@Frau-Fischi
We verbleven er twee nachten met twee personen in een camper en twee honden. Het was werkelijk prachtig. Warme douches, schone toiletten en vriendelijk personeel. Broodbezorgservice op aanvraag. Een leuk restaurant direct naast de camping. Geen problemen met de boodschappen en afvalverwerking. Een prachtig wandelpad, ook geschikt voor honden, loopt vlak voorbij het restaurant langs de kust, soms behoorlijk steil. Er was niet veel te doen in het dorp, omdat we er op zondag waren en alles gesloten was. We komen zeker nog eens terug.
Een knusse plek met alles wat je nodig hebt. Een geweldig bos en een prachtig duinlandschap voor honden direct achter de camping. Heerlijke pizza en lasagne in het restaurant. Een fijne regendouche en schone toiletten. We betaalden €45 voor twee personen en twee honden op een comfortplaats.
Leuke camping, winkels, bakker en restaurants direct voor de deur. Zeer rustig 's nachts. Prachtig strand. Helaas geen zeep en toiletpapier. Betaalde €21 voor één nacht voor 2 personen en 2 honden met elektriciteit en water/riolering ter plaatse. Douches zijn lekker warm. Aardige mensen bij de receptie.
Mooie rustige plek met veel schaduw en een prachtig uitzicht over de velden. Je kunt de straat horen, maar het is draaglijk. Honden zijn welkom, wij betaalden €17 per nacht inclusief stroom en honden. Helaas is er in de omgeving geen mogelijkheid om de honden los te laten lopen, alleen aangelijnd op een drukke weg. Sanitair is schoon en de douche is gratis en warm! Zeer aardige eigenaren!
Leuke camping met alles wat je nodig hebt: schone douches en toiletten, kleine supermarkt op het plein, toegang tot het grote strand waar je de honden kunt laten rennen. Veel restaurants en winkels in de buurt, maar veel zijn in oktober gesloten. Sterk aanbevolen: markt op woensdag en zaterdag in het centrum van Ville (oude stad), gemakkelijk te bereiken met de fiets. Aardige dames bij de receptie
Het was allemaal druk toen we 's avonds aankwamen. Maar we hebben nog steeds een "noodplaats". De operators doen er echt alles aan om u helemaal op uw gemak te laten voelen! We komen terug, de plaats is echt bijzonder!
OK voor een nacht. Toiletten oud maar schoon. Boeken alleen mogelijk via internet. 27 pond voor 2 pers + 2 honden met Womo. Pub te voet in 15 minuten. Supermarkt op 4 km afstand. Kleine winkel op de camping. Geen manier op het veld om de honden te laten rennen, maar buiten het veld is er een klein pad over het veld. Pleinen in de wei kloppen een beetje.
Douches en toiletten schoon. Sommige plaatsen liggen direct aan de straat, het is erg lawaaierig. Extra hondenspeelweide op de plaats. 15 minuten fietsen naar Lymington, 20 minuten. loop naar Milford-on-Sea in de pub Red Lion.