@FransVeldhuizen
- 2018
wij waren hier afgelopen week en hebben genoten. toiletgebouw kraakhelder, mooie afgebakende plaatsen, supermarkt vlakbij net als mooie stranden. prima om op de fiets naar Empuriabrava te gaan, prachtig mooie plaats. Kortom aanrader!!
Wat er gezegd wordt is allemaal waar, het enige wat mist is onderhoud, ziet er erg sjofel uit. wij hadden de pech dat de gasten de toiletten niet netjes achter lieten...daar kan de eigenaar niets aan doen
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wat een pareltje! Stuk op 30 chaletjes, klein stroompje ertussen en dan 12 plekken voor campers, alles op grind. Zwembad met wat ligbedden, toilet schoon en zonder papier. Ernaast een klein barretje waar je pizza kunt krijgen. Dorpje desolaat, veel gesloten en verwaarloosde hotels, je kunt zien dat het levendige plaats is geweest. Geen winkel in de buurt, ff rekening mee houden Aanrader!
Niets aan toe te voegen. Geweldige camping, vriendelijke ontvangst, genoeg bedjes bij de zwembaden. Aanrader dus.
Sitecode: 72035
Geweldige plaats! Waar vind je het nog dat je voor niets mag staan en een keurig netjes toiletgebouwtje hebt?