@FransLiebregts
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We kwamen iets na 12 uur aan. De receptie was geopend tot 1 uur, maar er was niemand aanwezig. Dan maar bellen. Een onvriendelijke man die niet leek te willen komen. Hij vertelde dat eigenlijk pas om 3 uur in konden checken. Hij wilde wel komen, maar dat €15 extra omdat we te vroeg waren. We zijn toen maar doorgereden.
2021
De pijlen langs de weg staan er nog, maar verder was er niemand te vinden. Toch gesloten? Wij zijn ook naar de (alleen Tsjechisch sprekende) buurman gegaan.
2020
Voor ons een veel betere plaats dan de overvolle camping verderop. Een beetje behelpen met de voorzieningen: geen vuilwaterafvoer of chemisch toilet reinigen, maar heerlijk (in het zonnetje) op het grasveldje waar ook de parapenters landen. Lekker en goedkoop in het restaurantje gegeten mét een groot glas bier. Je mocht daar ook gaan zitten om de goede WiFi te gebruiken! 😀
2019
Fantastische havenmeester. Alles aanwezig, zelfs voor het chemische toilet werd een oplossing gevonden. Leuk fietstochtje (20 km) gemaakt. Lekker rustig en veel overvliegende ganzen. Winkels wel op 6 km.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.