@Fransjef

2006

Sitecode: 102092

Dit is een camperplaats om nooit te vergeten. Bij aankomst ziet het er rommelig uit, maar dit vergeet je als je de prachtige natuur en het mooie grote meer ziet José en Stewart spreken Engels en zijn super aardig. Genieten van rust, natuur, stilte en een geweldige sterrenhemel dan moet je hier zijn. Wij komen zeker terug. Leuk dorp met een heerlijk restaurant, supermarkt enz. Donatie niet vergeten

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wij konden hem ook niet vinden

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

vanaf eind augustus 2023 bestaat deze camperplaats. Een om niet te vergeten. Alles is aanwezig. Wasmachines en drogers maken over uren. Heel dicht bij Oud Korinthos. Hele lieve ontvangst door Sophia. Ook het restaurant is een aanrader

mooie plaats aan de weg. enkel werden we s’nachts bekogeld met jonge Citroën door een paar jongens op brommers. jammer . we zijn s’nachts toch maar vertrokken .

leuke camping met een moeilijk te nemen toegangsweg. Eigenlijk was deze camping, met de vele olijfbomen niet geschikt voor onze camper van 8 meter. lekker warme douche. Wij betaalde 1600 lek per nacht

Helaas is de camping alweer gesloten. einde van het seizoen .

geen sympathieke ontvangst en als je belt om te reserveren, zeg dan duidelijk dat je op doorreis bent met je camper. Voor de camperplaats kun je niet reserveren. CP €9,- per nacht. mag maar een nacht. Ben je niet duidelijk kom je op de camping à €38,- per nacht zonder stroom Fransje

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We konden gaan staan waar we wilden op deze gratis CP. We vonden een plaatsje op deze toch al volle CP. Vervolgens kwam de eigenaresse, na een klacht van een nieuw Camperaar die net aankwam en een leuk plaatsje wilde De eigenaresse wilde dat we gingen verkassen naar een van de twee slechtere plaats. We zouden dan ook bij eentje het volledige zicht wegnemen. Dit wilde we niet, dus zijn vertrokken. Fransje

We hadden een andere voorstelling van deze boerderij camping voor €11,50. Voor deze prijs mag het wat onverzorgd zijn, maar als dan blijkt dat je €16,00 moet betalen voor deze plek met een zeer slechte WiFi en helaas slechte 4 G ontvangst, dan wordt het toch wel prijzig

Wij vinden het een leuke camping,de leukste camping van heel Nederland! Echt superleuke zwembaden binnen en buiten. Echt een toffe camping! Tip ga er met heel je gezin ernaartoe.