@FranzKalk
Parkeerplaats met geweldige service, net als bij de haven. Alles is gemakkelijk te voet bereikbaar en Touri-I zit in het gebouw (maalmolen) tegenover de haven. Het is alleen mogelijk om hem in de lengte te plaatsen, tenzij je minder dan 5 meter bent. Elektriciteitszuil zonder verbruiksweergave betekent vooraf rekenen, anders valt de koelkast 's nachts uit🫣😜. De CWC-afvoer is superschoon, maar: bij het ingooien, als het rode lampje gaat branden, trek je aan de deurklink en zet je meteen je voet tussen de deur! Grinder heeft super eten!
goed georganiseerd - de plaats is snel vol (geen percelen - sommige maken de veiligheidsafstand groter. Het uitzicht op de haven en over de FördeFjord is prachtig. Kaartbetaling is probleemloos - de terminal ligt ongeveer in het midden van de gele rij huizen (na het restaurant); Sanitair en V/E bevinden zich direct aan de linkerkant en zijn ongecompliceerd. Een paar meter na de terminal en de weg naar het centrum is er een 1000Din-winkel: blijf ALTIJD aan het water.
Het was leuk om de Kanalcup hier live mee te maken. Fietstochten ideaal - Rendsburg 13km en we zaten midden in het SH netz folkfestival op en aan het water. De terreinwachter is een aardige man die alles uitlegde en uiteraard zijn schapen controleerde 😁 Zorg ervoor dat je € 1 muntjes bij je hebt voor de toiletcassette! Voor water: vanaf 10 cent voor 10 liter in de kan... Parkeerkaart direct voor de hut met EC-kaart is heel eenvoudig. Grijs water: oh 😧 gewoon een slang…
Leuke plek om te overnachten - rustig en een korte wandeling naar de supermarkt. Het beste: 2x2€ bovenop de 8€ en het buitenzwembad was gratis voor ons? Een heerlijke duik en een verademing in de hitte gisteren. Aanbevolen!!! Ook heel fijn dat de elektriciteitszuil begint bij €0,10 - voor een kleine hoeveelheid water (10l) begint het bij 20 cent en het legen van de cassette is ook prima! Proost voor Stadtwerke Wahlstedt - we komen weer naar jullie toe!
Nog 2 nachten in Perleberg! Dankzij PV hebben we geen elektriciteit nodig en € 17 voor 2 personen/nacht met camper is oké (en bestaat al heel lang). Dit keer weer een prachtige sterrenhemel! Het stadje is altijd een fietstocht waard, vooral een flinke portie heerlijk ijs bij het Italiaanse restaurant. Wij zorgen voor proviand onderweg: famila (Black Way).
Toegang alleen via coördinaten! Rustige overnachting. Een vriendelijke parkeerder gaf ons aanwijzingen voor het toilet/douche bovenaan de markt. Het marktplein is erg gezellig omdat alles aanwezig is, inclusief een drogisterij. Er zijn vaak muziekevenementen in de kerk en het is slechts een paar stappen van het oorlogsmonument naar het trappenhuis😂vandaag is er een café en een markt met biologisch aanbod. Let op: Camper niet groter dan 6,5 m, anders alleen in de lengte mogelijk
Nou ja, daarvoor moet je geboren zijn. Het was volgepakt en de campers stonden in de rij om te worden afgevoerd. De winkelmarkt is geweldig en dat geldt ook voor de snelle levering van de draaibare grill. We hebben de toiletcassette geleegd en tot ziens - drie anderen stonden al klaar om hun plaats in te nemen. Wij zouden daar nooit overnachten
Goede infrastructuur - zoals ze tegenwoordig zeggen - en overal goede restaurants, vooral de ijssalon! Het zou wenselijk zijn om vanaf minimaal 22.00 uur een rijverbod te hebben, omdat de plaatsen direct aan de Deichstrasse eindeloos Harley-Davidson-plezier bieden als de zaken te gek worden. Reserveren ging prima via e-mail, registratie was ok en het vinden van de plek ook. De breedte is wat smal. Het is geweldig dat cassettes afzonderlijk kunnen worden weggegooid, afhankelijk van de cassettes met en zonder chemicaliën - dus lees!
Ik wil alleen maar bevestigen en de stad Flensburg bedanken dat zoiets nog steeds bestaat. De stad had ook zijn goede dingen: winkelen tot aan de haven was legendarisch en natuurlijk ging ik ook naar Braasch Rum 🍹 om het te proberen en te kopen! Zeer goede gastronomie en veel bezienswaardigheden wisselen elkaar af. En niet te vergeten de legendarische Flens-Plöppp. Aanbevolen voor het verkennen van de prachtige stad Flensburg! PS: in Esbjerg/DK overkwam ons het tegenovergestelde!
