@Franz-K.-Schneider
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Ik snap al die negatieve recensies niet zo goed. Als je niet te dom doet en een beetje voorzichtig manoeuvreert, kun je hier prima parkeren, zelfs met een camper van 7,50 meter lang. Het enige probleem – als er al een probleem is – zijn de prachtige oude bomen. Het zou zonde zijn om ze om te hakken. Dus wees voorzichtig. En – hé jongens: de plek is gratis. Dus, dank aan de gemeente.
Allereerst wil ik de vriendelijkheid en behulpzaamheid noemen waarmee we werden behandeld door de eigenaren van deze landelijke idylle. Alles verloopt zeer soepel. Je staat op een goed onderhouden weide en stroom is voor iedereen op slechts een paar meter afstand. Gratis wifi werkt perfect. Het hoogtepunt: de bus naar Amsterdam stopt op slechts zo'n 200 meter afstand. 's Avonds geniet je van de rust en het uitzicht over de uitgestrekte weilanden. En als het af en toe...
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Omdat de laatste beoordeling zo lang geleden is, hierbij een update (28 maart 2025): Deze parkeerplaats bestaat nog steeds en biedt gemakkelijk parkeren en overnachten aan de haven, op slechts een paar honderd meter van de trap die naar de werkelijk bezienswaardige oude stad leidt. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij de haven te parkeren. Ideaal voor iedere zelfvoorzienende kampeerder die één of twee nachten zonder afvalverwerking en water kan.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Beste campervrienden! Hier is de exploitant van de parkeerplaats Franz K. Schneider, zoon van de eigenaar Daniel Schneider, met een belangrijke boodschap: Helaas moeten we u mededelen dat onze kleine parkeerplaats ONMIDDELLIJK VOLLEDIG GESLOTEN IS. Wij vragen u hiermee rekening te houden bij het plannen van uw reis.
Zoals een van de voorgaande sprekers al zei: ik heb heel goed geld betaald voor slechtere plekken in Italië. Wat wil je nog meer: de plek is gemakkelijk te bereiken met een camper, je staat in de schaduw onder de bomen en in een half uurtje lopen sta je in het hart van deze geweldige stad. U kunt dit inleveren bij het dichtstbijzijnde tankstation langs de snelweg. Waar is het probleem? Dus: alle punten van mij en dank aan het stadsbestuur
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een hemelse rust, een mooie, kleine parkeerplaats midden in de wijngaarden en een prachtig uitzicht over de rijen wijnranken tot aan de twee kerktorens van Edenkoben - hier kan de kampeerder zich echt laten strelen. Water, afvalwater, cassette legen… alles is aanwezig. Zeer vriendelijke exploitanten ook. Camperhart, wat wil je nog meer!