@Frapeg

Ja

Een locatie beoordeeldβ€”3 maanden geleden

Meer dan 5 sterren!! Gewoon de netheid, de supermooie plaatsen, mooi perceeltje voor u deur, rustig, zeer gezellig,, cafeetje,, dat nu in de kerstsfeer omgetoverd is. Lekker warm daarbinnen, biertjes, wijn, dessertjes enzo aanwezig. En de vriendelijkheid vd eigenares is super. Dikke duim πŸ‘ F-P en M, - PπŸ˜€πŸ˜€πŸΆπŸˆ

Een locatie beoordeeldβ€”6 maanden geleden

Super Super mooie, rustige plaats ❀️. Heel veel wandel en fiets wegen. Super nette douches en wc. Alles in, zelfs 16 amp. De kaartjes voor de bus en de liften zitten erbij in. En enorm lieve mensen. Mss nog een broodjes service en alles is op en top. Wij komen terug. Mss zelfs volgend jaar al. Top mensen en top locatie

Een locatie beoordeeldβ€”8 maanden geleden

Super, super rustige camperplaats, ook nette plaatsen. Enorm veel wandelknooppunten en fietsknooppunten Tip: broodjes service zou tof zijn πŸ˜‰ 1 minder puntje, 2 euro voor de douche, (ik was gaan afwassen en als ik de kraan open deed, had de persoon die aant douche was veel minder water maar rap de kraan dicht gedaan πŸ™ƒ) maar dit is echt het enige min puntje Wij komen zeker terug!!!!! Dikke duim πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

Zeer toffe plaats, alles wat je nodig hebt, water, electriciteit, wc, douche, vuilbakken,hondewei, rust, fiets en wandelwegen, enzo enzo, en op de kop toe een super, super lieve dame, Vicky en ook de man Leo hoor πŸ˜€ , die prima zorgen voor de koffie, zelfgebakken wafels(,die super lekker zijn. πŸ˜‰,) er staat frisdranken en Bieren in de frigo moest men dit vergeten hebben, wij komen zeker meerdere malen terug hoor! tot later, Franky, Peggy, Marieke

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

We staan nu op de camperplaats, tof gaan wandelen en super lekker, heel veel gegeten, zelfs met zelfgemaakte fritjes. πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Dikke pluim voor de Flor en Sonia. We komen zeker terug, zowieso ook om te eten. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Super mooie locatie, voor de wandelaars en fietsers. Direct starten vanop de camperplaats. Zeer rustig, echt voor de stille genieters. Als er douches zouden zijn zouden we zo voor een week komen, ja ik weet het, we hebben een douche bij, maar bij ons dient die als jassen kast en kattenbakplaatsπŸ˜€. Ook de ontbijtmand die we besteld hadden was top, bedankt aan,, t gerechtje,,, deze leveren ook eten aan de camper. πŸ‘πŸ‘Wij komen zeker terug.!!!

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Zeer rustig, direct aan de bos en restaurants. Geen voorzieningen. Mss een tip voor de gemeente.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Van de plaats zelf kan je echt niets slecht zeggen, zo een toffe plaats. Zeer vriendelijke mensen. En ook lekkere wijnen πŸ™‚. Als de wind,, verkeerd,, zit dan hoor je tot 3u de fuiven die heel ver zijn. Maar daar kan de camperplaats niets aan doen. Heel veel wandel en fiets knooppunten. Voor herhaling vatbaar!!!!! πŸ‘ πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Super rustige camperplaats, zeer netjes, ruime plaatsen. Spijtig dat we niet kunnen wassen na een probleempje van onze 15 jarige kater. Maar dan doen we dat thuis wel. Super lekkere fritjes hier te verkrijgen, mss binnen paar dagen een hamburger erbij πŸ‘πŸ˜‹. Zeer veel cashes te vinden. πŸ‘πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst, ze zal alles doen om het zo goed mogelijk te maken. De plaats is heel tof om te staan, enorm, en echt enorm rustig !! 16 amp. Wc en douche kortbij. Douche is heel goed, plaats genoeg, ook voor droge kleren te behouden. Mss wat te weinig moest het vol staan, maar dan wacht men eh. Tis vakantie. Tipje mss voor de douches, aftrekker πŸ˜‰. Wandelen kunnen we voort moment niet, hond heeft kruisbanden over. We komen terug

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

zeer rustige plaats, wc en douches zeeeeer netjes, douche wel 1 euro,maar prima. mooie plaats met grasplein . je hebt zonnige plaatsen en schaduw. snachts enorm rustig. de ganzen zijn smorgens de wekker,maar dat is de natuur eh. we zijn er niets gaan eten,dus weten niet dat het lekker is. enorm veel wandel wegen. wel ook fietswegen,maar wij doen alles te voet. mss een tip voor den asberg,, bestelling van broodjes zou het afmaken πŸ˜πŸ‘. super tof

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 4 jaar geleden

we zijn vandaag voor de 2de keer aangekomen, 1ste keer super goed geweest, klein winkeltje, brood en koffiekoeken op bestelling, nu zijn sven en sofie weg blijkbaar, geen winkeltje of bestellingen meer, gelukkig toch genoeg eten bij. wel vriendelijke mensen en nog steeds zeer rustig maar de campers gaan er wsl uit gaan, alleen vaste plaatsen nog blijkbaar.... we gaan toch genieten vd rust.