Ik ben het eens met de beoordeling van de plaats! Maar het zoeken naar een plek is grappig😂omdat de nummers van de stenen in het gazon niet zo gemakkelijk te zien zijn - het overkwam nogal wat mensen🤣dus werd het een gezelschapsspel: we werden geholpen door de Nederlanders - we waren geholpen door de Denen... alles is nog duidelijk bij de receptie en er ligt een kaart en dan een vinkje zetten en dan gaan oefenen op het veld. Omdat ons plekje nog beschikbaar was, ontvingen we via sms een aanbieding van 30% verlengingskorting! Uitstekend!
Charme van een bezemkast en druk bezocht dankzij het nultarief! De toegang ALLEEN via de GPS-coördinaten, anders wordt het een vrolijke bocht omdat je snel de toegang passeert! Het is nog een stukje lopen naar het centrum en kan alleen met de fiets.
Druk is goed! We zijn hier vele malen geweest - deze keer konden we geen stroomaansluiting krijgen!!! Ze zijn duidelijk niet genoeg!!! Het is een schande - al het andere is waar
Slagboom gaat automatisch open! Gewoon naar boven rijden, een plekje zoeken en naar de voorkant van het blauwe huis gaan - camper kost € 15 - op vertoon van uw parkeerbon kunt u vertrekken. Er zijn restaurants en fastfoodrestaurants die erg goed zijn en ook goed georganiseerd zijn met een pieper bij het ophalen. Een stoomboottocht door de lift is een must - kaartjes online of bij het toeristeninformatiecentrum in het Brick House (oude elektriciteitscentrale)
Ja op feestje? Alleen vooraf informeren helpt - verder zeer aardige ontvangst en zeer rustige plek - de directe toegang is momenteel in aanbouw en je moet de borden erlangs volgen. Dat zijn alle valkuilen. Zwemmen is te allen tijde toegestaan. Als de camperkeuken koud blijft, kunnen wij de bistro van harte aanbevelen! Het feit dat 1.100 mensen in Crinitz zo'n idylle levend houden - vooral voor kinderen - verdient respect!
Borden - vertrouw op het navigatiesysteem en sla linksaf K-M-Str5 op. Een parkeerplaats. Maximaal 6,50 meter lengte. Oké om te verkennen - overnachten?
Vriendelijke ontvangst (ook op rustdagen) met de vlag van onze deelstaat. We verbleven 3 nachten - goede fietstochten zijn mogelijk met een laatste stop in de herberg en lekker eten - glutenvrij was in ons geval bijzonder belangrijk!! Geen probleem! Wij komen graag terug.
Voor het weekend wordt reserveren aanbevolen - aangenaam rustige plek. Goede fietstochten: naar de vuurtoren van Geierswalder See en een rondrit (uitkijktoren Rostiger Nagel); Senftenberg en rondrit rond het meer - goede winkelmogelijkheden; Naar Laubusch (Erikastadt) en Lauta (Eisessen Bar 96 tegenover Lidl) - tour naar het Partwitzmeer...Veel ongerepte natuur. Er worden stoomboottochten vanuit Großkoschen aangeboden.
De ster is slechts een tijdelijke aanduiding: het kan zijn dat de plaats zich in het nieuw aangewezen gebied met beperkte mijnbouw bevindt (arcering op de kaart)
SP met goede, ongecompliceerde allround service. Toiletcassette alleen met organische toevoegingen - maar bij ons al standaard. De SP zijn genummerd - op tel. Er zal een bordje worden geplaatst om u te registreren en u dient ook te reserveren😁. Dömitz is niet ver (bezienswaardigheden en winkels). Vielank met zijn brouwerij (kudde oerossen) en Hitzacker (Elbe-veerboot) zijn ook interessante excursies. Wij komen graag nog eens terug omdat de uitbaters erg vriendelijk zijn.
Aangename plek en bijzonder aantrekkelijk dankzij het geweldige buiten-/binnenzwembad. De badkamer zelf werd momenteel gerenoveerd. Er waren spontaan goede aanbiedingen voor de buitenruimte. Een terreinwachter controleert altijd de campers en dat klopt, want de zwarte schapen komen om 20.00 uur opdagen, tappen elektriciteit af en zijn 's morgens vroeg weg😡🫣Dat is vervelend. Het is een woonwijk en je hoeft de bewoners er niet mee lastig te vallen. Het receptieteam is erg aardig en geholpen
Aangename camping om Buxtehude “Hase&Igel” te verkennen, evenals langs de Este Estebrügge, Koninkrijk, Jork (NIEUW😂). Het oude land is altijd mooi! Je steunt de club, de vrijwillige terreinbeheerder legt je alles uit wat je moet weten. De reservering en de deurcode voor toegang zijn belangrijk. Er is een biologische winkel op 100 meter afstand van de haven.
