@Fred-Hogg

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

u kunt hier nu zwart afval kwijt, aangezien de gemeente een GRATIS basis elsan-punt heeft toegevoegd aan de linkerkant van het toiletgebouw.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Verbleven hier 25.3.22. Had een drankje en een kleine lunch (kaasplank & kom chips om te delen). Liepen Skipton binnen en terug. Goede nachtrust. Werd wakker met zonsopgang en geweldige ijzige uitzichten. We zouden gaan ontbijten, maar besloten om de volgende reis vroeg te beginnen. Echt vriendelijk personeel. Enorme parkeerplaats, maar parkeer niet bij boomstammen in de buurt van herdenkingstuinen?

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

18.3.22-Gewoon een update, reken nu £15 voor 1 nacht, £25 voor 2 nachten. maximaal 2 nachten Je hebt munten of kaarten nodig, de machine is traag, dus wees geduldig. Nieuw bord zegt 's nachts niet parkeren in andere baaien. Sluis in parkeerplaats verderop langs de weg, hoewel niet recentelijk eerder gebruikt. Nog steeds een geweldige faciliteit en altijd populair, maar we zijn erin geslaagd om 9.45 uur binnen te komen en een ander busje vertrok om 10.00 uur, dus een andere plek voor vroege vogels

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

We verbleven hier een paar jaar geleden. Grasplaatsen kunnen bij slecht weer drassig worden Basis toilet/douches. Eigenaren erg vriendelijk. Je kunt vanaf hier naar Otley lopen, maar op de terugweg bergopwaarts?

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Geweldige kleine plaats. Hier begin maart 2022. £ 25 p.n. betaald. incl euh. Faciliteiten eenvoudig, maar als je het van tevoren weet - 1 kraan voor water en oud toilet (geen manier om uit te spoelen) voor elsan. Museum en café gerund door vriendelijke vrijwilligers. Gemakkelijke vlakke wandeling naar het strand en de stad. Morrisons dichtbij - geen lpg. Beveiligd met cctv en 's nachts rustig. Momenteel erg nat, dus we bleven op een geasfalteerde parkeerplaats. Zou opnieuw gebruiken.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zoals andere mensen geweldige plek hebben gezegd. Zag er gesloten uit maar belde de telefoon bij de receptie en zei: duw gewoon op de poort en doe alsof je thuis bent. Iemand zal vanavond bellen om papierwerk te doen enz. Niemand kwam dus stop geld in een plastic zak en stopte het onder de verkeerskegel bij de receptie en sms'te hem om te zeggen waar het was. We waren alleen, maar voelden ons veilig en sliepen goed. Repsol garage met LPG dichtbij!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Verbeteringen zijn we elk jaar geweest. Prijzen per maand stijgen met € 30 in 2020 dus nu € 230 geen elec / € 280 niet op de voorkant (maar kan ergens anders zijn en niet alleen op de 2e rij!) En € 380 op de voorkant BOEK online als je wilt blijven zoals het lijkt om elke dag vol te zijn ..

Hier nu. Kwam over de weg om te vragen of het OK was om te blijven. Vriendelijk welkom. Comfortabele banken. Eten aan de dure kant, maar we komen uit het noorden! Pub gesloten om 18.00 uur op zondag tot dinsdag am. 😉 Zeer drukke weg maar OK voor een nacht.

Als u verblijft hier (of ergens anders voor die materie) Gelieve niet open uw grijze afval wanneer u verlaat en storten de inhoud helemaal in, door en uit de andere kant van Scarborough als één van die ik net heb gevolgd heeft gedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Weer hier. Er is niets nieuws te melden. Tent, caravan of camper voor iedereen. Nog steeds £ 11 pn + £ 2,50 elec als je het nodig hebt. Douches, loos, elsan etc. Rand van het leuke dorp in Yorkshire met PO en Pub. De bus naar de lokale stad stopt hier. Treinstation ongeveer anderhalve kilometer met goede verbindingen. Leeds, Halifax, Skipton, Saltaire, Keighley / Haworth stoomtreinen, Ilkley, Otley, Harrogate en meer. Wandelen, fietsen etc.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier gestopt op weg naar huis van de veerboot. Vier andere busjes hier. Genoten van een maaltijd in de kroeg. Stille nacht en goede nachtrust. Precies wat nodig was.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

