@Fransel
- 2022
mooie camping dicht bij zee. honden kunnen goed uitgelaten worden. sanitair is schoon. douchen betalen met een opgewaardeerde kaart. toilet cassette reiniger voor 2 euro.
gastvrij ontvangst, mooi plekken schoon sanitair. Kleine camping met mooie plekjes aan het water. Er heerst een muggenplaag. Hij verkocht apparaatjes om de muggen uit de buurt te houden van mens en dier. Hij gebruikte het zelfde apparaatje. 169 kr. camping koste voor één nacht 350kr met stroom.
Vannacht slecht geslapen door de vrachtwagen die de koeling continu had aanstaan. Verder is het een mooie plek bij de winkels.
mooie kleine plek waar je rustig kunt overnachten en de hond kan uitlaten. wij waren rond 18:00uur er, toen waren er nog maar weinig plekjes over. vanmorgen om 8:00uur vertrokken en we betaalde €3,40 met elektriciteit.
Wij waren hier voor één nacht, heel vriendelijk ontvangen. In het bijgelegen restaurant heerlijk gegeten. Echt een aanrader voor campers Hele mooie douches en lekker warm. In de ruimte waar je douchet is een toilet en de mogelijkheid tot föhnen aanwezig. Alles super schoon en mooi.