@FransMarian
- 2021
Schoon, simpel, alles wat je nodig hebt aanwezig. O en vriendelijke beheerders/eigenaars. Prettige prijs!
Mooie plek. Geen wc, douche. Aardig restaurant naast ingang. Prijs goed.
Prijs €25 voor camper met 2 p., excl douchemunten ad 1,50/6 min. Prima sfeertje zo aan die ondiepe rivier.
geen off camperplaats. niet verder rijden dan parkeerplaats naast sportveld (1100 m hoog), want daar is het. ook voor trekkers en personenauto’s. mooie route. restaurant, bar, koffie, supermarkten om de hoek.
Prima gestaan onder boompjes. Prijs camper, 2 p (€13 pppn)elektra, toer.bel. all in € 36/pn. Wifi gratis, maar niet gebruikt. LET OP: bij overgang van de weg naar scherpe afslag links naar camping ineens zo steil dat achterkant camper vast kwam te zitten in asfalt. Met 8 man geduwd om hem uit die diepte te halen. Wij hadden ruimer de bocht kunnen nemen bleek later; dat gaat wel. Kom je van de andere kant dan is er geen probleem.
Wij stonden achterin aan het weggetje onder de walnotenbomen. The place to be. het was 30+ graden en in de camper bleef het heerlijk koel. we hebben extra dagen geboekt. prijs-kwaliteit prima. OV gratis voor 65+-ers. Zsolnay absolute aanrader. met fiets naar centrum goede optie.
voor een habbekrats op een prima plek. zo goed als aan de boulevard. je loopt zo de mooie stad in. 2 nachten gestaan. geen voorzieningen. precies daar waar de vorige review een rode lijn op de foto laat zien.
wij hebben hier langer gestaan dan gepland. ouder echtpaar die het met liefde onderhouden. wij vinden onze camper middenin ons eigen panorama staan (foto). geweldige douche ook. geen droger, maar de was kan onder afdak staan. prijs all-in.
prima overnachtingsplek, ondanks dat er een groot muziek evenement was in het schilderachtige stadje. geen voorzieningen, wel naast zwembad.
parkeerterrein aan linkerkant elektriciteitspalen. prima geregeld daar. leuk wandelen ook. tegenover parkeerplek trap naar boven en je loopt stadje in. prima!
aanrader als je Wenen wilt zien. prijs klopt, voorzieningen ook. supermarkt op de hoek en de andere kant op de metro. wij kochten sr kaartje voor 2p 3 euro. kochten er gelijk twee (terugweg). moet afgestempeld in U6 en overstappen op U4 voor centrum.
geen voorzieningen, maar nergens kunnen betalen. hoeft ook niet volgens mij. wij stonden bij afslag rechts langs de kant ipv links op t grote plein bij het kasteel. prima. je kan er aardig fietsen, wandelen. manen bus 29 vlakbij om gezellig Bratislava te bekijken. 2,40 retour.
Kwamen voor een nacht; vier geworden. camper, 2 p incl toeristenbelasting en alle voorzieningen 23 euro. Keurig schoon. In restaurantje ernaast (ook van eigenaar) prima Heek gegeten. wat ons betreft heerlijke uitrustplek. groen, vogels, naast groot zwemparadijs 12 euro 3 uur (kluisje, eten en drinken op div terrasjes).
Prettige ontvangst ook. Prijs per nacht staat als Pln en dat moeten euro’s zijn! Wij met ACSI korting € 20 pn, 2 p camper; wasmachine € 6,00.
Camping (weer) in gebruik. Op rekening staat: Kemp A apartment Meza (Camping en appartementen Meza) daar moet je je ook melden. prijs vinden wij behoorlijk. Incl elektra €37 pn. (2 p).
Bedoelde terrein staat vol caravans. gaan die wel weg? Geen enkele camper. Wij zijn op de parkeerplaats gaan staan, waar 1 andere camper staat. Gezellig is het niet, maar we voelden ons oké en het is gratis. Wel elektriciteit, betaald, maar de vierde paal werkt niet. Er is vuilnisbak.
Prettige plek. De prijs is verhoogd. camper 2 p incl milieuheffing elektra en toeristenbelasting €25,30
Prima voor 1-2 nachten. Rustig en ruim opgezet. 10 euro incl toeristenbelasting, elektra, water e.d. Tip: zorg dat je al water bij je hebt want er zit een behoorlijke grondsmaak aan het water daar.
