@Fred-en-Janny
- 2017
- Hymer B-Klasse 574
- 2003
- Integraal
De prijs bleek 20 euro te zijn. Wel zijn het mooie omheinde plaatsen, een aantal zijn niet al te ruim. Van alle voorzieningen op de camping kan gebruik worden gemaakt.
Er vertrokken er verschillenden. Bij een kleine wandeling bleek er een groot terrein voor kampbewoners direct naast te liggen. Wij zijn toen ook maar weggegaan. Er kwamen ook verschillende politiemensen.
Je hebt hier inmiddels mooie plekken en je kunt hier je toilet verschonen, afvalwater kwijt en je watertank vullen.
Helaas is het niet meer toegestaan om hier met campers te staan. Na 18.00 uur geldt er een parkeerverbod. Wij kwamen hier helaas voor niets.
De camperplaatsen zijn geen onderdeel van de camping. Er zouden plannen zijn om deze plaatsen te laten vervallen. Op de camping kun je voor € 17,50 (2 pers.) staan.
Een bijzondere plek om te bekijken, maar nergens bleek uit dat het een serieuze camperlocatie is. Er stonden borden dat je hier alleen overdag mocht parkeren en er was verder niemand te zien. We stonden er alleen. Het huis ernaast mocht je niet komen en lijkt zelfs onbewoond. Het voelde niet goed.
Mooie omheinde vrije plekken. Prima voor een nachtje.
Deze lokatie was voor ons een grote verassing. Een zeer ruime eigen omheinde plek, vriendelijke mensen en alles was netjes. De was kan ook gedaan worden, afwassen, douchen etc. In de omgeving kun je ook prima vermaken.
Een prachtige zeer betaalbare plek om enkele dagen te staan en heel bijzondere D-day dingen te gaan bekijken. Je krijgt een uitgebreid boekje in het Nederlands met allerlei tips en adressen. Je staat hier op een eigen plek op een grasveldje en het tarief is incl. stroom en douchen. Ook kun je zonder extra kosten je afvalwater kwijt, je watertank vullen. Kom op tijd, want het is snel vol
je kunt hier voor een redelijke prijs goed terecht, maar wel even zeggen dat je het bij de VCR genoemde tarief graag wilt. Hier zijn prima plekken voor. Als je niets zegt komen ze met plekken van ruim € 40. Dat er vlak voor de ingang en op 10 meter afstand van de kampeerauto`s een groep vluchtelingen verblijven is niet prettig.
Boeiende plek, maar als er geen plaats meer vrij is moet je over een lange smalle weg weer achteruit wegrijden.
Wat een prachtige plek. We hadden zelfs een picknicktafel op de camperplaats en stonden vlakbij keurige Wc's. Heerlijk om hier een dag te staan en dat ook voor een hele redelijke prijs (DKK 135 voor 60+).
Voor het geld een prachtige plek. Je staat er op een mooie plek en het heeft flink wat voorzieningen. Het is niet zo heel erg netjes, maar met de camper hadden we daar geen last van.
Een heerlijke plek om even een paar dagen te blijven. elektra, douchen etc. kost niet extra en je kunt prima je was doen (wasmachine en droger). We konden mooi aan de oever bij het gras staan.
Een mooie plek om even netjes te staan, goed te kunnen douchen en alles te verschonen. Oktober 2018 krijgen ze een nieuw toiletgebouw etc. Er staan hier veel campers. Even wandelen naar het centrum via het meer is ook leuk. Er is ook een mooi zwembad en je kunt ook in het meer zwemmen.
Erg ruim opgezet en je kunt hier self een mooi plekje uitzoeken. Toilet en douche zijn netjes. We konden hier ook makkelijk een paar wasjes doen.
De plekken zelf zijn prima. Het zijn verharde plekken met een stukje gras ernaast voor je stoelen. Er zijn nog geen verdere voorzieningen, maar voor een nachtje een prima rustige plek.