+ Verbleven hier b4 voor veerboot. Mooi uitzicht. Water, elek en afvoer op verharde plaatsen. Verwarmd zwembad. - Sommige plaatsen zijn erg krap, moeilijk voor MH's / grotere caravans. Winkel heeft alleen echte basics. Mercadona 20 minuten rijden. Wasmachines smerig. Moet b4-gebruik opschonen. Gerapporteerd maar nog steeds hetzelfde 5 dagen later. Sommige terugkerende bezoekers kregen wijn of gratis nachten, maar niet iedereen! Ik zal het de volgende keer ergens anders proberen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige stop. Waterverspilling. Winkels / stad op korte loopafstand. TI vriendelijk ✋ Geparkeerd in de baai aan de zijkant. Moest schreeuwen om te voorkomen dat de chauffeur ons terugtrok. Ze hadden net de naast hen geparkeerde auto geraakt! We zijn verhuisd zodat ze eruit konden zonder ons schade te berokkenen. Autobanen zijn klein / smal, waardoor het voor mensen moeilijk wordt om in en uit te stappen. Verplaatst naar baaien aan de top, maar een beetje krap, vooral als anderen op de lijn parkeren!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We zijn vanmorgen naar de parkeerplaats gereden (vanaf een parkeerplaats in Catalayud) maar hadden geen zin om te blijven. Een paar andere busjes daar kropen allemaal in een hoek. Het voelde gewoon grimmig. Ik reed verder naar Aranda de Duero en parkeerde op een ander parkeerterrein, dat veel beter aanvoelde. Noem me een parkeerplaats snob 😂

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede staanplaatsen. Vriendelijk personeel. Rustige locatie en stad in de buurt van Gandia. Douches en Loo kunnen doen met het bijwerken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige tussenstop. Vergeet niet om goed rond te kijken in de oude stad die vol kleine edelstenen is. De moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Nieuwe douches en wasmachines zijn goed. Oude loos zijn niet zo goed. Personeel V vriendelijk en behulpzaam. Goede locatie voor bezoeken aan Malaga.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zoals eerder al erg druk nu. Ben net begonnen aan een overloopgebied dat misschien wel helpt, maar douches, wasmachine drukker maken! Zeer luidruchtig soms. Mensen die op de site niet om anderen geven. Eén kerel bleef zijn gitaar spelen en zong / schreeuwde vals. Mensen die blaffende / zeurende honden in hun busjes achterlaten terwijl ze naar buiten gingen. Tot 5 honden off-site blaffen in en uit door de nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dicht bij het strand / proms / salinas en winkels ook kinderen kermis die laat kan worden geopend. Douche water heet / koud / heet en niet zo schoon. Personeel dat we ontmoetten was leuk. Bar / zwembad klinisch en leeg meestal, ook al was het ver in de jaren '20. Langdurige winterkampeerders van alle nationaliteiten waarvan sommigen denken dat ze de eigenaar van de plaats zijn. Veel te duur met € 27 pn. Betaalde veel minder voor veel meer.

Goede plek voor een nacht of langer. We bleven 2 weken vanwege regen. Havenpersoneel erg vriendelijk. Stevige basis, geen enorme plassen als het regent. Loo, douches, wasmachine en droger. Bars, cafés, winkels - Lidl, Aldi en Mercadona. Geweldige wandeling / fiets langs de voorkant naar Torre del Mar. Jachthaven dus wat lawaai maar niet al te slecht. € 9,55 pn. Elec 0.96 per 12 uur! € 3 voor loo & water = € 14,47 als je elke dag loo looit.

2e keer hier. Busier dit keer ongeveer 20 hier, maar nog steeds veel ruimte. Geweldig uitzicht op jachthaven, rots etc. Precies goed als je een tijdje niet thuis bent geweest en een beetje Britsheid nodig hebt. Bacon butty en cuppa bij Morrisons hebben de truc voor ons. Volg gewoon de betonblokken van de rotonde!

