@Frans-en-Hanna
- 2015
Wat een geweldige plek. Het dorp is oer gezellig met de kerst , wat een leuke winkeltjes en alles in kerst sfeer.
Geweldig wat een gastvrijheid en een el dorado voor de hond.
Gastvrij en uniek.
veel rust , wij hebben € 16,04 voor overnachting zonder stroom 2 pers. + camper
Een goede plek voor de nacht en de wandelaar. We staan naast het troostplekje. Dit is een plek voor echte levensgenieters.
Eenvoudige plek, maar wel gratis. En je mag water en electra afnemen, maar dat moet je niet.
Wat een prachtige camperplaats ,schoon en veilig gevoel. Bedank gemeente om dit moois te realiseren .
fijn gegeten wel na 21.00 uur
Waarschijnlijk wordt deze Serviceplaats door camperaars als grote drollencontainer gezien wat een smeerlappen, chemische toilet inhoud komen via de put weer naar boven, overvol, dus dan kunnen we het spoelbakje ook maar volgooien met ontlasting. Getver...En geen overnachtingsmogelijlheden.
Op dit moment is alles afgesloten.
erg smerig om je toiletpot schoon te maken ,vol maar ze gooien hey er bovenop
mooie plek super schoon. maar helaas geen water.
de prijs in 2023 was €33 voor 2 pers. plus €4 stroom en €3 voor de hond, super schone camping met prachtig zeer ruime sanitair.
Niet meer aan te raden, tot s'avonds laat personenauto met draaiende motor die hun McDonald's hapje nuttigen en blijven chillen. Bijna de gehele dag en vroeg in de ochtend komen tractoren met aanhangers die hun watertank vullen met enorm kabaal.
Fijn dat je hier gratis mag overnachten met je camper, restaurant had ditmaal een beperkt menu zelfs geen schnitzel, viel ons tegen. De prijs aan de hoge kant en veel te zout.
De plek is werkelijk fantastisch. De prijs klopt echter niet, de prijs die zij als dagprijs opgeven, is de prijs bij een verblijf van minimaal drie dagen.
gastvrij, behulpzaam. Goede prijs voor heerlijk eten.
Laatste stukje is een super steile oprit eigenlijk voor een camper niet doen en dan is de plaats al vol aan vaste bewoners. Draaien op de plek is bijna geen optie. Geen aanrader.
Over de service geen klagen en voor een overnachting prima te doen. Rustig
Helaas is het nu ook al onmogelijk om daar te parkeren.
geen mogelijkheid om grijs water te lozen
vol is vol, leek ons allemaal lang blijvers.
Mooi parkeerplaats, en veel speelmogelijkheden voor kids verscheidenheid aan speeltuinen en zwemmeer. Geen voorzieningen. 😊
Je kan hier niet meer overnachten.
Een mooie plek op loopafstand van strand Horst 1, 1 km. Betaald 16,00 2 vokw. 1 kind en een hond. Vermaak voor de kinderen, klein speeltuintje met trampoline en skelters. Ontvangst minder vriendelijk alsof je niet genegen bent om te betalen. Vooraf betalen d.m.v. Envelope.
Het is een oplichter die geld vraagt, vooruitlopend op toekomstige mogelijke ontwikkelingen. Brunssum, gemeenteterrein, is nog steeds gratis. Bord is niet door gemeente geplaatst.
Super schone service plek. Jettons voor water of overnachting voor aankomst bij de supermarkt halen.
Sanitaire voorzieningen waren afgesloten, de sani was oke. De prijs had aangepast kunnen worden
Niet meer in gebruik
Wat een uitzicht je waant je echt in Zwitserland, op loopafstand naar het dorp en de rivier de Orne met haar gezellige terrasjes en sportieve activiteiten. Pizzakraam staat in de avond op de hoek bij het dorp. Jetton voor water halen in het dorp. 😊
Een fantastiche ruime plek, heerlijk om even uit te rusten van je reis, park aan een visvijver, een fitness circuit, en nabij een servicestation.
Een goede plek om te staan en te overnachten. Kies voor de groene zijkant, daar is het rustig. Veel last ervaren van het bouwverkeer (tijdelijk).
