@FransKroezen
- 2016
Hier hebben we 2 dagen heerlijk gestaan. Aanmelden bij het museum waar je allerlei informatie krijg, inclusief een mooi fiets knooppunt route. Een aanrader. Met de fiets naar de Last Post in Ieper is ook makkelijk.
Bedankt Meat Heat voor de gratis overnachting. De biefstuk was heerlijk.
Top camping met vriendelijk en behulpzame eigenaren. Sanitair prima in order en camping is in 'n prachtig omgeving met veel fiets en wandel routes.
Camping is overgenomen door nieuwe eigenaren. een stuk duurder geworden €28. Het blijft een fantastische plekje. Het sanitair is schoon maar onderhoud mag gebeuren. Deuren klemmen.
Perfect verzorgde nieuwe camperplaats in landelijk omgevingen. Alle voorzieningen aanwezig. TOP. Vriendelijk ontvangst en aangezien dat het openings dagen waren, met gezellig gezamenlijk borrel. Met de knoppunt routes zijn Deventer, Zutphen en Apeldoorn goed bereikbaar.

Leuke camperplaats aan de Po. Rustig omgeving. wij waren er zaterdag. Tussen 17.00 en 18.30 komen een heel stel hangouderen lekker gezellig op het ponton bij het huisje zitten kletsen. Picknick tafels aanwezig en voldoende afval containers. 2 toiletten.
We hebben 3 heerlijk rustige dagen door gebracht op het terrein van de B+B. Pia en Leo zijn vriendelijk en behulpzame gast vrouw/heer. We hebben 2 dagen genoten van Pia's kookkunst. Bedankt en tot een volgende keer.
Plaats prima. Stroom heel duur. Staan €19 + €2 pp. Douch betaald, water inname betalen. Al mee al kom je uit boven de €30
We hebben hier 2 nachten heerlijk gestaan. Prachtig uitzicht, dichtbij een leuk dorp met goede kleine supermarkt en bakker. Er staat bij voorzieningen een wasmachine maar dat was er niet. Heb wel een was gedaan maar met de hand.
Vriendelijk ontvangst. Camping op eerste zicht wat rommelig maar toch fijn gestaan. Alleen jammer dat er maar een douche /WC ruimte is. Wel ruim en heerlijk warm water.
Een mooie camping om Mostar te bezoeken. Bus halte op 200 meter. Vriendelijke ontvangst, erg behulpzaam. Nieuwe sanitair gebouw maar alleen de oude sanitair in gebruik dieze tijd van het jaar.
Hier hebben we prettig gestaan. Vriendelijk eigenares. We mochten ook de camper wassen.
Geweldig camperplaats 5 sterren is niet genoeg. Wij geven 10. Alles echt op order. Mooi sanitair. Vriendelijk ontvangst. Bedankt
Een nieuwe camperplaats. Joyce en Arno hebben het gelijk goed aangepakt. Alles goed, ruim en schoon. Als toegift nog gebruik mogen maken van het zwembad. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
We hebben 2 nachten gestaan. Vriendelijk gastvrij ontvangst.
prijs indicatie klopt zeker niet. €28 voor camper en 2 personen, 2 douche munten. Zonder stroom. camping kan ik verder niet beoordelen.
Sitecode: 20208
Leuk camping, goede ontvangst met informatie hoe je makkelijk naar Parijs en Versaille kan gaan. Schoon verwarmde sanitair. Fijn gestaan.
Geweldig verzorgd CP. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Allerlei informatie bij binnenkomst. Sanitair schoon en ruim. Verhuur van e.bikes of auto. Een plaats om terug te komen voor meerdere dagen. 'n leuk wandel en fiets omgeving. BEDANKT
Geweldig CP. Alles erop en eraan. Sanitair top. wasmachine en droger gratis. Automaten met drinken en eten. Het zwembad was ook eind nov. nog open en schoon. wij stonden alleen maar met een heel veilig gevoel. Bedankt voor alles.
2 sterren heeft het verdient doordat de terrein met de dieren zo leuk is. Anders had het 0 gekregen. sanitair gebouw Als JE HET ZO ZO WILLEN NOEMEN. slecht. wij moesten €15 betalen inclusief. elektra, want we bleven maar een nacht
Perfecte cp met alles erop en eraan. schone sanitair. Vriendelijk behulpzaam vader en zoon die het beheren. Bij een mooi plaatsje. leuke fiets routes.
Veilig kleine camperplaats met alle verzendingen. Lekker warm douche. Makkelijk met de bus naar Madrid. Chinchon zelf de moeite waard.
z'n mooi plaats hebben we hiervoor nooit gezien. alles erop en eraan. En gezellig zitjes. Prettig ontvangst.
dit is geen camperplaats. alleen voor parkeren voor 1 uur
camperplaats niet meer aanwezig