14.11.18 Twee delen hiervan, in de winter. Een door de faciliteiten, water (nu vast), afval en toilet en de ander om de hoek bij het strand. Minstens vijf lange termijn mhs, compleet met auto's, trailers, motorfietsen, enorme zonnesystemen, enz. Een beetje krap op momenten dat dubbeldivicewagens naar boven komen om leeg te raken. Leuk om hen te zien onderhandelen over de mini-rotonde. Stad 2 + mijl gd fietspaden. Boardwalk geweldig.

11.11.18 - Stadhuis heeft hier volledig gestopte campers. Kleine campers lijken OK. Kon niet eens 5 minuten blijven om een ​​andere plek te vinden om te parkeren. De man was er heel aardig over, maar niet gaan.

1e nacht 8 mhs hier. Genegeerd 2 kloppen op deur als enkele lokale kinderen rond. Vanavond us & 1 Spaans mh. Silver Merc cirkelde rond in een parkeergarage en stopte toen voor ons. Chap zei dat we hem moesten betalen. Ik zei hem: "Geen necesito pagar aqui Senor!" twee keer, stevig en hij reed weg in een wolk van stof. Veranderde plaatsen en andersom geparkeerd voor het geval dat. Een schande want het is een goed eindpunt. Museum 5 *

Hier nu met één ander in dit parkeerterrein naast de Repsol-garage. Water en afval beschikbaar. Ja, het is naast carwash en een A-weg. Vrachtwagens op de weg buiten en visbestellingen op de parkeerplaats zoals eerder, maar het is een vlakke, stevige basis en gratis. In tegenstelling tot de lokale site! Gewoon gebruiken als een snelle tussenstop als eerder naar Salamanca geweest. Kan ook banden controleren, brandstof bijvullen en lpg voordat we gaan;)

Ben hier voor 4 nachten en het is echt goed. Zoals vorige berichten geweldige eigenaar en faciliteiten zeggen. Ik voelde me schuldig omdat we slechts ongeveer 4 liter brandstof nodig hadden, maar geen probleem voor de eigenaar. Iedereen is welkom. Het is het beste om eerst naar de garage te gaan omdat ze je een fiche geven voor water en code voor douches etc. Kijk ook eens naar de stad. We hebben genoten van rondlopen. Wifi is ook gratis en de beste die we ooit in Spanje en het VK hebben gehad.

Ik heb net 2de bezoek gebracht aan deze geweldige aire. We hadden geluk want het was vol op beide avonden met maximaal 25 meer campers geparkeerd voor ons en op de weg - met blokken! Moest wachten tot mensen deze morming wakker schudden en hun voertuigen verplaatsen, zodat we uit een officiële ruimte konden komen. Maar het is gratis dus kan niet echt mopperen.

Sitecode: 62052

Hier nu is het de hele dag zonnig :) Eenvoudige parkeerplaats gemakkelijke toegang tot strand, stad, markt, zwembad, tram enz. 7 busjes hier nu & genoeg ruimte voor meer, in deze tijd van het jaar. £ 10,40 2 nachten. Alleen negatieven jongens en hun speelgoed late avond en momenteel een man die een dame leert rijden, rond & rond & rond de parkeerplaats. Graag lezen? Cafe / 2e hands boeken opp hoek naar bibliotheek gr8 vinden.

Ben hier 3 keer geweest dit jaar. Basisvoorzieningen. Vriendelijk welkom. Woolpack pub 5 minuten lopen. Bus naar de stad aan de poort.

2e bezoek en nog steeds goed. Het park van Pugneys is geweldig om rond te lopen. Toby vleesbuffet 10/15 min. Lopen. Asda 5 minuten lopen. Bus naar de stad aan de poort. Schone en opgeruimde faciliteiten en geweldige beveiligingspoort.

Geweldig plek. Aardige mensen. Boerderijwinkel / café leuk maar aan de dure kant. Sainsburys café op korte loopafstand 😊 Veel te zien en te doen in Harrogate en omgeving. We hebben familie in de buurt hier dus zal weer terugkomen, en opnieuw ..

