg vriendelijke ontvangst, mooie grote plek aan het meer, supernetjes en nieuw sanitair, heerlijk 2 nachten gestaan. In het weekend waren er wat meer mensen van alle vaste plekken, zondagavond werd het heerlijk rustig (met camperaars). Erg aan te bevelen.
Wat een heerlijke en rustige plek! Erg vriendelijke eigenaar & dochter, heel behulpzaam. Het sanitair zag er keurig uit, en het winkeltje met eigen producten was erg leuk. De buitendouche was heerlijk en verfrissend, en de plekken zijn ruim zat. Het 2e terrein heeft plekken met veel schaduw van de bomen. Wij zijn een dagje naar Allessandria gefietst, leuke stad. Maar wel binnendoor via dorpjes, de hoofdweg is echt veel te druk om op te fietsen.

We hebben genoten van deze heerlijke camperplek. Het sanitair is eenvoudig, maar goed schoon. Verbazingwekkend dat ze dit gratis aanbieden. De wijnproeverij was super verzorgd en heel gezellig, met eigenaar Paolo. Na het proeven uiteraard wat dozen wijn meegenomen om thuis van te genieten!
Ruime camperplekken, keurig sanitair (ik denk de lekkerste douches van Europa), en een bijzonder mooie omgeving om te wandelen. Altijd fijn om in de bergen te zijn. Zwitserland blijft duur, maar zeker de moeite waard.
Sitecode: 194889
Wat een mooie plek om te camperen, midden in een bijzonder mooie omgeving. De plekken zijn ruim, het sanitair is echt keurig: ruim, nieuw en schoon. De ontvangst is supervriendelijk. Heerlijk gefietst en gewandeld (FelsenPfad). (Zeker een plek om terug te komen!
Leuke plek, op een ruim veld aan de rivier. Vriendelijke ontvangst. Zeer net sanitair (alleen een spiegel bij elke wasbak zou nog mooi zijn😉). Fietsen langs de Rursee is aan te bevelen, erg mooi fietspad.
wat een heerlijk rustige plek in het Limburgs landschap. Mooie ruime plekken, en het sanitair is keurig en schoon. zeer vriendelijke ontvangst ook. Op 15 min lopen een kleine maar leuke buurtwinkel. Op 25 min lopen een bushalte, waarvandaan je in 35 min in hartje Maastricht zit. Heerlijk genoten, en iets om nog eens terug te komen!
vriendelijke ontvangst, eenvoudig een plek zoeken en je daarna in te schrijven. Saarburg eenvoudig wandelend te bereiken, mooi plaatsje. De Electra moet je met muntjes van 50 cent betalen, daar moet je even rekening mee houden. Schoon sanitair, niet heel veel, maar toch voldoende.
Sitecode: 19766
keurige camping met zeer net sanitair. Met de fiets naar Luxemburg Stad is goed te doen.
wat een bijzonder mooie en rustige plek aan het water, deze camping! Tuin met gezellige zithoekjes, relaxte muziek op de achtergrond, en goed verzorgde bar. Het nieuwe sanitairgebouw is schoon, functioneel, en altijd een muziekje te horen. Wij waren hier maar 2 nachten, maar we komen zeker nog eens terug!
hier al eerder 2x met de oldtimer geweest, en nu met de camper. heerlijk rustige plek “over de brug”, aan het water. sanitair is eenvoudig naar netjes.