@FranzRenate
We hebben geen klachten. Het receptiepersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam; één van hen sprak uitstekend Duits. De sanitaire voorzieningen waren schoon. Er is een broodjesbezorgservice.
Mooie parkeerplaats. Zeer mooi gelegen. Wij hebben voor één nacht niets nodig en willen gewoon rustig staan. Geweldig met een hond.
Rustige en schone parkeerplaats. We hebben geen water of elektriciteit nodig voor één nacht. Dus alles is goed. Leuke avondwandeling door de natuur en het stadje. We zullen terugkomen.
Mooi veld. Erg stil. Elektriciteit en vers water bij de prijs inbegrepen. Geen afvalwater of chemisch toilet legen. Maar dat hoef je niet elke dag te doen. Daarom ten zeerste aanbevolen.
We kunnen deze plek ten zeerste aanbevelen. Vriendelijke medewerkers, altijd behulpzaam, zeer verzorgd sanitair, 1a sanitair. Zwembad en sauna niet gebruikt. Broodjesservice werkt. we zullen terugkomen.

Zeer mooie, rustige parkeerplaats. Dicht bij de Elbe voor wandelingen. Persoonlijke broodjesservice 1a. Douche en toilet erg schoon (bak). Watervoorziening en elektriciteit bij de prijs inbegrepen. Afvoer helaas niet ter plaatse. We komen terug!