@Frans vd K

7.3m
Fiat
Halfintegraal
Bezit

Prima als stadscamping, met de fiets ben je binnen 10 minuten in de oude stad. Toiletten in containers, douches in hal even verderop. Primitief, maar schoon. Wij betaalden 25 euro voor 2 personen, inclusief alle faciliteiten.

Prachtige plek, helemaal eens met de eerdere recensies! Plek voor meerdere campers, maar aan de stroomvoorziening moet dan nog wel gewerkt worden. Toilet en water kun je vinden bij de boerderij, dat is wel een eindje van het camperveld vandaan. Ook wij stonden helemaal alleen en dan is het werkelijk een droomplek!

Plaatsen in vakantiepark, veel ruimte. Je mag ook bij de huisjes op de parkeerplaats staan en uiteraard naast het tennisveld en (onverhard) bij het meer. Sanitair netjes, maar beperkt wanneer er meer campers zouden zijn. In ons geval prima, we waren alleen.

Vergelijkbaar met eerdere recensies: Prima plek, heel stil. Ook wij stonden helemaal alleen. Prijs is ongewijzigd, inclusief gebruik WI-FI. Contact betalen.

Een prachtige plek, heel stil. We staan hier helemaal alleen met een geweldig uitzicht over de zee en het landschap. Eens met eerdere recensies. Prijs nu 20 euro, 2 personen, camper, stroom, gebruik toilet, douche en keuken. Contact betalen

Prima plek, je wandelt zo naar het centrum. Niet groot, in het hoogseizoen kan het snel vol zijn. Faciliteiten in het hostel.

Prima plek, erg rustig. Prijs is nu 20 euro p/n voor camper, 2 personen, stroom, douche + toilet.

Prima plek om te overnachten na aankomst met de veerboot. Aardige beheerder, faciliteiten netjes, maar beperkt in aantal. Contant betalen.