Houd er rekening mee dat de gemeenteraad de parkeerplaatsen op ALLE parkeerterreinen in Whitby blokkeert. Controleer de lokale pers / radiowebsites op up-to-date positie.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Populaire gratis 48-uur parkeren. Ruimtes hebben beide nachten achtergelaten waar we verbleven. Gemakkelijke toegang met water, grijs / zwart afval. Goed uitzicht en rustig. Politie pas minstens een keer per dag. Onze satnag stuurde ons naar het verkeerde einde van 1 manier. Neem gewoon de volgende afslag off rdbt over bridgev (McDs en supermarkt hier) en neem de afslag rechts om je naar een ander einde te brengen. Ga op zoek naar een enorme zilveren koepel. Enige minpuntje is de behoefte aan blokken, als hellingen van het oppervlak.

Sitecode: 20924

De tweede keer hier. Nog steeds dezelfde vermoeide oude site. Met € 27 pn incl. 10 amp (9.4.18) is het erg duur omdat er momenteel niets open is, maar verder niets anders dan willekeurige parkeergarages. Receptiepersoneel vriendelijk, dat scoort hoog in onze bus. Stad is goed voor een dagje uit.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige gratis parkeergelegenheid met basisvoorzieningen. Populair vanwege dit. 40 busjes toen wij er waren, 8.4.18, maar veel ruimte rond de werkelijke baaien, dus maak je geen zorgen over het instappen. Zoals altijd sommige mensen misbruik maken door hier al eeuwen te zijn, met aanhangwagen en auto elk op hun eigen plek! We verbleven een nacht geen lawaai, zou opnieuw gebruiken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Alles wat u zou willen € 2 voor 100ltrs drinkwater. € 2 voor 1 uur elec. Gratis afval. Heeft ook munt op wasserette. Schoon en stil toen we het gebruikten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede locatie. Vriendelijk personeel. Mooie percelen. Schoon toilet / douche. Stil 's nachts. Enige probleempjes zijn gekke langzame wasmachines van 1 en 3/4 uur en gebrek aan warm water voor alles. Als je het goed doet, is het prima, maar frustrerend als het niet zo is. Vond de munt op wasserette bij Roze garage op N332. Schoon en stil toen we het gebruikten. Zie foto's

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

+ Dicht bij de tram naar Valencia. Ongeveer 30 minuten lopen naar de stad. Bar / restaurant / winkel / 2 ringen - geen gebruikt. - € 19 pn incl. Elec. (+ 50c voor water!) Kleine plaatsen, strakke pasvorm voor sommigen. Loo en douches oud (donkerbruine muur, donkergroene vloer) dagelijks gedweild maar alleen in het midden. Overal haar en stof. OK voor een paar nachten om Valencia te bezoeken, maar dat is alles.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Schone, veilige verbinding met een solide basis op ind est is de beste beschrijving die ik kan bedenken. Paco een aardige man die langzaam Spaans spreekt, zodat je hem kunt begrijpen. 2 supermarkten, garages en Azië winkelen in de buurt van 2 kerken, met synchrone klokken die minstens elke 15 minuten vanaf 8 uur luiden Geluid van weg- en industriële eenheden. Dus waarom voelen we ons comfortabel genoeg om 5 nachten te blijven?

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige eigenaar. Goede locatie. Allemaal schoon en netjes. Beetje strak voor grotere eenheden, maar ze lijken te beheren. BOEK van tevoren om een ​​plaats te garanderen in deze zeer populaire regio.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Hier nu 28.2.18. Vol tot barsten vanavond! Mooie rustige camping. Goed wandelen / fietsen. Prachtig uitzicht lokaal. Neem eten mee! Geen Loo maar al het andere. Parkeer gewoon overal. Eigenaar komt aan de vooravond om geld te verzamelen. Breadman komt in Nice zit / bbq-gedeelte. Het is een relaxplek, verwacht geen entertainment!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Aangename tussenstop direct aan het strand. Dia, brandstof, LPG en wasserette voor de deur. Eigenaren proberen hard om dingen bijgewerkt te krijgen, maar geen elec bij ons bezoek. Helaas laat de stad de site zakken. Overdag liepen we overal, maar toen we 's nachts uitgingen, maakten groepen mannen die rondhingen, ons kwetsbaar. Eerste keer in 3 jaar en meer dan 50 verschillende locaties in Spanje. Zou een nacht alleen hier weer doen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Eén ster meer dan we de andere gaven. Weer vol met campers geparkeerd centimeters van elkaar vandaan. De meeste hiervan keken uit op de betonnen zeewering. Bars en restaurants in de buurt. Wandelingen langs jachthavens en aan de voorkant. Alleen niet voor ons.