Parkeerplaatssfeer (verhard). De oude stad is zeer gemakkelijk bereikbaar, ook de voedselvoorziening. Algemene bewegwijzering, nou ja.... Tickets alleen via EC-kaart!, maar heel ongecompliceerd: “Kies een product” betekent een boeking van 1/2/3 dagen😂. Op 16 september Er is een rommelmarkt naast de deur op het kermisterrein - de plaats is vandaag al erg vol! Zoeken en heen en weer inbegrepen. Elke opening wordt benut! Er zijn geen grenslijnen of getallen.
Sitecode: 12075
Aangename plek-weide aan het meer. Wij hadden geluk: perceel 5 heeft uitzicht op het meer! Parkeer de camper VOOR de ingang en meld dit bij de vriendelijke baas - hij geeft ons de insidertip: fietspad naar het kasteel: net achter het plein, vóór de huizen, rechts door een volkstuintje, langs de spoorlijn. Er is een zwembad en diverse verhuurmogelijkheden waaronder staplanken. Ook belangrijk: er is een kioskaanbieding met redelijke prijzen!
Goede faciliteit! Veel forel in de Stepenitz. Had een ongelooflijke sterrenhemel. De keerzijde: als er hondenbezitters zijn, wordt het grappig. Er is ook een festival in de stad (we hadden techno). De operators kunnen er niets aan doen. We bezoeken de plaats altijd graag: bier van de tap en lekker eten!
Waren voor twee (zonder kinderen/hond) voor 2 nachten met elektriciteit 660 DK gaande - niet heel weinig. Het zelf inchecken voor de receptie werkte niet echt... binnen bij de receptie alles professioneel en ok. De winkelstraat voor het plein is erg goed: een geweldige ijssalon met zelfgemaakte wafels, maar er waren ook glutenvrije wafels! Een ritje op het strand is een must en gewoon heerlijk!De zonsondergang was geweldig!
waren er deze keer voor 8 nachten: weer gewoon heel goed! Excursies naar Pellworm, naar het wad of naar Husum of gewoon een eilandtour: heel gezellig. Dit keer hebben we deelgenomen aan 2 barbecue-avonden - lekker eten in een rustieke schuur en zeer professioneel geregeld: een pieper zegt wanneer het klaar is en alles is geboekt op het plaatsnummer - geweldig! We komen graag terug.
Er komt een 5-sterren als het sanitair en de receptie echt klaar zijn - maar het ziet er nu al uit als "binnenkort klaar". Ziet er goed uit met leeg(groen) en bezet(rood) Mooie ligging aan het meer en korte fietstocht door het park naar het centrum. Onze bestemming was de transportbrug en dat was geweldig! Met een beetje geluk zagen we de raderstoomboot Freya klasse! Leuk is ook het scheepsbegroetingssysteem. De Famila-markt ligt zeer dicht bij de haven.
Herhaalde tussenstop op de route Berlijn-Husum - en altijd goed! Prijzen ok zowel voor de plaats als het eten in het restaurant met sowieso 1 € consumptiebon per neus. Met de fiets is de oude binnenstad snel te bereiken (3,5 km) en REWE ligt om de hoek. Op donderdag is er markt in HL en dan is er ook een kippengrill bij REWE
Behouden prijzen: 17€ plus 5€ elektriciteit! Erg goed! Aangename rustige locatie met uitzicht op de rivier! Gazon! Staanplaatsen met beschermende heg! En het eten in het restaurant smaakt goed! Ga alsjeblieft verder! We zouden graag terugkomen - deze keer waren we gewoon op doorreis. De receptie erg leuk. Alles ok!
Geluk: plaats was niet geblokkeerd = bezet en zelfs iets vrij gevonden aan de rand van de bomen! Algehele faciliteit altijd een "zeer goed". Eenvoudige bediening via de elektronische kaart met correcte terugberekening van het tegoed. De REWE tegenovergestelde om in te slaan prima. Als u naar de stad of naar het strand wilt, is het niet ver. Eckiförde is een parel.