Prima plek voor een nacht om het stadje uitgebreid te bezoeken. zorg dat je aan de schaduwkant van de camper kan zitten, dan mis je geen bomen. Stonden eerst nacht op de camping verderop. gezellige fam. camping voor als je dat zoekt. maar ook verder van stadje.
26 juli. we zijn niet naar zee geweest dus kan ik niets over vertellen. maar de camping vinden wij ondermaats voor de prijs. 46,50 pn. Stonden achterin omdat de plekken redelijk recht zijn daar, maar daar is een jeugdhonk. geen kwajongens maar toch geluidsoverlast. wij zijn 65+. mooi zwembad.
In principe rustige camping met ruime plaatsen. Bakkerij en Spar op 900 m. Links af op de weg, rechts, links. tussen 13-15 u gesloten! Wasmachine, -lijnen en droger aanwezig. wc-papier in het halletje. niet op toiletten zelf. wij betaalden 26,50 pn met camper en 2 p.
Sitecode: 92082
€35 per nacht voor camper, 2 p, zonder huisdier in mei. De ACSI-card geeft geen korting!!!! Doen ze niet aan.
Wij zijn net gearriveerd en kunnen dus alleen nog maar zeggen dat het duurder is dan wordt vermeld. Camper, 2 p , 2 n, elektriciteit 76,40! Hoge oprijblokken nodig. Voor WiFi apart betalen. Aantal sterren is willekeurig aantal op dit moment.
Prettig om hier even te staan. toevallig beetje modderig en slipten de wielen iets. Maar netjes en prettig geregeld. leuk om de omwalling te bewandelen en je doodschoppen kun je lopend doen. net buiten de camping bakker die al heel vroeg open is. 17,50 incl elektriciteit. WiFi werkte niet.
Te duur. 24,50 begin april. Aardige Fransman dat wel. Maar alleen vooraan 1 douche met toilet en kraantje waar je water kan pakken. bij de camper plaatsen waren de kraantjes nog afgesloten. Op zich rustige plek en fietsen naar de meren was ca 7 km. Kortom: prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken.
Prima plek voor een nacht. 4 stroom, 2 cp.
Prima plek, voelde me er veilig. wel vonden wij het moeilijk te vinden. zagen het liggen maar konden er niet makkelijk komen. Ik heb een foto genomen met daarop de straatnaam die je volgens mij beter kan invoeren dan het opgegeven adres.
Op loopafstand van heel mooi dorp, moeilijk bereikbaar voor mensen die slecht lopen. Gezellige camping, mooi uitzicht, maar slechte WiFi als je boven staat, echt super natte ruimten en wasmachine.
Voor een nacht zeker prima. zelfs een gereedschapskast met het nodige om je fiets te repareren en of op te pompen. bij plaatselijke benzinestation een prima supermarkt (moeilijk te parkeren met een beetje camper).
Absolute aanrader! vanuit het Oosten (Lleida) was de laatste 6 km ofzo geen prettige weg. Maar de moeite toch waard! WiFi niet best in de camper.
Je zou er kunnen staan, maar wij zijn doorgereden naar Vallarta. nog een uur rijden vanuit het oosten naar o zo aangenaam daar!
In tegenstelling tot wat aangegeven wordt is de prijs met douchen en stroom 12,00 (en geen 10,00) ondanks dat we voor 55,00 wijn afnamen. Wel rustig geslapen.
Prima plek vlakbij het aardige centrum. Je kunt bij de supermarkt (70 m) ook je camper ev zetten. Op dat terrein professionele wasmachines en droger!
Rust! Grote plekken. In principe alles aanwezig. Geen bakkertje, ook niet via de camping. Intermarche op fietsafstand. Beheerster is niet erg behulpzaam als je vragen hebt. Al met al toch een aantal dagen langer gestaan dan de bedoeling was, mede vanwege het goede weer.
2 n. gestaan. Ziet er verwaarloosd uit. Er zijn geen toiletten/douches. wel fijn dat je lekker met je fiets Antwerpen kan rondfietsen. Overigens overal fietsen en stepjes te huur in Antwerpen.
vanwaar op de blauwe fietsbruggen mooie vergezichten te zien zijn
vergaap je aan de 7 reuzentrollen.