@FransdeRooij
- 1979
- Carado T 449
- 2017
- Integraal
Grote plaatsen, eigenlijk kies je je eigen plek uit. Stroom uit de beschikbare aansluitingen. Hele nette toiletten en douches. Afrekenen kan bij iemand die langs komen, maar ben je er niet dan kan je het geld bij het huisje in een envelope doen. Het drop zelf is makkelijk te bereiken, ongeveer 2 kilometer. Op vrijdag zaterdag en zondag kunnen er broodjes besteld worden. Hier komen we zeker terug.
Leuke plek, vlak bij een meertje die weer in verbinding staat met Nordhold. Dus met de waterfiets ben je er zo. Maar een goede plek om te staan. Alleen schotel uitrichten gaat vrijwel miet, en ook is er lawaai te horen van de weg.
Vrij grote parkeerplaatsen en overal stroomzuilen waar met kaart betaald kan worden. Ook is er een sanigebouw die tot 22:00 open is en waar ook gedouched kan worden. Plek genoeg voor campers. Verder zit er in het park een speeltuin en minimidgetgolf. Nadeel, jeugd blijf in het park hangen 's avonds. Kan wat herrie geven.
Staan hier voor de tweede keer. Het is even zoeken, omdat we de eerste (smalle) toegangsweg voorbij reden, maar daarna via een andere weg er gekomen. 8 Plaatsen, 4 stroomaansluitingen. Sanizuilen, maar geen toiletten. Maar voor die 5 Euro sta jehier goed, en vlakbij het centrum. Met genoeg bakkerijen voor een Fruhstuck.
Als je het terrein oprijdt lijkt het rommelig, omdat er ook boten staan en buitenboordmotoren worden verkocht. Er waren gereserveerde plaatsen, maar in overleg met de eigenaresse konden we wel.een nacht staan. Stroom inclusief, en dat voor 18 euro. Ook douchemuntje gehaald, en dit is een van de beste douches wat ik tot nu heb meegemaakt. Een douchecabine waar je je kan uitkleden, maar ook een wastafel voor het nodige scheerwerk. Echt een goed CP.
Goede plaats. Schoon, helder, ruime plaatsen. Op twee plaatsen douchesruimtes met toiletten. En heb je nog iets nodig voor de camper, aan de overzijde is de winkel met camperspullen, en werkplaats. Alles werkt met een kaart, en bij verlaten terrein kan er afgerekend worden. Een nadelig puntje, douches gaan per 4 minuten...
Waren plekken genoeg toen wij er waren. Je parkeerd op.een viirmalige vusafslag of zoiets, want rondom staan grote loodsen die niet of nauwelijks gebruikt worden. Geen voirzieningen, maar centrum is dichtbij. Wel een hoop herrue van de doorgaande weg die over een brug loopt. Lwuk voor een of twee nachten.

Twee dagen gestaan. Ruime plekken met aansluiting water, en stroompunten binnen 25 meter. Douchecabines en toiletten zijn modern en schoon. Apart huisje voor het afwassen van de vaat. Mogelijkheid voor het draaien van een was. Je krijgt een tag voor het douchen, en gebruik je die niet dan wordt het verrekent. Internet is 3 euro per dag, of minder bij meerdere dagen. 48 euro per dag, maar bij inleveren wordt het een en ander verekend.