De stijging naar € 15 was voorzienbaar, maar is voor ons nog acceptabel qua prijs-kwaliteitverhouding. Gelukkig bestaat het bonussysteem nog: eet je in het restaurant, waar je heel goed kunt eten en drinken met vriendelijke bediening, dan wordt het als camperchauffeur van je rekening afgeschreven. Met de fiets ben je in een paar minuten in het centrum: op donderdag is er markt! Mis het niet!
helaas kunnen niet alle stroomkolomplaatsen worden gebruikt: zijn UIT. Hondenliefhebbers - vandaag beduidend meer dan de helft - hebben hier een Eldorado: geen extra kosten en een enorm park
Sitecode: 19116
Gesloten! Let op zie foto
geboekt via mobiele telefoon in seconden met extra boekingsoptie. Stroom 16A! Bij het betalen schakelt de led op de zuil van blauw naar groen. Aan- en afvoer zeer goed. Hetzelfde geldt voor de sanitaire ruimte, voor toegang waarvoor een pincode wordt verstrekt bij de boekingsbevestiging. Korte weg naar de haven. Het is hier echt druk! We kregen kaartjes voor de veerboot van de automaat aan de voorkant - ook heel gemakkelijk. Dan op naar de dagfietstocht op Föhr. Wij hadden ook geluk: € 7,50/nacht = geweldig! Bedankt!
De plaats zou vandaag gesloten zijn. Een norse medewerker verwittigde de aankomsten. Die voor mij bij de slagboom reed ineens achteruit en dat moest ik ook doen…. Het omdraaien van de afrit parkeerplaats werd aangekondigd. Met de krapte op straat en zinken niet zo leuk....op straat was er ook een Womo op hoop. Is ons nog nooit overkomen. Plaats is geweldig, hoewel vrij duur. Ze hebben niet gereserveerd.
Prijs gehouden!!! 4 sterren en de vijfde voor de vriendelijke ontvangst en het serviceteam van het restaurant: zelfs op volle snelheid - de bowlerbekercompetitie was altijd op de gast! We komen graag terug.
5x voor waar voor je geld! Waar anders vind je het vandaag - 4 nachten verbleven. Supermarkt met bakker er tegenover! Landskronbrauerei heel dichtbij (zeer goede winkel). In de stad met de tram heel goed op de fiets natuurlijk prima: 10 minuten op de Obermarkt. Aangenaam rustig 's nachts. Zeer vriendelijk beheerdersechtpaar. Natuurlijk is het krap om het huis en een beetje rijervaring is handig. Plaats is goed bezocht.
Prima plek! Ideaal om Branitz Park te verkennen en een ritje met de parktrein is een must! Zeer vriendelijke ontvangst en informatie! Let bij het naderen op de parkeerplaats! En zoek dan een plek om je in te schrijven: het loket van de dierentuin bevindt zich links van de grote parkeerplaats. Rechts vooraan is de parkeerplaats verstopt. De parkeerplaatsen zijn krap - dat klopt! Maar de prijs kan niet kloppen en dat was het NIET! verhoogd. Bedankt Cotbus!
Womo parkeerplaats met individuele stroomaansluitingen en centraal afvoerpunt inclusief drinkwater. Ligging aan de Elbe weilanden onder de prachtige oude binnenstad met veel bezienswaardigheden en gezellige kroegjes. De Elberadweg leidt hier lang. Gemakkelijk betalen met EC-kaart of mobiele telefoon. Hulde aan de stadsvaders! Hier kunnen sommigen van jullie zien hoe het werkt. De prijs kan niet kloppen.Stil 's nachts. De oude stad is te voet in enkele minuten te bereiken.
Aangename plek, rustig 's nachts. Vriendelijke ontvangst bij receptie met allround informatie over het plein en de stad Brandenburg. De oude stad is zeer gemakkelijk per fiets te bereiken en kan zeer goed worden verkend. Er is veel van de Dom tot de borsten van Loriot. Fietspaden langs de Havel zijn geweldig. Er is altijd iets te beleven op het water en we komen zeker ook terug om te varen. Elke SP heeft stroom/water aansluiting; Afvalpunt modern en schoon.
Het is ons goed bevallen: goed georganiseerd en prettige sfeer. Genummerde percelen met hagen. Goede locatie direct bij de ingang van het schiereiland om te verkennen en te ervaren. De baas gaf ons ook een briefing over de geschiedenis, wat erg belangrijk is om het landschap te begrijpen. Elke dag 40 km fietsen spreekt boekdelen. Geweldig: wandelen in het wad!!! We gaan door met de ontdekkingen in 2022. Waarschuwing: toiletcassette met chemicaliën werkt niet!
Goede staat en geweldige locatie. Registratie via de bistro: 13 € / nacht met elektriciteit zijn ok. Goede fietstochten (Zerpenschleuse) mogelijk. Fietskaarten in de bistro. Het aanbod daar is eenvoudig en goed. Fietsers, waterwandelaars en Womo's zorgen voor levendige bedrijvigheid. We hebben de weg 's nachts niet eens opgemerkt. Daar heerste een goede rust. Excursie naar Liebenberg Castle & Gut inclusief de boerderijwinkel zijn gewoon geweldig!
