@Frans-en-Tjitske
- 2020
Mooi verzorgde camperplaats. Fantastische fietspaden langs de Maas. Jammer dat het fietspad langs de camperplaats ook vaak door auto's wordt gebruikt
We staan hier nu voor de 4e keer. Heerlijk rustige camperplaats met mooie omgeving. De hamburger in het huiskamer café is echt een aanrader. En als de temperatuur stijgt komt de eigenaar ijsjes uitdelen. We voelen ons hier helemaal thuis. Tot de volgende keer!
Heerlijke rustige plek. Vriendelijke eigenaren die van een praatje houden. Mooie fietspaden in de omgeving.
Niet een aangewezen camperplaats maar een heel grote parkeerplaats waar auto's en campers door elkaar staan. De borden bij de parkeerplaats zijn tegenstrijdig. Op het ene bord staat dat je 72 uur mag blijven staan en het andere bord staat dat overnachten niet toegestaan is. We stonden met 10 campers de hele nacht. Niemand gezien die bezwaar heeft gemaakt. 10 min. lopen naar het centrum met een gezellige winkelstraat en overdekt winkelcentrum.
Voor iemand die met een pinpas om kan gaan heel gebruikersvriendelijk. Terminal is ook in het Nederlands. Je zet credit op een kaartje dat uit de automaat komt en daar kan je alles mee betalen, stroom, douche enz. Minpuntje is dat dit dan weer niet gratis is. Verder keurig verzorgde camperplaats. Westerstede is een heel gezellig stadje.
Prachtige kleine camping aan het Nissermeer. Je wordt verwelkomt door gastvrouw Anne met koffie. Je mag zelf weten waar je gaat staan, maar Anne geeft je advies wat het mooiste plekje is. Je voelt je hier direct thuis. Het uitzicht over het meer is bijzonder mooi. De kano en de roeiboot mag je gratis gebruiken. Zeker een plek om nog eens terug te komen.
Camping met een mooi uitzicht. Het is niet helemaal duidelijk hoe de plaatsen genummerd zijn. De plattegrond aan het toiletgebouw klopt niet. Sanitair en vooral de 2 douches krijgen een dikke onvoldoende! De deuren zijn krom en sluiten niet en het is een gemeenschappelijke ruimte. De douches zelf zijn vies en de randen beschimmeld. 350 NOK is daarom veel te veel.
Geschikte parkeerplaats om de klim naar de waterval te ondernemen. Er is géén stroom aanwezig. kan ook niet voor 50 NOK. vieze toiletten.
Gemoedelijke camping waar je je gelijk thuis voelt. Alle voorzieningen aanwezigen goede wifi. Lekker met andere campinggasten bij het haardvuur waar Diana, de hulp van de eigenaar lekker wafels staat te bakken voor de campinggasten. Hoe leuk kan een camping zijn. We hopen dat de camping op deze manier nog lang voortgezet kan worden.
Mooie Camperplaats met een prachtig uitzicht. Goede voorzieningen. Makkelijk inchecken met een terminal en betalen met de bankpas in het clubgebouw. Wifi werkte goed toen ik als enige op de Camperplaats stond. Later in de middag was het vol en kreeg ik geen verbinding meer. Ik denk dat de wifi maar een beperkt aantal verbindingen toestaat. Jammer.
Beetje vreemde Camperplaats. De familie vertelde dat ze geen vergunning hebben voor een Camperplaats. en daarom geen voorzieningen mogen bieden. Je kan dus geen toilet of grijs water lozen. Dan is € 18 veel te veel. Er mogen privé maar 3 campers staan. Er is nergens goede ontvangst van wifi en daarom onbruikbaar. Zeer vriendelijke ontvangst en leuk zijn de kippen volkeren en de alpaca’s.
Wat een leuke Camperplaats. Netjes verzorgde niet al te grote plaatsen. Wat zo leuk is, dat je zelf biertjes van de brouwerij uit de koelkast mag pakken en dan geld in het kistje doen. Hetzelfde met de broodjes service. Heerlijk gegeten in de herberg. Aan te raden is om bij de mini brouwerij een kijkje te nemen. De naast liggende weg kan soms irritant zijn als er motoren voorbij razen. We komen hier zeker nog eens terug.
