@Frans-en-Hanna
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
September 2026, behoorlijke locatie 20 minuten van de stad die ons wat tegen viel, wel een mooi park met pauwen. € 12.00. Incl. Stroom en alles zier er prima uit goede ontvangst.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Weet dat dit een Franse camperplaats is en als je dat beseft, dan kun je hier heerlijk en vrij vertoeven. Zanik niet over rommelig e.d.
Juni 2026
Zag er heel goed uit maar we konden daar niet terecht een muziekfanfare o.i.d. Door gereden , heel jammer.
Sitecode: 19313
Leuke plek om het oude stadje Senj te bezoeken , fijn strandje met restaurant waar je 10 % korting krijgt als je op de camping staat. 2 pers. camper en hond geen stroom €40
Wat een heerlijke plek , s'nachts rustig met een het geluid van de golven in de zee, geweldig uitzicht en een fijn restaurant naast de deur.
Schuine plekjes, wel mooie plek. Voor mensen slecht te been is de boulevard die met veel trapjes te bereiken is, een obstakel zijn. € 39,00 voor 2 pers. camper.
Mei 2026
Wat een afgang de weg er naar toe was al een crime en het ontvangst nog erger, één plekje was vrij maar voor 1 nachtje opeens niet. Bij de buren was het een leuk ontvangst , fantastisch plek op camp Martin
prachtige open locatie , inderdaad rustig naast begraafplaats. Je kan er ook fijn wandelen of fietsen. Wij hebben er niet overnacht.
Wat een geweldige plek. Het dorp is oer gezellig met de kerst , wat een leuke winkeltjes en alles in kerst sfeer.