Alle voorzieningen zijn er, en centrum is te belopen (2,5 km). Sanitair is goed en schoon, is in een container gebouwd. Het is aan komen rijden, plaats zoeken, en betalen in het kantoortje. Plekken zijn ruim, en met stroom. Maar wel verkeerslawaai, en de metro loopt boven de site langs en is wel goed te horen. Maar die rijdt 's nachts niet.
Grote parkeerplaats met raar systeem om er te staan. Betalen aan de automaat dan krijg je een plastc kaartje mee, waarop je ook geld zet voor water. Borg kaartje 5 Euro. Sanizuil ligt aan de weg, dus je moet zo'n 100 m terug rijden. voor legen cassette. En ook ligt er een veerpont van DFDS die de motoren laat draaien, dus een dreunend geluid. Centrum zo,n 2 km, maar veerpont naar oa Helgoland is zo'n 500 meter. 2 Nachten gestaan.
Is een gewone parkeerplaats zonder voorzieningen. Maar deze parkeerplaats is opgedeeld in twee delen waarvoor een voor campers. Sta je vooraan, dan heb je zicht op het water. Is wel leuk, opdak je eigenlijk boven op.de dijk staat. Verderop de dijk een aantal restaurants, musea, en een aquarium. En het centrum is een aardig stuk lopen.
Plaats was vol, maar je staat if aan het water of aan de dijk met uitzicht op.de campers voor je. Toegang via een slagboom, dus eerst inchecken bij het gebouwtje bij het zwembad. Wel het strand aan de andere kant van de dijk met speelplaats. Leuk voor gezinnen met kinderen.
Omliggende camperplaatsen waren bezig en kwamen hier terecht. Campingplaats met vaste plaatsen, maar er is alrijd plek. Grote plaatsen, stroom. Toiletten en douches in contaiergebouwtjes, maar die staan overal en zijn schoon. Er is ook een vaste gebouw met douches en toiletten, maar dan moet je een trap op. En er is een aardig grote speeltuin, en een strand. Naar Caroliensiel is zo'n 1700 m lopen langs het water. Kan ook met een raderboot.
Is een deel van de parkkerplaats. Er is een sanizuil, en een afvoerdeel voor vuil.water. Het stond vol met campers, maar veel te weinig stroompunten. Parkeerplaats heeft op de dag wel toiletten met toiletjuffrouw, maar is 's avonds gesloten. Voor een nacht is dit voldoende. Parkeren is 17 euro voor een dag.
Hier een nacht gestaan. er is een stroomzuil met 4 aansluitingen, en de staat aan de kant met de struiken. Het terrein is een parkeerplaats, en er is een zwembad en wat andere gebouwen, dus wordt er wel met auto's geparkeerd. Maar daarvan zijn de meesten 's avonds weg. En er is ruimte genoeg, alleen zijn er geen voorzieningen. Maar het centrum is nog geen 1000 meter weg. En het is wel rustig....
Wij hebben een camper van 7,2 m, en hadden deze in een van de vrije vakken gezet. Na betalen michten we er niet staan, omdat de achterzijde boven het trottoir hing. Camper kon nog naar voren, maar volgens de beheerder moesten we daar weg. Konden wel op dezelfde parkeerplaats staan, maar verder naar achteren. En dan geen stroom. Metde beheerder was niet te praten, terwijl men er makkelijk achterlangs kon lopen. Zijn maar vertrokken.....
Is een camping waar ook campers staan. Op de camping zelf is het douchen, stroom wifi gratis, plaatsen zijn 29 euro, maar zijn lekker ruim opgezet. Buiten is er ook plek, due plaatsen zijn 15 euro geloof ik. Hebben ook stroom en de faciliteiten van de camping. Maar zijn maar rond de 10 plaatsen. Centrum is ongeveer 3 km lopen, maar aan einde van de oprit zit een supermarkt en een bakker. En bij de ingang een restaurant.
Vanuit hier is het centrum lopend te bereiken. Veel te zien vanuit deze cp. Broodjes in de ochtend, dag ervoor bestellen. Maar een negatief punt, douches zijn goed, maar zijn doorzichtige wanden, en ook geen aparte ruimten om de kleding op te hangen. Niet van deze tijd.

Uitstekende plaats om een paar nachten te staan met de camper. Ruime plaatsen, moderne en schoon sanitair, lekker hete douches, stroom, waterpunten bij elke plaats, helemaal top. Wij kregen een plaats toegewezen tegenover het sanitairgebouw op zo'n 30 meter, maar dat was eerder een voordeel dan een nadeel. Want met deze plek keek je mooi over het dal uit. Een nadeel, het is een smalle weg naar boven, en af en toe komt er een trekker naar beneden

Sitecode: 71966
Supernette camping .met grote plaatsen met stroom. Moderne schone toiletgebouwen. Douchen gaat met muntjes, 50 eurocent per 4 minuten. Op de camping zit een reataurant dat zowel Italiaans als Duitse gerechten heeft. Men krijgt een plastic kaartje bij binnenkomst, waarmee ook het toegangshek aan de Rijnzijdeis te openen. Daar ligt een wandel/fietspad richting het centrum op zo'n 700 meter naar de boulevard. Voldoende restaurants daar te vinden.
CP heeft nieuwe eigenaren, en is weer open na een paar jaar gesloten te zijn. Douches apart betalen, 2 euro, bij het stageld. Maar zijn goed warm, maar klein. Maar men kan zelf een plek kiezen en stroom pakken. Bakker komt ook langs rond 8:15. Bernkastel is ongeveer 2,5 km lopen. Toiletten in containers, oud maar schoon. Goede plek om enkele dagen te staan.