Leuke plek dicht bij de oude stad, maar ook bij de supermarkten.Reserveren sterk aanbevolen!- maar geen problemen gehad, integendeel: we kregen de exacte plaats te horen. De baas Hansen is erg aardig en helpt direct!Zeer modern afvalverwerkingsstation. Vers water met een GARDENA clip is essentieel! Alles draait op de kaart, die bij de ingang wordt getrokken en die bij de betaalautomaat wordt ingeladen.11kg staal/aluminium inwisselbaar
Zeer vriendelijke hulp: we waren verdwaald en werden geleid door een gedetailleerde beschrijving! € 10 plus € 2 stroom is oké voor Wiese en deze locatie, toch Eenvoudige verwerking: geld in een envelop stoppen en dat in de doos! Leuke fietstocht naar Hamburger Hallig, we komen terug!
Mooie Wiesenplatz-straat, vrij rustig 's nachts. Prijs nog €10 plus €3 voor elektra! De afzet op het plein net achter de slagboom is zeer goed. De sitemanager is erg aardig en helpt waar hij kan. Gefietst naar Glücksburg. Zal een combi maken: op dag P3 op de dijk en 's avonds overnachten.
Eenvoudige registratie bij de automaat, aankomst bij de blauwe kraan rechts. Als je op de 2e rij naar achteren zat, is het soms de moeite waard. Als de ruimte vol is, kan het ontbreken van verkaveling leiden tot "elektriciteitsovergangen" - iedereen pakt het op waar nog iets gratis is. Op de 2e rij: niet tot aan de omheining van de paddock rijden!- Laat ruimte voor tafel en stoelen, ook als de kabels er zijn. Klassiek aan de kant, kan het krap worden.
14:00 waren we alleen, toen kwam een Hölländer en 21:00 nog een Berliner - om 23:55 !!! kwam er weer een Pujucke uit Saksen: er was geen slaap meer. Het kan je daar overkomen. Natuurlijk ben je dichtbij. Het miniatuurpark, de grillige keientuin en de Daberturm zijn geweldig. De begeleider is aardig en wie op zoek is naar een gesprek krijgt veel handige tips en nog meer materiaal.
de kaartbetaling werkt vandaag niet: 12 € in munten !! Helaas is de stroomvoorziening niet genoeg voor iedereen: er zijn 4 stopcontacten per kolom - de Womo op de 5e plaats in het midden blijft zonder als de andere plaatsen al bezet zijn ... de afvalverwerking was vorig jaar beter georganiseerd en er is momenteel een bouwplaats ernaast Space - het uitzicht over de muur is een ding van het verleden. Over het algemeen is het een goede locatie om de stad te verkennen.
Prima plek! Schepen kijken eindeloos toe. Een meevaller: een driemaster passeerde Sehestedt. Het snackrestaurant is op de draad. Nadeel: de gebroeders Radau van de tweewielerbrigade maken hun geluid schrik. Past op Highway 66, maar gaat daar niet heen. En er staan ook auto's geparkeerd op de schaarse Womoplatz... We gaan nog een keer proberen een plekje te bemachtigen.
vriendelijke kerel, de Viking Klaus. Onmiddellijk en gemakkelijk behandeld: en we hadden veel geluk, want het was al erg vol! We stonden naast de kademuur en moesten goed wiggen. Er is altijd iets te zien in de havenoperaties. Onze pech: het restaurant in de toren was gesloten. Het is jouw beurt op de volgende Flensburg-tour. De bezienswaardigheden zijn snel per fiets te verkennen. Neem een verrekijker en kijk naar de matrozen!
Rustige plek in het land: 7 € huur + 3 € elektriciteit + 2 € corona-toeslag die we betaalden en dat is ok voor de plaats. Fietsen moeten er zijn - is vrij afgelegen. Het is maar een paar kilometer naar Eutin / Plön / Malente
Plaats kiezen, aansluiten en klaar! Fietsen naar het centrum - het is heel gemakkelijk te vinden en er zijn goede fietspaden! Inschrijving na 15.00 uur in de bowlingbaan - belangrijk: vaccinatiedocumenten of sneltest !!! 13 € per nacht plus 1 € consumptiebon per neus - het eten (vanaf 17.00 uur) is goed en redelijk geprijsd. ALDI en REWE om de hoek! Als je geen fietsen bij je hebt: stadsbushalte om de hoek. Goede plaats!
