• Camperlocaties

Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Sitecode: 20384

Prima voor enkele nachten en bezoek aan Zierikzee. Geluid van de nabijgelegen weg. Voorzieningen voor lozen afval (water) en toilet. Stroom aanwezig. Voor de prijs ca €20 per nacht incl stroom kun je prima staan.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prima locatie met goede voorzieningen, lekker fruit uit de automaat en mooie fietsomgeving.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat een heerlijke camperplaats. Mooi onderhouden terrein, voorzieningen prima in orde. Aardige mensen, die hard werken om ook toiletten en douches te realiseren, TOP. Ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, mooi gebied. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Als je rust zoekt, ben je hier op de juiste plek. Alle voorzieningen aanwezig en netjes onderhouden. We maakten een mooie fietstocht naar De Deelen. Vriendelijkheid ten top.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Vriendelijke beheerders, die er alles aan doen om dit plekje mooi verzorgd te houden en het de gasten naar hun zin te maken. Mooie toilet, douche en zo nodig stroom. Plek van waaruit mooie fietstochten zijn te maken, of gewoon genieten van de plek zelf. Wij komen nog eens terug 👍

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een mooie stop tijdens het rijden van de Turfroute. Schoon sanitair en erg vriendelijke dame die ‘s-avonds het stageld kwam innen. Uitzicht op de vaart en rustige omgeving. PS toiletcassette legen bij de brug, handig om te weten! Wij komen hier nog eens terug !

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Door omstandigheden begin dit jaar hebben we ons huis in Haaren beschikbaar gesteld aan familie. Met onze camper hebben we, al voor het seizoen begon, een mooi plekje gekregen op Pergama. De familie van Herk heeft ons heel fijn geholpen en gezorgd dat wij tot 1 juni van hun heerlijke gastvrijheid konden genieten. Een camping om aan te raden, met mooi sanitair en een terrein dat keurig wordt onderhouden. Op feestdagen een presentje, wat heerlijk!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima gratis plek, wel veel verkeer in de ochtend op de aangrenzende rotonde, ‘s-nachts valt het mee.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een prima verblijf. We stonden hier twee nachten en genoten van het schone moderne sanitair en de vriendelijke en behulpzame havenmeester. Verder een hele mooie uitvalsbasis voor Alkmaar. Frans en Anke Van Doorn

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We stonden hier vier nachten. Wat een heerlijke camperplaats die zijn vijf sterren dik waard is. Mooie modern en erg schoon sanitair, terrein schoon met elektriciteit en uitstekende Wifi. En dat alles met vriendelijke en behulpzame eigenaren. Frans en Anke van Doorn

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Uitstekende gastvrije camperplaats. Rustig ‘s-nachts, plekken niet ruim, maar voldoende. Beveiligd met poort, mooi schoon sanitair, verder alle voorzieningen. Bespreken in de winter is een must. 4kWh/dag elektriciteit is inclusief. Receptie is zeer vriendelijk en gastvrij. Komen hier vast nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. Doch er is geen water en toilet kun je niet lozen. Wel grijs water. Dorp is in de winter verlaten ‘s-avonds, overdag enkele kaas shops open. We stonden hier prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Lozen en water aanwezig. Als camperplek vol is, sta je op de parkeerplaats ernaast. Leuk park om even de benen te strekken naast de camperplaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Mooie plek (alleen voor FP-leden). Leuke winkel met uitstekende olijfolie. Meer voorzieningen dan gebruikelijk. Vriendelijke mensen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Op bezoek bij onze vrienden die hier al meerdere jaren overwinteren. De verhalen zijn waar, het is voor campers met voldoende accu en eigen toilet een hele mooie plek midden in de natuur. Mooi om te wandelen en te fietsen. Vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om je verblijf tot iets memorabels te maken. Top André

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Een mooie plek ver genoeg van het verkeer bij een goed onderhouden cave. Vriendelijke ontvangst, we hadden geboekt via Portugal Easycamp, je koopt drie mooie flessen wijn (€19) en je staat voortreffelijk. De wijn was zo lekker dat we de voorraad maar hebben aangevuld. Omdat we een lege boordaccu hadden mocht bij uitzondering een kabel worden aangesloten. Wat een service en wat een gastvrijheid, top.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Prachtige plek om de stad te bezoeken. Zeer hulpvaardige bewaker (Manuel) die je keurig naar een plek dirigeert. De parkeerplaats is 24 uur per dag bewaakt en telt 32 plaatsen voor personenauto’s. Even zoeken voor de juiste straat (Google lukte niet, Apple wel) en niet langer dan 7 meter. Eindelijk weer eens een plek die klopt. Toilet en water op de parkeerplaats, evt. douche paar huizen verder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Noodzakelijk dit bij te werken, is gewone parkeerplaats maar overnachten (parkeren) is tussen 22:00 en 08:00 verboden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Noodzakelijk dit bij te werken, is gewone parkeerplaats pal aan het strand en prima om het strand te bezoeken, maar overnachten (parkeren) is tussen 22:00 en 08:00 verboden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie camping, met beschutte plaatsen. en open plek. Vriendelijke behulpzame beheerder. Alle voorzieningen prima. Watersnoodmuseum (op 100 m) een aanrader. Prachtig fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prachtige goed verzorgde camperplaats. Enige verbeterpunt, het blad van de afwasplek is erg laag, zou ca 20 cm hoger kunnen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar, lekkere producten te koop. Komen zeker terug.