Sitecode: 20676

Naar onze mening een totale nachtmerrie. Minstens 50 tot 60 motorhomes zitten hier vandaag als sardines ingepakt. Bars en restaurants in de buurt. Veel boten om te zien. Alleen niet voor ons.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Neem contact op met LA voordat je hier gaat parkeren. Als je het niet leuk vindt, probeer dan cp by Sealife center.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige locatie door het Sealife-centrum. Autoparkeerterrein. Geen faciliteiten maar pub in de buurt. Geweldig wandelen en fietsen. LA lijkt op ON parkeren hier te accepteren. Hier twee keer verbleven geen probs maar kan gepakt worden.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige locatie met basisvoorzieningen. Grasvelden met elek. Gerund door CC en kan wedstrijden hebben / oefenen net als voetbalclub in het weekend. CC heeft bar geopend een paar nachten ook beroemde Woolpack ongeveer 1/4 ml in dorp. Toegang via Esholt dorp, vanaf Hollins Hill door verkeerslichten in Hollins Hall. Goed wandelen / fietsen. Slecht getroffen door overstromingen een paar jaar geleden heeft uw steun nodig!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Verwacht gratis zand voor allen parkeerplaatsen van andere beoordelingen. Ruime, afgebakende gravel-plaatsen. Vriendelijk personeel. We gebruiken ons toilet en douche, maar ze hebben faciliteiten. Goed onderhouden en schoon. Supermarker, bus in de buurt. Geweldig fietsen / wandelen op de kustweg naar Malaga en Rincon Victoria de andere kant op. Voor € 10 aan (incl. Elec voor 7 dagen +). Weg dichtbij maar we slapen goed. Je bent op het moment uitgeschakeld, maar bent gefixeerd.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Goede locatie. Gemakkelijk naar de grens lopen. Rustig. Veilig. Standaard toilet en was - niet gebruikt. Camperpunt halverwege de verste steiger. Neem de eerste afslag op de laatste rotonde. Volg het parkeerbord niet! Als je dat doet en terecht komt in de rijstroken voor de grens, raak dan niet in paniek. Je kunt hier vlak voor de grens links afslaan en teruggaan naar de rotonde. € 12 pn. 72hrs max Alleen minus is elsan punt "onaangenaam" OH rapporten.

Geen faciliteiten maar gratis. Eigenlijk Parkeerplaats. Bezocht T.I. daar vandaag. Vertelde ons OK om een ​​paar nachten te blijven, maar respecteer gebied en dump geen afval daar. Museum van Columbus schepen interessant, net als botanische tuin. Bus naar Huelva € 1,65 van Uni.

Hier nu met 2 anderen. Het is gratis. Water / Z & G-afval. Dicht bij Dia & Mercadona. Markt dinsdags 200m. Lokale bevolking erg vriendelijk en enthousiast om te helpen. Werden uitgenodigd bij community bbq! Winkels en cafés ook goed. Zeer Spaans. Bus naar Huelva per uur (eh) € 1,65. Goede borden voor de ingang net voorbij politie / Guarda station. Band wordt beter, afgezien van Bass Drummer die denkt hoe luider hoe beter. Heeft ons laten glimlachen.

niet de beste site. kan erg modderig worden.

Goede locatie voor / na veerboot. Zeer schoon met vriendelijk personeel. Coop in het dorp, iets wat niet zo ver is, of ook Waitrose. Lokale pubs en eetgelegenheden. Bus naar de stad op slechts een eindje lopen.