Goede parkeerplaats met eigen stroomvoorziening! Aangenaam rustig 's nachts en het centrum is te voet bereikbaar. Mölln is echter geen echte fietsstad: smalle straatjes, veel verkeer - let op! Eulenspiegel-fontein en museum zijn geweldig; Hetzelfde geldt voor de kerk die net zijn orgel terug heeft gekregen - die zou volgens Corona moeten beginnen op de 3e advent. Diverse winkelmogelijkheden i.d. Voetgangerszone
18, - € / nacht zijn ok voor de ruimte en de diensten. We kwamen op maandag aan en lieten onze gegevens plus geld in de brievenbus. Alles is rechttoe rechtaan. Links of rechts: je kijkt uit over het water en het groen in... Mooie, rustige plek op korte loopafstand van het stadscentrum. Onze specialiteit en vele ijsliefhebbers zijn de belluno aan de Bäckerstrasse, die ook daar verkrijgbaar is. Famila Schwarzer Weg regelt altijd dingen voordat ze verder gaat
31, - € per nacht vind ik "een beetje" duur! Het strand van Mönkebude is wit - hier is het grijs. De plaats is vol - natuurlijk is het net zo stil. We wilden gewoon stoppen bij Hiddensee voor een heel speciale dag. Op de grote parkeerplaats van Schaprode werden we weggestuurd en hier afgevaardigd. "Gereserveerd?" Was de eerste vraag ... nee, dat hebben we niet gedaan, omdat we de grote parkeerplaats voor aanzienlijk minder geld wilden gebruiken - 14 dagen lang geen probleem met een auto
aangename plek met een goede nachtrust. We werden onmiddellijk geïnstrueerd door mevrouw Wolf in de "Waar kan ik wat vinden?" Tenten zijn er ook. Je hoort de weg naar Gingst niet! Pas op voor de oprit naar de boerderij uit de richting van Samtens: rem Haidhof af en ga dan scherp naar links. De rozen zijn blikvangers op de binnenplaats. Ons verzoek om verlenging was heel eenvoudig, zoals alles hier.
Het deed ons veel plezier om daar weer te staan. De baas is nog steeds in een goed humeur en een uniek stuk van de zeldzame soort.We hadden een mooie fietstocht naar Wolgast met een stop op de terugweg in de "paardendrinker" Krummin - een absolute aanrader!
Sitecode: 19984
Zeer aangename plek: begint bij de aanvaarding door de havenmeester tot aan de aan- en afvoer. In de haven is er "Die Proviantkiste" met snacks, bijvoorbeeld Pommerse Knackwurst! Soms rookt de visser in de haven. Het hotel heeft een goed restaurant. De uitkijktoren is een must-have 1 € stuks bij je. In Prohn bevindt zich de fantastische landelijke slagerij Blohm. Er is daar ook een apotheek. Erg ontspannend.
Ondanks Corona gehandhaafd! Zeer prettige ontvangst door de havenmeester. Goederenplaats jachtzicht met plaatsnummer. Leuke fietstochten naar Ückermünde en Kamp. We komen terug want de aan- en afvoer is goed geregeld.
Niet meer! Technoterror heerst hier 's nachts - geen slaapmogelijkheden. Alleen aanbevolen voor dagtochten vanwege de goede ligging ten opzichte van de oude stad
Leuke plek voor kinderen om te spelen en te spetteren. Leuke crew inclusief Balu.Alle goede dingen komen in drie: we zijn hier twee keer geweest en verbleven op de lido-parkeerplaats vanwege sluiting. Vandaag hadden we geluk! Maar: ik bel je binnenkort van tevoren. Gezellig strandcafé direct aan het meer - maar sluit 's avonds vroeg - voordeel: het is rustig aan het meer.
Voordelige plek en erg rustig! Elektriciteit uit een kolom met voldoende stopcontacten. Fecale afvoer een beetje mee te nemen en zonder spoelwater. De havenmeester is een zeer vriendelijke origineel die ook het restaurantschip runt en goede tips geeft. De zonsopgang boven Koserow / Streckelsberg is geweldig! Fietstochten naar Zinnowitz en ..... Net zo mooi de Witte Berg of Mövenort. Zelfs oliepompen zijn nog in bedrijf!
Beter van tevoren bellen: we zijn met de fiets gaan kijken: stonden er 2 auto's en een display ervoor: “Parkeerplaats bezet” - dus gasten niet gewenst?
Als de slagboom open is, zoek dan een zitplaats en kijk naar het nummer - noteer de aanmeldtijden (havenkapiteinskantoor aan de rand van de rode steen). Formaliteiten, waaronder Corona, zijn ongecompliceerd en vriendelijk. Royaal verpakte SP. Altijd leuk hier, want het kleine dorp is ook op kampeerders gericht: een leuke “supermarkt” en goede gastronomie. Bezoek zeker de zandduin een beetje buiten - een geweldige plek met een prachtig uitzicht op Neuwarp
Leuke plekken - er zijn er 2! - bij de haven. We stonden pal aan de voorkant van de oprit. Zonder verkaveling is het fijn staan als er op een later tijdstip niet iemand naast je staat. Havenmeester is erg aardig en geeft informatie over alles wat nodig is. Heel mooi, klein strand, zelfs met strandstoelen; Snack ter plaatse; goede ijssalon (Baader) in de stad - evenals de hartbakker: vrijdag tot zondag pizza uit de oven.
