@FransVermond
- 2016
Keurig nette kleine rustige camping. Mooi uitzicht over de velden richting bossen. Het gezang van verschillende vogels is al een genot op zich. Mooi en schoon sanitair! 2 km fietsen richting het pontje naar het gezellige Arcen. Echt een aanrader!
Dit is hoe een camperplaats hoort te zijn: mooie opstelling, goed verzorgd, kleinschalig en schoon. Deze mensen weten hoe ze het moeten aanpakken. 5 Sterren méér dan waard!
Prima camping! Heerlijk rustig en een goede sfeer. Netjes, schoon en verzorgd sanitair. Prachtige fietsroutes in de nabije omgeving. Wij betaalden € 30 per nacht (all inclusive)
Prijzige maar mooie camping. Wij betaalden 445 NOK per nacht. Goede sanitaire voorzieningen en prima plek voor 1 of 2 overnachtingen voordat je de boot naar Denemarken neemt. Pizza's, verkrijgbaar op de camping zijn voortreffelijk en groot genoeg voor 2 personen.
Wij werden letterlijk in een hoekje van een grindbak gestopt en daarvoor moesten we 450 NOK betalen, schandalig! Na 1 nacht heel snel wegwezen.
Wij betaalde 350 NOK p.n. hebben 2 nachten gestaan. Mooie camping met prachtig uitzicht op het meer! Sanitair gedateerd maar schoon. Het was erg rustig dus begrijpelijk dat een aantal toiletten en douches afgesloten waren.
Prima ontvangst, schoon sanitair, ideale ligging t.o.v. bos, Nationaal park en centrum. Overdekte stalling voor fietsen en vlonders of rubber tegels als verhard terras voor je camper/caravan. 2 'min puntjes': geen loosput voor grijs water, geen warm water bij wastafels. Verder echt voor herhaling vatbaar!
Zelden zo'n keurig goed verzorgde camping gezien. Als je er rondloopt zie je zoveel (kleine) details, daar wordt heel veel aandacht aan besteed. Ze doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Zeer ruim opgezette plaatsen. Als je van rust en stilte houdt is this the place to be! Wij komen hier zeker weer terug!
Prima plek voor een overnachting. Wel veel verkeer en de kerkklok die zich elk half uur laat horen. Was voor ons geen probleem. Uitstekende bakker op 100 meter afstand, ideaal voor een heerlijk ontbijtje!
Keurige camping met mooie ruime plaatsen. Vlakbij strand met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden. Prijs/kwaliteitsverhouding redelijk/goed. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie rustige camping met ruime plaatsen. Prima ontvangst en keurig schoon sanitair. Prachtig gelegen in landelijke omgeving, kust op de fiets goed bereikbaar. Hou je van rust en eenvoud dan is dit de perfecte camping!
We kwamen om 17:00 uur aan en moesten de volgende ochtend om 11:00 uur weer vertrekken voor de prijs van: € 45,80... belachelijk duur!