@Frans_Riviera
- 2018
Een rommelige camping met veel vaste plekken. Een nieuw sanitair gebouw, maar bij de heren zijn al 2 van de 3 douches aan vervanging toe. Directe ligging aan één meer, maar lang gras en volle, achtergelaten zwemkleding zorgen ook hier voor een rommelige indruk. Tijdens ons verblijf naar de gastekarte die staat aangeprezen gevraagd maar de jongen achter de bar wist van niets. Zij.vader wist het de volgende dag bijzonder genoeg wel.
mooie Camping aan het water. voorzien van restaurant met heerlijke flammkuchen en lekkere biertjes het sanitair is super. wel handig voor sommige plekken om een lange stroomkabel te hebben, maar de eigenaren helpen ook graag met een verlengkabel
leuke camping, mooie omgeving alleen kwamen we voor een verrassing te staan door de hogere tarieven. 4,00 voor gebruik wc en douche per persoon en 4,00 voor stroom per persoon is wat prijzig.
leuke camping, rustig met idd een bijzondere geschiedenis.
camping is open van 15 november tot 24 december voor de kerstmarkten en om te wintercamperen. wij stonden hier als enige bezoekers. sanitair is prima. echt een mooie camping in een mooie omgeving. met het OV ben je zo in Maastricht, Valkenburg of Aachen vanaf het station in Meerssen. station ligt op 10 minuten fietsen.
overnachtingstarief 2 personen. met stroom 16,95 wij zij. hier in het weekend van 26 oktober 2019 geweest. sanitair is goed. klein hoekje van de camping is voor campers en caravans. dicht bij het strand. per fiets ongeveer 15 km van den haag.
Te weinig sanitair voor zoveel plaatsen. Sanitair is smerig. douchen met oude vieze douchegordijnen. . camping is dicht bij zee. helaas stinkt de zee naar rottend wier. wel op fietsafstand van trelleborg en de verder gelegen haven. te veel geld deze camping.
aardige een gebaar, lekker zwemwater, biergarten om de hoek. leuke plek om te staan. prijs 10 euro, 3 euro voor stroom en 2,00 voor gebruik privé douche en toilet.
mooie camperplaats, verhard. met je uitrijdt bonnetje kun je de toiletten gebruiken. douchen kost 0,50 eurocent/min. voor vullen van watertankt en lozen van afvalwater water moet extra worden betaald. fietsafstand van het strand, mooie omgeving.
ruime parkeerplaats. dagticket kost 250 seks voor 25 uur. wc is aanwezig maar was niet echt schoon. strand is op 200 meter. pizzeria en tourist informatie op 100 meter. Let op Tom Tom laat je via verkeerde kant aanrijden. hou op de grote weg de borden aan.