Gevaar! Toegangsregeling! Ik kwam uit Koserow - was blij dat ik de plek had gevonden en ging recht omhoog: het was de uitgang - maar het was geen probleem - mijn hoofd bleef aan! We “overschreden” ook het vertrek van 10.00 uur omdat we naar de Streckelsberg wilden en moesten. Alles is heel goed verlopen. De kuuroordspoorlijn toetert bij een kruising en je moet je aanpassen aan de hoofdweg. Ruimte is goed.
Nüscht als weg! De charme van een overbelaste vuilnisbelt is terecht - om zoiets als een SP aan te bieden voor afschuwelijk geld is misschien zelfs immoreel.
Fijne plek! Goede organisatie V&E, van parkeerplaatsen tot broodjesservice. We hadden kraanvogels boven en naast ons. Klasse! Registratie erg vriendelijk en meegaand. Supermarkten in de buurt. We komen graag terug.
Fijne plek!
Verschrikkelijk! Registratie extreem onvriendelijk en 33 € voor EEN nacht - waarvoor? Cassette legen niet mogelijk - volledig vernield, om niet chaotisch te hoeven zeggen. Meteen omgedraaid en naar Luigi's in Nonnevitz gereden. Geen aanbeveling!
Sitecode: 12091
Vriendelijke ontvangst en uitleg recht voor de ingang parkeerplaatsen op de rotonde; Parkeerkaart verplicht vanaf 20.00 uur en te betalen met EC-kaart; Cassetteverwijdering helaas geen spoelwater, maar grijswaterinlaat is zeer snel en eenvoudig; Zoetwaterkolom met munten van € 1; Super goede locatie bij de haven en het marktplein; zijn per stoomboot (fietstransport) over naar Wustrow en met de fiets naar Ahrenshoop en terug.
Het heet Barther Yachtservice. Inschrijving vindt plaats in de winkel daar. Betalingen (douche, water, wasmachine ...) gebeuren via een elektronische kaart (Campercard) inclusief deuropening. Zeer ruim en prettig op het gazon staan met zicht op de jachten. Elektriciteit / riolering / cassette zijn bij de prijs inbegrepen en alles is gemakkelijk te hanteren. Douches en toiletten erg goed! Zeer korte wandeling naar het gezellige stadscentrum van Barther.
Ok voor het verkennen en overnachten. Afvoer ook ok
kalm - door veranderende bestrating / grind netjes verdeeld; korte wandeling naar het centrum (winkels) en uitzicht op het kasteel. Een beetje steriel om te kamperen, maar altijd blij om te overnachten en dingen te regelen.
Zeer smal, loodrecht op de hoofdweg, steile afdaling - niet voor beginners of zeer lange Womos> 6,50m; gelukkig was geen van hen beneden, maar ze zijn een beetje knus en gezellig. We keken zoveel Mölige (emmers van het restaurant, enz.) En zijn meteen terug naar de hoofdstraat - dat is zelfs ambitieuzer vanwege voetgangers / fietsers dan binnen te rijden. Hou je van of rijden?
Fijne plek! De weg wordt 's nachts stil. De registratie is in de Flachbau- ook WC / douches. Prijs 13,50 € voor een nacht incl. Elektriciteit is ok. De stad is prachtig gerestaureerd, de Poolse markt alleen over de brug en natuurlijk is het gerestaureerde kasteelpark 🇩🇪und🇵🇱 best geweldig. De bosbaan was natuurlijk al kapot. In het volgende jaar dan ook sterven. Fahrrad ten zeerste aanbevolen!
Alles daar, wat we nodig hebben. Zeer mooie wandeling naar de monding van Neisse. Elektriciteit: moderne munt met consumptie-indicator, maar: is niet altijd! Het telefoonnummer zonder net bellen? "Ik had geluk: de oprecht vriendelijke grondeigenaar kwam recht en gaf de kolom een lichte klopje. Dat hielp. In ieder geval moet de knopring lichtblauw herkenbaar zijn - dan staat de fitting aan. En beter om 2 € te investeren
Geweldige plek! Baden en het kasteel zijn een must, de stad is ook goed. De cursus: Parkeerticket over Münzer- Strom ook- Ver- en verwijdering recht van de oprit. De oprit naar bewegwijzering is een beetje veeleisend - komend uit Wiesenburg, net achter het tankstation aan de linkerkant van de weg om niet te zien - is men bijna de stad uit.
