@FransKums
ik wil melden dat de openingstijden van de camping de volgende zijn. Start 1 april Einde 31 oktober. Ik heb geprobeerd dit op de app te wijzigen maar dat lukt me niet nochthans ben ik een normaal mens
Wat een leuke verassing. Wie had dat gedacht in "the middle of nowhere" Eigenaar is een jonge man die de camping aan het uitbouwen is, er is nog veel werk maar de bar is alvast zeer gezellig, gisteren tot in de late uren blijven hangen met andere gasten. Ik zou zeggen ga er naartoe om dit jonge project te steunen. Van de hoofdweg afslaan in de Kralja Milutinstraat en de pijlen volgen, gewoon blijven doorrijden ook al is de weg niet verhard.
Inderdaad een mooie camperplaats. Je zou het niet verwachten bij zo een onooglijk dorpje. Ik denk dat de burgemeester ook een camperaars is 😉 Een duim voor de burgemeester 👍 Marijke en Frans
Sanitair is inderdaad aan vervanging toe. Niet meer van deze tijd. Ligging is daarentegen geweldig. Ideaal om "3 zinnen" te verkennen. Busstop vlakbij om naar daar te gaan.
Camperplaats is eigenlijk gewoon de parking zonder faciliteiten. Restaurant en bar zijn zeker de moeit waard. Goed eten aan een goede prijs. Zeer geschikt als tussenstop.
Vriendelijke ontvangst. Zeer rustig. Proper sanitaire. Ruime en verzorgde staplaatsen.