@Frausido
Slechts 10 kilometer landinwaarts rijden en je vindt een uitstekende camping. Ruime plaatsen, afgescheiden door heggen, een uitstekend onderhouden complex met zwembad en alles eromheen, en eenvoudige registratie via telefoon en WhatsApp. Zeer vriendelijk personeel.
Ja, je mag blij zijn dat je hier een plekje hebt, maar moet het er dan zo uitzien? Zitplaatsen waar je niet kunt omdraaien en onverzorgde, verouderde toiletten? Elke plek is bezet, maar er is geen geld om te renoveren? Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Op deze warme dagen vonden we een kampeerplek met prachtige bomen die voor schaduw zorgen. De camping is in alle opzichten zeer goed onderhouden. Alles is met liefde gedaan. Mevrouw Stauber is een vriendelijke en behulpzame dame die goede tips geeft. De camping ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht over de omgeving. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden. Een echte aanrader.
Sitecode: 20258
Deze camping is prachtig gelegen op een heuvel, met mooie wandelpaden en een zwemplek aan de rivier. De sanitaire voorzieningen zijn niet toereikend voor het aantal kampeerders. Als je geen reservering hebt, kun je een plekje vinden op een aangewezen plek. Daar kun je parkeren zoals je wilt. Sommige kampeerders nemen veel ruimte in beslag, terwijl anderen zuiniger zijn. We sloegen de wachtrij voor de douches over. De kampeerders waren echter wel cool.
Een mooi gelegen plek aan de rivier. Vriendelijke mensen, maar het sanitair is onvoldoende voor het aantal kampeerders en sommige zijn kapot. De stroom valt steeds uit. Daardoor is de prijs-kwaliteitverhouding niet meer optimaal.
Prachtige camping met schaduwrijke plekken. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Prachtige omgeving. Dicht bij Kozara Nationaal Park. Er komen soms kinderen, maar laat het ons zeker van tevoren weten als je ze niet leuk vindt (en meteen weg wilt). Een echte aanrader!
Leuke plek, aardige ontvangst, alles wat een parkeerplaats nodig heeft. Ook geschikt voor langer verblijf.