Beste site waar we in jaren geweest zijn. Schoon, goed onderhouden, vriendelijk personeel en veel gratis activiteiten - wandelingen, boogschieten, fitnesslessen, Portugese lessen, entertainment in de bar / restaurant. Buitenzwembad nog open in december! Overdekt zwembad in aanbouw. Bus voor de deur naar Lagos of Sagres. Verder met de bus of trein vanuit Lagos. Verbleven 34 dagen en betaalden ongeveer € 13,58 pn incl. 6 amp

Goede locatie dichtbij bushalte naar stad. Kan naar winkelcentrum lopen, maar alleen als fit en niet bang voor verkeer. Drukke wegen en luchthaven in de buurt. maar geluid OK. Slecht - Duur @ € 30pn. Hellingbanen op niveau 3 en nog ver uit niveau. Douche / toilet stinkende op tijden en gedateerd. Water kokend tot koud. Zwart afval 15min retour van het veld. Winkl een grapje. Gehele site afgelefd. Personeel net als het water warm en koud.

Geweldige locatie. Water / Grijs & zwart afval. Dicht bij alle historische bezienswaardigheden. Controleer ze als u een bezoek brengt. Een beetje luidruchtig van gezinnen op mooie avonden en luide openluchtoefeningsklasse in de ochtend maar het was interessant. Gratis, maar de ruimte is niet gegarandeerd, omdat sommige ze misbruiken door veel langer te blijven dan ze zouden moeten. Ze moeten zich schamen! Er worden nog ruimere ruimtes ontwikkeld - het is een moeite waard.

Mooie schone site. Keuze van standplaatsen. Wasmachine € 3,50. Vriendelijke eigenaren. Klein zwembad. Evora ca. 30k. € 3,65 per bus single. De site loopt ongeveer 90 minuten. Niet veel anders te doen dan chillen. Onderkant was verkeerslawaai van de weg naast de site. Kan het voor dag uitschakelen, maar het heeft echt in de slaap gevallen, zelfs met mijn oorpluggen. Sommige mensen vinden het niet erg. Slechts € 9 voor unit + 2 incl. Elec.

Het goede - Veel ruimte. Vriendelijke ontvangst. Goede locatie. Fietspad recht naar de oude stad. Slang om het voertuig te wassen was welkom na open dek op veerboot. Het slechte - behalve de man in een bestelwagentje om lege bakken elke dag te legen, lijkt er geen schoonmaak over 3 nachten te zijn. Een mop en emmer met smerig water in douches. Hele site is zeer verwaarloosd. Moeilijk om te beslissen wat de weg is en wat de staplaats is. € 20.40 pn

Zeer smalle wegen door Otterton. 20+ trekkers en meerdere bussen per uur op deze wegen momenteel (9.10.17). Geen beveiliging bovenop deze enorme site. Dames toiletten / douches ruiken zo slecht ik kon niet op 1e dag gebruiken. Luke warm druppel voor douche dit ben. Personeel bombardement op en neer vanaf 7.30 uur Niet onder de indruk. Speciale aanbieding van £ 10 per nacht op dit moment is over de juiste prijs.

Leuke site. Vriendelijk personeel. Dicht bij Plymouth. Tal van bussen naar centrum. Supermarkt 10 minuten lopen. Verbleven hier oktober 2017. Zal terugkomen

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

+ Goede locatie. Rustig op ons bezoek. Fiets / wandelpad langs de rivier naar de stad en het prachtige reservoir. Stad zeer historisch, veel te zien. Op toeristenkantoor spreken ze Engels en zeer behulpzaam. Bar / restaurant op het terrein. 5amp elec incl in € 17 pn. 1 wasmachine € 3,50. Carrefour 3k, Mercadona 4k. - Bomen op sommige plekken en sommige zijn laag. Toilet kon schoner zijn en moet worden vernieuwd. Voldoende warm water. Geen winkel tijdens ons bezoek. Zou terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