Mooie camperplaats. Leuke dierenweide. Prima restaurant. Op een gedeelte van de camperplaats staan nu vakantiehuisjes. Er zijn nu nog 48 plaatsen voor campers. Toiletgebouw ziet er een beetje oud uit, maar de douches zijn heel modern en keurig.
Veel te dure camping met te krappe plaatsen. We betaalden voor camper, 2 personen en een hond bijna € 47 voor een nacht. Blijkt dat er ook nog eens "kurabgabe" bij de rekening komt 😡. En voor dat bedrag mag je niet eens gratis douchen. Daar moet je een muntje à € 1 voor kopen voor 5 min douchen. En dan kan je niet eens je vuilwatertank lozen. Daarvoor moet je naar de naastliggende camperplaats rijden om in de gemeente put te lozen.
Weer heerlijk genoten op de camping van Hans. Blijft een fantastische plek met ruime afgebakende plaatsen. Jammer dat de ACSI korting kaart niet meer geaccepteerd wordt. Wij Hollanders houden nou eenmaal van korting 😄 maar we blijven hier terug komen.
Voor de tweede keer op deze gastvrije camping. Deze keer stond het aardig vol met een groep gezellig campeerders. Ruimte genoeg. Toen door een plotsinge windvlaag (windhoos je) onze luifel de lucht in vloog en losbrak, stond beheerder Piet gelijk hier om de boel te repareren. Geweldig! We komen hier zeker weer terug!
Als je van rust en stilte houdt is dit een ideale plek. We staan hier nu voor de 3e keer en genieten vol op van deze CP. Vriendelijke eigenaar en er is een leuk winkeltje met schapenvachten en nog veel meer. Op een paar honderd meter een supergezellig dorpscafé. Jammer dat deze alleen in de weekends open is. We komen hier nog wel vaker terug.
Mooi gelegen gratis camperplaats. Prachtige wandelgelegeheden. Er zijn zoveel wandelpaden in het bos dat je makkelijk de weg kan kwijt raken. Speciaal afgezet honden losloopgebied in het bos. Uitkijktoren geeft prachtig uitzicht over de omgeving. Ga niet te dicht bij de aanlegsteiger van de rondvaartboot staan. Dan zit je voortdurend in de uitlaatgassen van de diesel.
Sitecode: 101936
Lieve mensen met hele mooie toekomstplannen. Het was heerlijk rustig en mochten zelf een mooi plekje uitzoeken. Wat een prachtig uitzicht over het water. Dichtbij alle voorzieningen. Mooie omgeving. Zooparc Overloon is ook een aanrader. Het enige minpunt was dat het douchewater niet constant warm bleef, tussendoor werd ie ijskoud. Het was wel alle dagen superschoon! Echt een aanrader om een keer met de camper naar toe te gaan.
Heerlijke ruime plekken en omdat het seizoen op zijn einde loopt hebben we een heel veld voor ons alleen! We mochten zelf een plek uitzoeken. Vlakbij het sanitair dus ook wel heel fijn, niet heel luxe maar voor ons prima. Vrijdag kwamen we aan en werden er verse pizza's gemaakt, echt een aanrader! Vriendelijk personeel. We zijn hier 4 nachten geweest. Prijs klopt inderdaad niet, het was een paar euro duurder per nacht. Je loopt hier zo het bos in
Mooie camperplaats. Alles goed voor elkaar. Heerlijke rustige omgeving met mooie fietspaden.
De lokatie klopt niet helemaal. De parkeerplaats is aan de noordzijde van de D1. Het uitzicht over het meer is werkelijk fantastisch. Er loopt een steil bergpad naar onder en het is heerlijk zwemmen in het meer.
Een prachtige camperplaats zoals je het wenst. Groot grasveld en je mag de camper neerzetten zoals je zelf wil. Sanitair is ok. Het leukste van de camperplaats is toch wel de eigenaar. Hij spreekt redelijk engels en voor een klein bedrag brengt hij je naar Mostar en komt je ook weer ophalen. Hij weet veel over de oorlog 92-95 die hier heeft plaatsgevonden. Ook de moeite waard is het dorpje Blagai met zijn rivier uit de grot en waterval.