Zeer hoffelijke plaats zorg. We veroverden Dessau met buslijn 16 (Bauhaus-museum en stadscentrum). Rust wordt gewaardeerd en eten is goed - Urkrostitzer-bier natuurlijk. Bowlen is actief en als toeschouwer prima. De uitrusting is modern.
Als een tussenstop met zwemmen ok. De Womoplätze bevinden zich links vooraan - dwz de hoofdingang naar binnen en naar links beneden - het bord is alleen ter plaatse te zien. Alles gehecht. Verlicht - waarom geen stroomaansluiting?
Elektriciteit: wanneer geïnstalleerd op de green niet 25m bereiken! Omgeving is een beetje moeilijk. Voor een overnachting altijd. Het eten is oke - gaf zelfs verse champignons.
Aandacht oprijlaan: over parkeerplaats en direct rechtsaf - over de parkeerplaats naar de Zookasse gaan - alleen de juiste contanten en betalen met CONTANT GELD. Je krijgt het ticket en een sleutel. Alles is goed op de baan. Stil. De poort sluit tegen de parkeerplaats - vanaf de plek waar je direct het park in kunt - gewoon geweldig! Voor 12 € is alles inclusief. Plaatsen zijn genummerd.
Beste aanbeveling voor de ontwikkeling van Eisenach en Wartburg. Zijn twee plaatsen op één: boven dichtbij kantoor en onder. We hadden de waterpomp defect (opgeblazen): spanning gemeten en onmiddellijk Wechsel- alles was super snel en professioneel. De winkel heeft op de een of andere manier alles voor Camperbedarf! Wie heeft een opfriscursus nodig, of het nu verbruiksgoederen of apparatuur zijn!
Plaats is erg goed: rustig en op korte loopafstand van de oude stad: veel bezienswaardigheden, goed eten en winkelen Zeer eenvoudige transactie: 8 € in de parkeerautomaten. Alle media vrij toegankelijk.
Let op! Check in VOR ingang zijn er nogal wat Womos, je kunt niet zien vanaf de toegangsweg. De verwerking duurt even. Het exacte locatieplan wordt uitgedeeld - het controlenummer wordt op het asfalt gespoten. Rust: nou. Leuk is de veerverbinding "Liesel". VERTREK: tot 12:30 !!!
Geweldige plek! Hemelse nachtrust! Het badhuis met bootverhuur ligt op slechts een korte loopafstand. Er zijn snack- en douchefaciliteiten of zwemmen in de maar. Dit is een echte aanrader! We hadden voldoende huidige tekortkoming in de kolom: de show alleen de hoeveelheid geld en dan verwacht de down-je moet kijken, zodat het saldo voldoende is. 7 € zijn helemaal ok voor deze prachtige plek.
Hemelse vrede! Zeer mooie locatie in het wijnstoklatwerk. Je staat bij de wijngaard. De keuken van het wijnhuis is erg goed Trierer Schwenkbraten en Winzerburger, verschillende tarte flambée ..... en vooral sekte (Chardonnay is een must!) En wijnen ..... De oude stad is op de fiets, zogezegd om de hoek. De mensen hier erg vriendelijk. Verwijdering zou geweldig zijn. We maken 3 nachten.
Plaats was gesloten vanwege een kermis. Ga op internet staan en we hadden het niet gelezen. Staan op de parkeerplaats buitenspel: stil is anders! Alleen douches om 20:15 uur kosten minimaal € 8!
Heel weinig rustige spoorweg! En levering voor supermarkt tegenover 05:45. WC-cassette legen eng = doeloefening; geen slang beschikbaar - koop vers water voor 1 € om te spoelen. Al het andere erg nieuw en goed. Elektriciteit kost 1 € voor 4 uur; Minimale parkeertarief 6 € is ok- 10 € / dag ook. Centrale ligging aan de Wartburg
Zeer rustige plek - familiezorg en bier - alles was ongecompliceerd. Goede fietstochten naar Groß Neuendorf.
GESLOTEN
Zeer moderne investering Rauffahren op een voetafdruk (geplaveid en genummerd) en bij de receptie. Via een prepaidkaart kan de juiste socket worden geactiveerd op het nummer in een van de hoofdkolommen. Ongebruikte stroom wordt terugbetaald Plant zeer goed onderhouden. Niet te missen: de bistro aan de slagboom! Eenvoudige Duitse keuken in goede, betaalbare kwaliteit
Goede locatie - gastronomie van snack tot restaurant beschikbaar. Scheepslift oud en nieuw is de blikvanger! Door de automatische slagboom zijn de toegangstijden zeer variabel. Zeer redelijk geprijsd!
Rustige locatie en goede service.