+ Vriendelijk. Verschillende afmetingen plaatsen. Sanitair schoon, warme douches etc. 5km naar Gibraltar Lopen / fietsen of € 6 taxi. Mercadona 2km. Verblijfsruimte / automaat. Strand over de weg. - Lawaaiig, honden, hanen, ezel de hele nacht. Een paar bijzonderheden bijvoorbeeld geen warm water voor de afwas (gebruikt water uit douche), geen grijze afval op het terrein, je moet naar medewerkers voor zwart water lozen. Zou terug te komen voor een paar nachten.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

November 2016. Strand is geweldig. Het restaurant is gesloten op 1 december. Cafe op de plaats klein en gaf ons het gevoel dat we in de weg zaten voor schoonmaken en reparaties. € 1,70 voor theezakje met een kopje lauw water. Plaatsje zelf bood betere opties / waarde / welkom. Plek met faciliteiten maar niet drinkwater. Faciliteiten ruiken de hele tijd. Laundry zoals studenten. "Doctor's" receptionisten. Moest info uit hen wringen. Aires buiten beter

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Het is een beetje zoals Marmite. Je houdt ervan of je haat het. Degenen die er van houden accepteren de 'kleine' excentriciteiten" en blijven maanden en komen k terugeer op keer. Degenen die er een hekel aan hebben doen dat niet. Goed wandelen, zwemmen en fietsen. Bus van de site ingang naar Cartagena elk uur of zo. Geweldig, vriendelijk personeel. Entertainment. Busreizen. Het is groot. Het is Spaans. Het is schoon en vriendelijk en Mar Menor is mooi

Sitecode: 20432

Parkeerden goed, daarna zonken we inches in zanderige veld. Liepen de mijl naar Receptie en terug. Personeel krabden hun hoofd. We gebruikten de schop en hark uit te graven. Verwarmde douches niet schoon gehouden. Mannen toiletten smerig en dames hadden dezelfde massa's van haar op de vloer gedurende de 4 dagen dat we er waren. Eigenlijk is het een enorm parkeerterrein naast een snelweg. Geen karakter helemaal. We vertrokken 4 dagen eerder dan gepland. Maar sommige mensen vinden het geweldig!

Sitecode: 20180

Schoon, vriendelijk personeel, maar rustige camping / dorp. Bar / restaurant van 16:30 tot? Niet erg aantrekkelijk. Eigen supermarkt gesloten maar 2 goede in de buurt, niet op zondag! Site taxi van en naar Nules station € 5 voor Valencia. Moncofa is zomerbestemming voor Spanjaarden. Zeer weinig open bij ons bezoek. Goede fietsen op Oranje Roads. St Josep Grotten goed voor een bezoek, 8 mijl. 2/3 dagen genoeg hier.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Wat een vondst! Water, zwart- en grijswater en afvalvoorzieningen. Uitzicht, rust en stilte. Een beetje afgelegen dus neem voorraad mee voordat je er heen gaat. Wij zijn hier eind april, het kan het druk in het seizoen. We zagen de olifanten en nog veel meer..

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

+ Ligt dicht bij de stad en bezienswaardigheden. Goed voor Feria! Personeel vriendelijk. - Het is een groot parkeerterrein. Meer dan 90 mh hier op het moment en het dubbele van de auto's / busjes. 4 transporteurs laden, draaiende motoren, naast ons vanmorgen. Een schip wordt geladen op de andere oever van de vroege uurtjes. 1 smerige douche / toilet per geslacht, dus zelf meenemen. Verkeerschaos op 9 dagen Feria (2 wkn na Pasen elk jaar). Maar we komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Het eerste wat gezegd moet worden: je zal hoog blokken nodig hebben. We hebben Milenco 3, maar niet genoeg om de voorkant vlak te krijgen . Voldoende warm water voor ons, potten en kleren wassen. Schone en nette plaats. Een beetje krap in plaatsen, maar een aantal grote eenheden hier dus niet onmogelijk. Zeer dicht bij drukke weg dus niet rustig, maar ook heel dicht bij de zee en een goede promenade naar lokale bars, winkels etc. €€€ maar 16amp en water / afvoer.