Leuke camping bij een rivier. Leuke ontvangst en erg behulpzaam. Er was snel een tractor geregeld uit het dorp toen we vast zaten in de modder. we stonden helemaal alleen op het grote grasveld. je kan ook tussen de oude caravans onder de bomen gaan staan. Gemeenschappelijke keuken met wasmachine (€5). Helaas geen droger. WC en douches dik voor elkaar.
We zijn nu voor de tweede keer hier en het wordt een steeds mooiere camperplaats. Er is nu ook stroom als je op de weide staat. Het gaat nu nog met aan elkaar geknoopte haspels maar hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd. Er is nu ook een mooi nieuw toilet gebouw. Bij de info staat maximaal 8 plaatsen maar we stonden met meer dan 20 en er is plek genoeg.
Heel mooie rustige camping met een wijds uitzicht. Mooie vlakke grasmat en ruime pitches. Sanitair is dik in orde. Heel vriendelijke ontvangst van de familie. Schagen is op fietsafstand waar altijd wat te doen is. We komen hier zeker een keer terug.
Leuke camperplaats maar met nul faciliteiten. Daarom veel te duur voor wat het te bieden heeft. Goed voor een night stop of dag recreatie (€10). Wel een zeer vriendelijke en enthousiaste camperplaats beheerder.
Keurig vlak grasveld met heel veel ruimte voor 5 campers. Het veld is echter omgeven door hoge bomen en een hoge heg. Dit gaf ons een benauwd en opgesloten gevoel. Daarom na 10 min maar weer verder gereden. Ook een beetje vreemde put die een stuk uit de grond steekt om grijs water te lozen.
Prachtige Camperplaats die heel rustig is gelegen. Heel ruime plaatsen en je bepaald zeg waar en hoe je de camper neerzet. De eigenaar kwam vandaag gratis ijsjes uitdelen. Heel leuk winkeltje met van alles en nog wat van schapenvacht gemaakt. Wat jammer dat niet meer camperaars naar deze fantastische plek komen. We stonden maar met z’n vieren en er is plek voor 20.
Wat een leuke camperplaats. Ruime plekken. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Ideaal voor hondenbezitters. Die kunnen heerlijk zwemmen in de Casteleijnsplas die vlak achter de CP ligt. Leuk klein winkeltje met leuke dingen voor een klein prijsje. Zeker een plek om terug te komen.
Sitecode: 19248
Eigenlijk nog steeds zoals hieronder in de reviews aangegeven. Is geen officiële camping plek maar ook wij hebben hier prima gestaan en gegeten. WE
Mooie plek en we stonden direct aan zee. Aardige mensen bij receptie en alle voorzieningen. We sluiten ons aan bij de laatste reviews. WE
Inderdaad een ontzettend groot sportpark waar je zo ongeveer overal kan parkeren. Prima plek om even de stad in te fietsen en met dan genoeg restaurants in het park en directe omgeving. Geen tot weinig voorzieningen maar rustig en veel groen en park. Kost 150K en dan mag je zoveel dagen blijven staan als je maar wilt. WE
Deze plek is nog steeds actief in 2022 en voorzieningen zijn als reeds omschreven. Wij betaalden €13/nacht voor een grote camper en 2pers (+kleine hond). Heerlijk gestaan voor een paar nachten. WE
Fantastische plek op een parkeerplaats langs de rivier met een mooi pad voor een kleine wandeling. De parkeerplaats is voor natuurbezoekers en tegenover een zeer goed restaurant van Mario die ons gratis elektriciteit aanbood voor onze 2 dagen. Diner in zijn restaurant was geweldig, grote supermarkt om de hoek. mooi en rustig. WIJ
Mooie rustige camping. De indeling is wat rommelig met veel krappe pitches. We betaalden €30 + €3,50 voor de stroom. douchen kost €1 voor 6 minuten warm water. Te veel geld voor wat de camping te bieden heeft.
