@FransMarian
- 2021
Juni 2026
al een tijdje rond de 34 graden en we staan hier in de volle zon! vandaag 46 graden in de camper. de voorzieningen zijn oke. voordeel vind ik dat er twee wasmachines en een droger staan. ook een toilet maar kan niet op slot. toch vinden wij 20 euro echt te duur gemeente!genoeg terrasjes om de hoek en goed beschaduwd RAVeL traject met weinig bankjesin de schaduw onderweg naar Bastogne. begin aanpoten. terugweg gaat het laatste stuk soms vanzelf.
Schoon, simpel, alles wat je nodig hebt aanwezig. O en vriendelijke beheerders/eigenaars. Prettige prijs!
Mooie plek. Geen wc, douche. Aardig restaurant naast ingang. Prijs goed.
Prijs €25 voor camper met 2 p., excl douchemunten ad 1,50/6 min. Prima sfeertje zo aan die ondiepe rivier.
geen off camperplaats. niet verder rijden dan parkeerplaats naast sportveld (1100 m hoog), want daar is het. ook voor trekkers en personenauto’s. mooie route. restaurant, bar, koffie, supermarkten om de hoek.
Prima gestaan onder boompjes. Prijs camper, 2 p (€13 pppn)elektra, toer.bel. all in € 36/pn. Wifi gratis, maar niet gebruikt. LET OP: bij overgang van de weg naar scherpe afslag links naar camping ineens zo steil dat achterkant camper vast kwam te zitten in asfalt. Met 8 man geduwd om hem uit die diepte te halen. Wij hadden ruimer de bocht kunnen nemen bleek later; dat gaat wel. Kom je van de andere kant dan is er geen probleem.
Wij stonden achterin aan het weggetje onder de walnotenbomen. The place to be. het was 30+ graden en in de camper bleef het heerlijk koel. we hebben extra dagen geboekt. prijs-kwaliteit prima. OV gratis voor 65+-ers. Zsolnay absolute aanrader. met fiets naar centrum goede optie.
voor een habbekrats op een prima plek. zo goed als aan de boulevard. je loopt zo de mooie stad in. 2 nachten gestaan. geen voorzieningen. precies daar waar de vorige review een rode lijn op de foto laat zien.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

wij hebben hier langer gestaan dan gepland. ouder echtpaar die het met liefde onderhouden. wij vinden onze camper middenin ons eigen panorama staan (foto). geweldige douche ook. geen droger, maar de was kan onder afdak staan. prijs all-in.