@FransAlsemgeest
- 2019
Juni 2026
Sitecode: 22091
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken, gezellig binnenplein met bistro. Winkels, wandel- en fietspaden dicht in buurt. Voor de één een zegen, voor de ander een last zijn de vuurkorven. Dat was voor ons jammer maar voor de rest een prima camping met aardige eigenaar.
Prima camping. Zeer schoon en nieuw sanitair. Aardige en Hollands sprekende eigenaren. Mogelijkheid om wandeling te maken naar Zweden grootste stenen brug met onderweg 'dagens lunch', buffet, te gebruiken in nieuw skicentrum.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan op een mooie plek. 2 x geluncht en 1 x gedineerd in een goed restaurant met vriendelijk personeel. Zij hebben een goede app 'Doro Camp' met veel info over de omgeving maar ook allerlei activiteiten die door Doro Camp worden georganiseerd. Zoals kanotochten en 's-winters snowmobiel- en hondenslee tochten. In de lente kan je 's-nacht naar een jachthut om beren te spotten.
Prima camping. Schoon sanitair. Probeer niet bij het parkeerterrein te staan. Constant autoverkeer van 'cruisende' auto's die het schiereiland willen bezoeken en op het parkeerterrein keren. Op zaterdagavond jeugd met luidruchtige uitlaten of muziek op het parkeerterrein.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Voor 350,- kronen alles inclusief. Zeer schoon en modern sanitair, ruime douches, mooiste keuken om te koken en af te wassen, zelfs met afwasmachines. 2 wasmachines en 2 drogers. Zeer vriendelijke ontvangst en behulpvaardig. Op de pier gecampeerd en dat was een geweldige ervaring.
4 overnachtingen doorgebracht op deze rustige en prachtig gelegen camping met een heel mooi uitzicht op een meer. Campinggasten mogen gratis vissen op het meer. Jonge, aardige en ondernemende eigenaar is bezig om de camping met hard werken naar een hoger plan te krijgen. Sanitair is verouderd maar schoon. Grijs water en toilet moeten ergens anders worden geleegd. (Geldt voor meerdere campings in de buurt)
Prima toiletgebouw, beste ooit. Vriendelijke eigenaar. Rustige camping met ruime plaatsen. Goede en ruime service plaats. Een aanrader.
2020
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Als je een camping zoekt waarbij je van overdags 11.00 uur tot ,s-nachts 14.30 uur met harde muziek over de camping vermaakt wilt worden dan is dit een ideale camping. Zoek je een rustige camping dan moet je hier niet zijn. Op de website was het evenementen programma niet zichtbaar maar werd overhandigd bij aankomst. Echt spijt dat ik niet gelijk ben weggegaan.