@Frans53
een bijzonder complete gezellige camperplaats Hoort bij de Bij Ons camperplaatsen groep erg behulpzame vriendelijke eigenaresse prachtige fietsomgeving met veel pondjes
pracht camping Alles tip top Complimenten voor Ruben en zijn vrouw. we camperen al heel vele jaren maar een ontvangst met appeltaart en drinken hebben we nog nergens meegemaakt en in de namiddag kwam Ruben de eigenaar nog een punt ijsje brengen geweldig zomerfeest met BeeGees forever gehad en een dag gefietst in de mooie omgeving met o.a. het gezellige Ootmarsum . we komen zeker terug
zelfs 1 ster verdiend deze camping niet Wat een bouwval er was ook niemand bij de receptie zou deze camping verwijderen van campercontact
vriendelijke ontvangst door mevrouw Maar norse benadering door man die ons het zelf liet uitzoeken met de stroomtoevoer Zwembad is vol algen en kun je niet in rest van de revieuws kloppen
top camping midden in de natuur met uitzicht op de 3700m berg met sneeuw €20,- per nacht Alles naar wens Warme douches wc’s netjes zeer vriendelijk beheerder die goed Engels spreekt
zeer nette camping Alles netjes geregeld zwembaden heel mooi Met badmuts . prima douches . €27 ( camper 2 p)in juni alles inbegrepen grote supermarkt paar straten verder er leuke plaats aan zee met boulevard en grote haven
prima camping vlak bij opgravingen goede douches Simpel maar lekker restaurant Van hieruit ook mogelijk om busje naar Vesuvius krater te boeken . slecht van de around Vesuvio organisatie dat ze ons niet terug brachten naar de camping verder prima ervaring zonder lawaai maar met teveel katten hier
fijne camping aan het meer Vriendelijke receptie die moeite deden ons zonder reservering 2 nachten te plaatsen prima sanitair wel last van muggen gehad erg gezellig dorpje dichtbij aanrader Tot ziens
we waren blij dat we ergens terecht konden maar het is geen aanrader. Verouderd
een van de weinige plekken waar er een CP was wel dag vantevoren gereserveerd Aardige behulpzame eigenaar Als je Frans met hem spreekt is dat wel een voordeel douches lekker warm maar putjes niet schoon Strand op 400m is niet bruikbaar Daarvoor moet je naar Ranco stad fietsen fijn verblijf
top camping alle nationaliteiten Jong en ouder Alles vriendelijk en netjes zo met de fiets in hartje Amsterdam echte aanrader
mooie camperplaats aan het water Maar voor die €20,- konden ze op zijn minst vuilnisbakken plaatsen op dit veld de jachthaven is een eindje lopen bij andere CP s bij een jachthaven konden we ook de douche gebruiken bij de jachthaven zijn vos voor in de wintermaanden die zijn direct aan de haven