@Fransvledder
- 2001
Camping is ok in vele opzichten. Grote domper was de prijs, 40€ per nacht. Verder goed zwembad. Sanitair ok. Rustig gelegen. Vrij kleine plaatsen, met onze 540cm camper ok, maar grotere twijfelfelachtig. Meeste plaatsen zijn behoorlijk schaduwrijk.
Zeer gastvrij onthaald. Restaurant met basieke maaltijden tegen goede prijs. Sanitair gedateerd maar werkt prima (en daar gaat het om). We hadden een plaats met idyllisch uitzicht op de rivier
Prachtig gelegen camperplaats met grote plaatsen (100m2), meeste hebben zowel zon als schaduw. Geen sanitair. Op 2.5km van het centrum
Mooie camperplaats met wijds uitzicht. Ik was er doordeweeks in juni. Genoeg plaats. Campers staan op gras, altijd prettig. Sanitair is uitstekend. Lawaai van vliegveld en auto was gering. Goede uitvalsbasis voor fietstochten. Zelf heb ik daar met de racefiets een mooie tocht van 70km gedaan door bossige en landelijke omgeving. Inchecken gaat met een envelop. En ik heb betaald met een tikkie. Hoe snel en servicevriendelijk kan het.
Prachtige terrassencamping met ruime plaatsen. Keuze tussen zonnige en meer schaduwrijke plaatsen. Gastvrij ontvangen. Goed sanitair. Dorpje is 20min lopen. Meerdere keren per week aanschuiven op het terras bij een food-truck of zelfgemaakte flammkuchen. We hebben hier 4 dagen met plezier gestaan
Heerlijke relaxte camping. Rustig gelegen. Ruime plekken met zon/schaduw, niet allemaal met 220V (een camper kan best 2dg zonder). Sanitair OK, broodservice en 3km van strand en dorp.
Wij zijn echt niet kieskeurig qua campings. We hebben al 25jr een camper en het is al gauw goed (4-5*). Maar dit is een hele droevige camping met zwaar verouderd en vervuild sanitair. Één van de sanitair gebouwen is wel OK. De camping is gewoon rommelig in alle opzichten. Je krijgt er geen energie pvan Het pluspunt is de ligging. Op loopafstand van PONTA DE PIEDADE, een makkelijke en mooie wandeling van ca 6km. Prijs 19$ (2pers+elec)
Prima veilige camperplaats op 5km van de Cathedraal van Sevilla. Op 1.5km van fiets-ophaslplekken (Ceviche Seville App à 13€per week). Douche en WC aanwezig. 14€ per dag en 4€ elektrisch. Aan eind van de dag staat CP wel redelijk vol, maar dat heb je wel meer met CP's.
Goede camping. Mooie ligging aan breed strand. Zeer kleine plaatsen. Sanitair lijkt wat oud, maar werkt prima en wordt goed schoongemaakt. Winkeltje en restaurant aanwezig. Surfschool op de camping. 5km fietsen naar Tarifa, of 3.5km over strand. Tarifa is niet heel bijzonder, maar heel relaxt door de surfers. Zeker een dagje waard. Camping is hiervoor zeer geschikt.
Prima locatie aan de rand van een jachthaven. Gibraltar is nog geen km lopen. Camper staat er zeker veilig. plaatsen genoeg. Schoon. Zelfs een WC en wasmachines. Tip: doe een fietsonderdelen rondom Gibraltar.
Camping zelf is meer dan ok, prima zwembad, schaduwrijke plekken, broodservice. Sanitair ok. Wel gedurende overal op camping gedurende 13-17uur (plaatsen en zwembad) een storend zoemend lawaai van restaurantgebouw (let wel: dit stoorde mij enorm, mijn vrouw niet). Omgeving redelijk. Weinig te doen. Stuwmeer 120m lager zonder strand. wij betaalden 20€en 5€ voor electrisch.
Zeer knusse gastvrije camping op 1100m hoogte. Rustig gelegen. Ruime plaatsen met zon en schaduw. Prachtig uitzicht op de vallei. Goed en gezellig restaurant. Vanuit camping een leuke wandeling vN 9km met 500 hoogtemeters (El Castaño). 16€ voor 2 pers. Electrisch 2€. Zwembad was nog dicht. Weg er naar toe is smal, maar zeer goed te doen.
Leek een leuke camping, maar helaas nog gesloten op 27apr (Koningsdag)
Ik snap al die negatieve commentaren helemaal niet. Knusse kleine camping. Gastvrij onthaald. Ruime plekken met voldoende schaduw en zon. Sanitair is meer dan prima (zeker niet gedateerd), alles werkt goed, zeer warm water. Uitzicht is prachtig op de bergen. Stil en afgelegen ligging. Afstand tot mooi wit dorpje met restaurants is 3km. Zwembad was nog gesloten. Kosten: 12€ pn, zonder elektra [5.50€ extra.
Prima camping met restaurant, wink zwembad (nog gesloten) en ruime plekken. We waren in april en 80% was leeg, alleen voorgedeelte was open. Daardoor denk ik dat je in het hoogseizoen hier niet moet komen. Spanjaarden hebben een ander campergedrag dan wij Nederlanders. Door de week veel rustiger dan in weekend.
Zeer goede camping. Superschoon en voldoende sanitair. Ruime plekken. Zeer nabij Haro centrum. Wifi werkt goed tot halverwege de camping. Circa 34€ pn incl. elektrisch.