Mooie plek met staanplaatsen voor de grote en voor de kleinere campers. Ticket gekocht bij het restaurant en opnieuw mogen ervaren dat er zeer vriendelijke mensen bestaan. Prachtige omgeving.
Prijzen zijn explosief gestegen, plek zonder stroom €15,- en stroom €1,- per kw. De gastvrijheid behoorde niet tot de eigenschappen van de beheerster, de hebberigheid wel: moest al betalen voordat ik kon uitstappen. De andere gasten hadden dezelfde ervaring.
Open grote plek, we waren de enige maar oké voor 1 nachtje
Wat een heerlijke gastvrije c.p. Grote plaatsen en mogelijkheid tot wel of geen stroom. Als je rust zoekt is dit de uitgesproken plek. Voor herhaling vatbaar.
Een perfecte locatie om te wandelen of te fietsen. Zeer netjes, ruime plekken en goed sanitair. Een aanrader, ook omdat je niet hoeft te reserveren.
Rustige plek. Was vol, maar een Duitse reiziger verzette zijn camper en daardoor kreeg ik ruimte om te staan. Een Nederlander vond dat hij recht op extra ruimte had en nam ruim twee plekken in
Een mooie camping, met zwembad, waar je vrij bent om een plekje uit zoeken. Via een stevige trap bereik je de zee. In het weekend is er een invasie van Sicilianen uit Palermo
Het laatste stukje doet je twijfelen, maar daarna kom je op een geweldig plekje. Een zwembad met uitzicht over zee. Een beheerder die vriendelijk en behulpzaam is. Vanavond gaan we hier eten.
Natuurlijk kun je iets vinden over de outillage, maar constant wordt alles schoongehouden. Vriendelijke beheerder met tips voor volgende plek. Uitstekende locatie om per trein Palermo te bezoeken. In de avond een terrasje in de haven.
Prachtig verzorgt, schoon mooi Zwembad waar je in deze tijd graag vertoeft wegens overvloed aan vliegen.
Mooie plek, wel slecht onderhouden. Lijkt alsof mensen dit als vaste staplaats hebben. Prachtige rustige omgeving
We werden halverwege het dorp opgevangen en door het dorp naar de camping geleid. Ok, je kunt aanmerkingen hebben, maar als camperaar behoor je, in mijn ogen, vooral de omgeving te beoordelen, want toilet en water heb je zelf bij je. Deze plek is machtig mooi en een echte aanrader. De service is uniek, kosteloos naar het centrum gebracht en gehaald. Het uitzicht is adembenemend mooi.
3 officiële camperplaatsen die waren nu nog afgezet maar ziet er verzorgt uit. Persoonlijk vind ik het erg dicht naast elkaar terwijl er zo’n grote parkeervlakte is. Je staat direct aan een meer en dicht bij Freudenberg.
Een geweldige locatie helemaal voor wandel
Mooi terrein en omgeving. Restaurant is, afhankelijk van je menu, redelijk
Sitecode: 20505
Een zeer vriendelijke ontvangst. Het is een boerderij waar je alles kunt zien. GEWELDIG. Geen plek voor activiteit, wel voor fietsen en wandelen
Een rustige, ietwat gedateerde, plek. Met douche en toilet. Speeltoestellen voor kinderen. Picknicktafels in overvloed
Niet alleen de omgeving, ook de parkeerplek is goed. Jammer dat er geen voorzieningen zijn.
Geweldige plek
Natuur is prachtig
Fantastische plek
Heerlijke plek. Tien minuten lopen van het centrum
Een prachtige, goed verzorgde camping. Veel kleine schone sanitairhuisjes welke met een speciale sleutel te openen zijn. Bij binnenkomst betaal je borg welke bij vertrek weer op je rekening staat. De beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een plek waar we terug gaan komen.
Super plaats erg schoon heerlijk tweedehands boekenwinkeltje en kringloopwinkel in de buurt. Relax.
Rustige en goed verzorgde plek. Zeker een terugkomer. Er is weinig te beleven, daarom dat heerlijke vakantiegevoel.
Vriendelijk en behulpzaam. Alleen gestaan om te overnachten en dan is het een stevige prijs. Wel uitstekende plek om als verblijf voor allerlei activiteiten te gebruiken.