Mooie CP met ruime pitches. Perfecte wifi. Op 400 mtr een McDonalds. Op loopafstand het stadje Breisach met veel restaurantjes en terrassen.
Overvolle CP. Iedereen staat dicht op elkaar. Geen duidelijk afgebakende pitches. Gaf geen goed gevoel. Hoewel er nog wel plek was snel verder gereden. Vlakbij aan de Franse kant op CP Vogelgrun gaan staan. Voor een paar euro meer heb je hier stroom en perfecte wifi.
Prachtige rustige camping direct aan de Rhône. Vriendelijke ontvangst. Spreken goed Engels. Mooie schone douches en toiletten. Heel gezellige hoofdstraat met veel terassen, bars en restaurants op 200 meter van de camping. Mooie fietspaden langs de Rhône, ideaal voor het maken van fietstochten.
Mooie CP met alle voorzieningen voor slechts €5. Wordt in de avond opgehaald. Alleen betalen met PIN mogelijk. Enige nadeel is dat er maar 4 camper plaatsen zijn en dat de rest van de parkeerplaats voor auto's is en helemaal leeg staat.
Vergeet alle negatieve recensies van de afgelopen jaren. Dit is een hele mooie camping. Ontvangst was vriendelijk. Sanitair is mooi en schoon. De grootte van het veld is ok. Alle standaard en deluxe plaatsen hebben water en elektriciteit. Ik zie geen verschil tussen standaard en deluxe. Mooi kiezelstrand aan de overkant met enkele bars. Wij betaalden € 22,50 per nacht 2 volwassenen. Waar voor je geld.
Leuke CP naast een riviertje. Vriendelijke eigenaren. Niet alle plaatsen kunnen het elektriciteitspunt bereiken, tenzij je een heel lang snoer hebt. Goede plek om raften te ervaren. Mooi wandelpad naar het dorp langs de rivier. Bezoek zeker de Vintgar Gorge op 11 km van de camping.
Zeer mooie camperplaats. Heel stil en het enige geluid dat je kunt horen is van de ezels die een tijdje met elkaar praten 😄. We hadden een prachtig uitzicht op de ezels en alpaca's door de voorruit. Wat een verrassing deze moning toen een baby-alpaca werd geboren. Heel vriendelijke eigenaren. We komen zeker nog eens terug op deze camperplaats.
Waauw, dit is verreweg de leukste camping die we tot nu toe zijn geweest. Sanitair is erg schoon en ruim en er is zelfs muziek als je onder de douche staat. De kampeerplaatsen zijn erg groot. Onze kamer was 150 vierkante meter! Op elke plek is een waterkraan en afvoer aanwezig. Elke ochtend om 11 uur staat er voor alle gasten gratis koffie op het terras. Veel grappige dingen staan verspreid over de camping. Elke avond genoten we samen met de koeien naast ons van een prachtige zonsondergang.
Sitecode: 91926
Leuke camping 2 km buiten het dorp. Schone toiletten en douche. Veel wandelroutes beschikbaar. Bij de ingang van de camping lopen drie enorme kippen. Grappig om ze hoog in een boom te zien slapen. Na 3 dagen waren de vuilnisbakken vol en niet geleegd.
Mooie rustige camperplaats. Prachtig uitzicht over de velden met veel schapen. In de koeienstal staat een mooie skybox waar je uitstekend zicht hebt op wat er met de koeien gebeurt. De wandelroute "klompen pad" is erg mooi.
Mooie camping. vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair met zeer ruime douches. de camperplaatsen hebben een eigen waterkraan en afvoer. Leuk is de boerderij met 4 Alpaca's een paar honderd met verderop.
Prachtige nette camperplaats met een wijds uitzicht. Heel vriendelijke en gastvrije ontvangst. Sanitair dik in orde. Je kan broodjes bestellen en die liggen dan volgende ochtend klaar voor de camper. Het oude vestingstadje Bourtange ligt op 40 min fietsen en is zeker een bezoek waard. Hier komen we zeker een keer terug g.