@Frans-Wittenaar
- 2017
hele leuke minicamping waarvan alles al gezegd is in de positieve zin van het woord, en vriendelijke eigenaren 👍
nu voor de 2e keer hier , mooi plekje aan het water gekregen. eigenaren zijn aardig voor de rest is het goed toeven hier
mooie camping opnieuw in opbouw waarbij de eigenaar de camping een fris uiterlijk wil geven. ik heb begrepen dat het kleine sanitair gebouw tzt vervangen gaat worden deze is gedateerd maar wel schoon. wij als camperaars hebben alles bij ons dus voor ons geen probleem. de uitstortput voor grijs water zou misschien aangepast kunnen worden met een goot oid . verder vriendelijke ontvangst en in de bistro lekker gegeten.,Wij waren tevreden 👍👍
nette camperplaats alle voorzieningen aanwezig aardige eigenaars waarbij in overleg veel mogelijk is.
super plaats mooie plaatsen zeer vriendelijke beheerders en sanitair alles schoon en netjes
dit is een pareltje en wat zo leuk is dit is kleinschalig geen grote massa. alle voorzieningen zijn aanwezig, en zeer vriendelijke uitbaters wij komen zeker nog wel een keer terug,alles netjes en schoon.👍
mooie rustige plek alles netjes en schoon 1 toilet geen douche. gemoedelijke eigenaren mooie omgeving om te fietsen en wandelen. restaurant op loopafstand wij komen hier graag
rustige plaats betaalbaar en stroom na gebruik en je kan hier goed fietsen. verderop is de verzorging ook niks mis mee
helaas wordt de plaats door de bewoners gebruikt als honden uitlaatplaats overal stront dit is voor ons niet een plaats om terug te komen sanitair hebben we niet gebruikt dus kan daar niet over oordelen
leuke landelijke camperplaats sanitair is gedateerd maar vinden wij niet erg ,kan mooi wandelen en fietsen in de omgeving. en oma vriendelijke eigenaresse die voor ons een lekkere hamburger en patatjes heeft bereid en op de plaats bezorgd wij waren zeker tevreden en komen nog wel een keer terug
Onderstaande reviews zeggen al genoeg. We komen zeker terug.
voor prijs kwaliteit 5 sterren mooie nette cp kan niks negatief s bedenken is dus super
Fijne camperplaats waar alles is wat je als camperaars nodig hebt leuk klein winkeltje en leuke overkapping met oven koffie en airfryer, en allerlei spelletjes. geen sanitair is voor ons geen probleem, wel een afwasplek. kortom een plaats om terug te komen
mooie plaatsen alles is al gezegd dus positief
Sitecode: 92052
verder niks meer aan toe te voegen zeer prettige plaats
super plaats waar al het goede al is over gezegt daar sluiten wij ons bij aan
leuke camper plaats met schoon sanitair en vriendelijke uitbaters
mooie nieuwe nette en rustige camperplaats, met vriendelijke uitbaters alle basisvoorzieningen aanwezig 1 toilet geen douche
mooie camperplaats alles goed geregeld lekker eten en ruime plaatsen. sanitair is wat weinig maar dit wordt in de toekomst uitgebreid (vergunning) aardige en gemoedelijke sfeer van de uitbaters
nette camping met goede voorzieningen helaas geen zicht op de rivier ivm zwembad dat de nodige geluidsoverlast geeft van een of andere installatie. sanitair is super netjes en je kan mooi fietsen in de omgeving, beheerders zijn vriendelijke mensen
mooie camperplaats bij camping met stroom en sanitair en wifi mooie omgeving om te wandelen om te fietsen wat minder ivm op en neer klimmen is met een electrische stadsfiets eigenlijk niet te doen.
mooie kleine camping met grote plaatsen waar een mooi sanitair gebouw aanwezig is met water en stroom op de plaatsen. voor mensen met jonge kinderen een paradijs, is af en toe net het circuit van Zandvoort met de skelters😆 als we in de buurt zijn komen we terug. zeer vriendelijke eigenaren
alles is denk ik al gezegd gewoon een prachtige locatie met alles erop en eraan
als je goed leest is het tarief inclusief toeristenbelasting 😉 wij gaan hier zeker langskomen ziet en klinkt mooi
al het goede is al gezegd, wij sluiten ons hier bij aan. alles super netjes en een leuk terras met lekker eten. aardige uitbaters. Borger is een leuk plaatje met vele winkeltjes en restaurants terrasjes. wij gaan hier vaker heen.
mooie camperplaats met mooie plaatsen stroom is soms wat ver weg dus lange kabels meenemen, je kan eten laten bezorgen tegen schappelijke prijzen, met de hond kan je hier fijn wandelen, sanitair is wat weinig maar schoon en de meesten zijn zelf voorziening natuurlijk. beheerders zijn vriendelijk
super mooi uitzicht uitbater zeer vriendelijk, jammer dat er niet een centraal waterkraan is voor de kleine dingen zoals groeten spoelen of waterbak voor de hond, verder gewoon een mooie plaats
mooie nette camping zeer grote plaaten met voorzieningen sanitair niet kunnen beoordelen ivm corona
zeer mooie nette camping waar alles ook al over gezegd is sanitair niet over kunnen oordelen ivm corona ,maar als we met de camper komen en deze gebruiken als caravan en voor de auto appart 3,50 extra moeten betalen voelt dit wel een beetje als nemen maken geen gebruik sanitair ivm corona dus hoeft er ook niet schoongemaakt worden.dit is natuurlijk eigen keuze .daarom een 6 anders een 8
zeer nette camperplaats en mini camping alles pieko bello voor elkaar zeer grote plaatsen en super schoon sanitair en wat de regels betreft valt het wel mee, thuis zijn er toch ook regels eigenaars zijn vriendelijke. mensen die zuinig zijn op hun spullen bedrijf. 👍👍
mooie rustige camping sanitair is oke vriendelijke eigenaar ideaal voor jonge gezinnen
super gezellig weekend gehad zeer leuk was de rondleiding door de burgt van de buren . verder niks toe te voegen alles is al gezegd en geschreven super gastvrij
alles pieko bello voor elkaar alleen op de meeste plekken geen ruimte voor luifel verder leuke locatie waar alles al over gezegd is.
prima camperplaats met gratis vers gekookte eitjes. alles is zo als het hoort niks op aan te merken
Super CP met alles erop en eraan valt niks meer aan toe te voegen 🤩🤩
schitterende locatie sanitair matig geen last van de 🚆 gehad dat calculeer je in en broodjes service
vreselijk ongezellige plaatsen sanitair is goed maar is niks voor ons voelde ons hier niet Thuis
mooie cp plaats alles pico bello; volgend jaar worden er extra sanitair bijgebouwd
mooie plek goed eten in het restaurant zeer betaalbaar met de fiets in 10 minuten in centrum emmerich ook een leuk stadje kortom een mooie betaalbare plek