@Frans-Govers
Eerdere reviews dekken de lading. Duur, schoon goed sanitair, lange ongelijke plekken, mooi uitzicht en ver van alles af. Helaas is begonnen met het afbreken van een grote schuur. Dit zal nog wel even duren. Geeft heel veel (geluids) overlast. Ik begrijp dat soms werkzaamheden moeten gebeuren maar meld dit dan en houd met de prijsstelling hiermee rekening.
Vriendelijk personeel, leuk restaurant. Prijs/kwaliteit is niet in verhouding. Helaas wordt de camping uitgebreid en zorgen de bouwwerkzaamheden voor veel overlast; bouwverkeer, geluid, stof.
Fijne camping. Rustig omdat vaste plekken niet bezet zijn. Voldoende en schoon sanitair. Op loopafstand van schitterend strand. Brood s ochtends, vriendelijke mensen. Helemaal goed dus!!
super!
super.
Vergelijk de site met een Franse Municipal camping uit de jaren ‘60. Vies, veel stuk, slecht onderhouden en geen sfeer. Prima om Dublin te bezoeken maar verwacht er verder niets van.
29€ voor 2 personen. Niks mis mee. Schoon, functioneel, alle voorzieningen aanwezig.
Leuke plek, mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst door Charles. Sanitair is schoon. 31 £ met elektra.
De beschrijving is slechts ten dele waar. Het is een soort natuurcamping met beperkte voorzieningen op een prachtige lokatie.
Prima nette plek, hardstanding of gras. Vriendelijk personeel. Veel vaste gasten (static caravans en caravans) maar veel ruimte dus daar heb je geen last van. We betalen 30 £ per nacht met camper en 2 personen.
Vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen, schoon sanitair., redelijke WiFi. Kortom een aanrader!
vastgereden in de modder op het rechtse veld. Superkoud water in de douche en bij de afwas. Rommelige omgeving. Restaurant was op zondag helemaal dicht.
Mooie niet al te grote camping, prima plaatsen, voldoende en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst, leuk restaurant, kleine winkel, geen goed WiFi. Mooi uitzicht over meer. Gelegenheid tot zwemmen. Geluid van E4 is duidelijk hoorbaar.
Gewoon een camperplaats voor 400 Nkr. Ongezellig en veel te duur.